Är det bara idag men ändå så känns det som fredag... Säker för att man är ledig imorgon, men samtidigt så känns de två dagarna som varit mycket långa och nästan som två dagar var :-P...

Nu är jag på g till skolan också. Ska vara där fram till 1630 kanske eller liknande. Fast sen blir det långhelg :-D!
... å godmorgon tisdag! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan och jag kan ju säga att jag inte är speciellt pigg :-P. Jag vaknade 06:55 och den sista bussen jag kan ta på morgonen för att hinna till skolan till 8:15 går 07:40. Jag behöver då gå hemifrån runt 07:30. Så det blev lite stressigt nu på morgonen, men jag är iaf på g :-P... Tur att det bara är en föreläsning fram till 10 :-).

Idag annars vet jag inte riktigt vad som är inplanerat... påskfixa kanske :-P? Köpa lite påskgodis? Jag är extremt sällan sugen på godis nu för tiden... Det får nog bli något påskte eller liknande ist B-)...

Godmorgon och ha en mysig dag :-)!
Idag är det söndag :). Dagen började runt 9 då Leia väckte oss :). Sen bar det av till ica en sväng eftersom jag hade glömt köpa smör när jag var där igår :P... Sen hem och äta lite frukost. Lyxfrukost med bla surdegsbröd jag bakade igår, juice och kaffe :). 
 
Runt 14tiden åkte vi iväg till boländerna för att gå på IKEA och Jysk. Vi var nämligen ute efter en snyggare tvättkorg och nått att ha sängkläderna i. Vi hade tittat på några på jysk innan, men vi tänkte att vi skulle kolla på IKEA först. Vi hittade inga bra på IKEA, men däremot hittade vi en liten söt ny leksak till Leia som hon fick direkt efter att vi kom hem:
 
Den var jättepopulär, hihi ;-D!
 
När vi kom hem satt vi direkt ihop de båda grejerna vi köpte, kanske inte helt enligt beskrivningen dock:
 
 
Enligt denna manual bör inte män bygga ihop enheten själv utan hjälp av en kvinna är att rekommendera ;)! 
 
Tvättkorgen satt jag ihop själv:
 
 
...och denna satte Henrik ihop själv (nåja, med lite hjälp av mig på slutet ;)...):
 
 
Alla sängkläder fick precis plats :)! 
 
Nu har vi precis ätit middag. Det blev sallad med fetaost och skivad kyckling :)!
 
Imorgon har jag skola mellan 10 - 15. Inte så jobbigt med tanke på att det bara är tre dagar denna vecka innan påsken :)! Skönt!
 
Ha en mysig kväll :)
 
Fredagsmys :D! Runt 17:45 var man hemma och äntligen är det helg :)! Denna vecka har varit späckad med grejer  i skolan, fast det har varit roliga grejer, men nu känns det gött med helg!
 
När jag kom hem var Henrik och Leia ute på en långpromenad. När de sen kom hem hoppade Leia upp och skulle pussa på mig i soffan, och sådan matte sådan hund ;):
 
 
Eftersom det är kallt ute fortfarande (morr, vill ha vår nu!) hade hon sin fina stickade tröja på sig :)! Liknar matte lite hihi ;)...
 
Ingen av oss orkade laga mat idag så vi bestämde oss för att köpa "hämtmat". Sen orkade ingen av oss gå till restaurangen som ligger ett stenkast härifrån heller, så det blev onlinepizza.se :P. Från den restaurang vi skickade efter ifrån hade de sushi också bland annat, så det blev lite sånt för min del (Henrik tog en kebabpizza ;)...):
 
 
Gött :D! På väg hem från skolan köpte jag två flaskor vin, ett rosévin och ett rött. Det rosa passade bra till sushin :D!
 
Nu ska vi fortsätta fredagsmyset. Det är tydligen landskamp i fotboll som man väl "måste" kolla på :P...
 
Ha en mysig start på helgen!
 
Idag är det äntligen fredag! Nu på morgonen har jag varit på möte med ett företag min studentgrupp jobbar med, sen har jag varit hem en sväng och ätit och gått ut med Leia en snabbis. Å nu är jag på väg till skolan för att grupparbeta och sen ha föreläsning mellan 15-17. Lång dag i skolan och fredagsmyset kommer vara väldigt efterlängtat :-)!

I helgen ska jag ta det mest lugnt. Kanske möjligen titta på vilken tenta jag ska skriva i påsk. Sen funderar vi på å åka iväg en sväng för att köpa en snygg tvättkorg :-P. Annars blir det som sagt lugnt, behövligt efter en ganska intensiv vecka.

Nu tycker jag att bussen kan gå lite fortare så man får köpa en kaffe av storlek XL :-P...
Ja idag har det varit en lite mer intensiv dag. Började med att gå upp tidigt för att  åka och skriva tenta. Jag gick upp så tidigt att till och med Leia tyckte att det var för tidigt att gå upp, så hon låg kvar och sov vidare med husse :P.
 
För att komma till tentan var jag tvungen att ta två bussar, och samma för att ta mig hem. Efter tentan åkte jag hem och gjorde lunch. Jag visste inte riktigt vad jag skulle laga, för jag kände att jag inte riktigt hade tid med att laga till en köttbit eller så :P. Så det fick bli följande till lunch:
 
 
 
... korvspindlar :P! Haha, jag har sett många gjort sånna här när jag surfat runt bland andra bloggar och nu tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att testa :P. Man tar alltså en korv och delar den i mindre bitar, sen tar man torr spagetti och liksom  sticker in i korvbiten. Sen kokar man dem till spagettin är färdig och voila :P! Haha, ja kul och gott var det!
 
Efter att jag inmundigat denna eminenta lyxlunch fixade jag mig för att åka till skolan igen och köra grupparbete. Jag skriver sen till en av gruppmedlemmarna att jag är på väg dit och får sen tillbaka att de redan är klar för dagen och att jag inte behöver åka till skolan nått. Jahapp, bara att hoppa av bussen och vänta in en annan som kunde ta mig hemmåt :P. Fast då passade jag på att hämta ut ett paket jag skickat efter. Det var lite spraybalsam till Leia bland annat som vi sen testade när vi kammade henne nu ikväll. Hon får så lätt knutar att det är sanslöst :P. Så det var verkligen på tiden att vi köpte detta balsam åt henne! Å det funkade bra :)...
 
Till middag idag gjorde jag korvstroganoff med råris. Gött ;)! Så gött att jag inte hann ta en bild på den innan det var slut, haha :P...
 
Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon behöver jag inte ställa klockan tror jag (yes!) för Henrik börjar runt 10 och jag vid 12... Sen blir det långdag i skolan till runt 18 skulle jag tippa...
 
... Fast nu blir det bingen som sagt ! Sov gott och dröm mysiga drömmar!
 
Ja nu är det tisdag och idag blev det en kort dag i skolan. Var i skolan mellan ca 08:45 och 12:00 och nu är jag på väg hem :-)! Skönt att komma hem i tid och få äta lunch hemma samtidigt som jag pluggar till morgondagens tenta :-P... Uscha buscha för morgontentor :-P! Jag ska skriva på en skola jag väldigt sällan varit in i, så hoppas det är bra skyltat! Fast det brukar det vara...

Imorgon efter tentan ska jag hem en kortis, sen blir det grupparbete efter det. Lång dag med andra ord :-P. Sen på torsdag blir det rapportskrivande och en ny kurs påbörjas. Tror den kursen kommer bli rolig eftersom den kommer handla om hur kroppen reagerar på material på cellnivå :-)!

Nu längtar jag efter att få komma hem och möta en söt liten fluffig hund i dörren och sen äta lite lunch och kanske brygga en kopp kaffe ;-)!
Ja, idag har det varit en softardag på många sätt. Vi vaknade utan att ha ställt klockan, men det blev inte så sent vi vaknade ändå. Solen lyser in genom persiennerna på morgonen runt 8-tiden. Så jag brukar halvvakna av migsjälv runt 8:30 och lite innan det vaknar Leia. Sen försöker hon få upp oss och lite innan 9 går vi upp. Så har det varit nu hela helgen. Mycket mysigt sätt att vakna på :)!
 
Annars har jag pluggat mest idag, å tvättat och diskat lite. Ganska vanlig söndag sådär :P... 
 
Till middag idag blev det nått så "exklusivt" som grönsakssoppa :P. Haha, nåja kanske inte så glamourös mat men den blev riktigt god :)! I soppan hade vi potatis, gröna linser, röda linser och tomat. Sen lite kycklingfond och oxfond på det. Nyttigt och gott :)!
 
Denna kommande vecka kommer det bli mycket plugg. Imorgon börjar jag inte förrän 12:45 men jag blir nog kvar i skolan till runt 18. Sen på tisdag är det redovisning i ett projekt och sen på onsdag är det tenta :P. På torsdag och fredag är det däremot lite lugnare men en del rapportskivande och långa eftermiddagar då med. Tur att det snart är påsk :P. Påsken är tidig i år och det är ju skärtorsdag redan om 11dagar :S... Tiden rinner iväg och jag tycker inte det var länge sen det var jul haha :P...
 
Nu ska jag smälta maten lite och kanske hänga tvätt (värstans vad mätt man kan bli på lite soppa :P). Sen om ett litet tag blir det nog en kvällskopp med rött te ;). 
 
Ha en mysig kväll!
 
God förmiddag :)! Idag är det lördag! Mysigt :). Igår fixade jag ju till en bröddeg med bland annat surdeg i, och nu på morgonen gräddade jag brödet. Det blev riktigt gott faktiskt och det känns lite lyxigt med nybakat bröd sådär ;)!
 
 
... nu är det bara tre bitar kvar ;-P...
 
Idag vet jag inte riktitgt vad vi ska hitta på. Jag ska iaf plugga en hel del, sen blir det väl repris på gårdagens fredagsmys i soffan :). Vi kollade på två filmer igår, först sista Twilight och sen gick filmen Armageddon på 5an som vi kollade på. Det var många år sen jag såg den sist och jag kom därför inte ihåg allt så det var kul att se den igen. 
 
Nu är det nog bäst att koka lite kaffe ;)
 
Ha en mysig dag :)
Idag är det fredag och både Henrik och jag fick "långhelg" visade det sig. Henrik skulle till skolan egentligen men då kunde inte han som han gör arbetet med jobba med det idag, så då blev det hemmaplugg för hans del med idag :).
 
Idag har jag hunnit med lite redan faktiskt, fast jag tycker att jag tagit det ganska lugnt :P. Jag gick en lite längre morgonpromenad med Leia innan frukost, förberedde sen en bröddeg med både surdeg och jäst som ska gräddas till ett stor bröd eller mindre frallor imorgon bitti (är det inte lyxigt med nybakat bröd på morgonen så säg), läst i en bok att sushi minsann är bra snabbmat , men framför allt har jag tagit tag i att klippa Leias tasshår! 
 
Baktass före klippning:
 
Baktass efter klippning:
 
Det ser kanske inte ut som det försvunnit så mycket päls på tassarna men det var en bra tuss på golvet efteråt :P. SÅ nu får vi se om det går lite längre mellan tasstvättarna ;-P.
 
Nu ska jag dricka lite mer kaffe...
Idag är det torsdag och nu efter skolan kan man säga att jag har "långhelg". Nåja, så mycket till helg vet jag inte om det blir eftersom jag har en redovisning och rapportinlämning i en kurs på tisdag och sen har jag en tenta och möte på onsdag. Efter det är det nog lite lugnare :P...
 
Idag stod laboration på schemat hela dagen. Fast det blev inte så länge, bara mellan 08:30 och 14:30 ca. Idag var det den sista analysen och vi mätte då porositeten på material vi tillverkat under olika lång tid och använt olika temperaturer. Så nu ska vi tolka alla analyser vi gjort och sen komma fram till hur tiden och temperaturen har påverkat det färdiga materialet (som har samma "sammanblandning" i övrigt). Spännande :)!
 
Efter det åkte jag hem, och har varit hemma sen lite efter 15. Efter att ha påat lite hemma, med tvätt och lite annat somnade jag STENHÅRT i soffan! Uscha buscha :P... Tror jag sov i soffan över en timme. Riktigt trött var jag! Efter det tog det någon timme och lite kaffe innan jag "blev människa" igen :P... Under tiden jag "höll på att återgå till människa" gjorde jag middagen. Det blev korvstroganoff med quinoa. Gött :)!!
 
Efter middagen kände jag att det nog var dags att ta tag i att färga ögonbrynen. Det var ett tag sen sist om man säger så, så det var välbehövligt! Jag har inte hunnit och heller inte velat färga dem tidigare i veckan eller förra veckan eftersom resultatet blir bättre någon dag efter man färgat (efter att en del färg som satt sig på huden under stråna försvunnit) samt att jag heller inte orkat tagit tag i det. Mina bryn var alltså riktigt blonda (nästintill genomskinliga) innan jag färgade dem idag :P...
 
Imorgon ska jag alltså inte till skolan, men eftersom det är rätt mycket i skolan nästa vecka ändå så finns det att göra :P. Först och främst ska jag prioritera att plugga till tentan (som handlar om olika typer av magnetiska material kan man säga) eftersom det är mycket att komma ihåg och det blir mycket "hjärnskrynkling" :P. 
 
Ja... Det blev mycket text ser jag :P. Avslutar inlägget med en liten låt...
 
 
 
Sov gott sen, det ska jag göra iaf :)!
 
Nu har halva veckan gått igen. Det går bra fort!
 
Idag har jag fått en hel del gjort iaf. Började med att väcka tuppen imorse eftersom jag skulle på tenta nu på morgonen. Efter tentan åkte jag direkt till skolan för att ha ett gruppmöte i ett projekt. Effektiv var ordet ;)!
 
Sen var man hemma vid 17-tiden ungefär, å då kom det som vanligt en liten hund och mötte en i dörren <3! Lika mysigt varje gång och man blir genast piggare :)!
 
Sen ville Leia leka lite papegoja ;)
 
Mysigt :)!
 
Å sen har vi hunnit städa en del också. Ja precis, vart lite effektiv idag för en gångs skull :P. 
 
Imorgon är det labb hela dagen som gäller. Blir roligt :)!
 
Ha en mysig kväll!
Ja idag är det en riktig pluggdag! Jag har nämligen tenta imorgon mellan 8-13. Att de ska envisas om att ha tentor så himla tidigt :P... Nåja, då hinner man ju med lite andra gruppmöten också å andra sidan :P. Mycket att klämma in på en dag!
 
Nyss var jag ut med Leia en sväng. Jag försökte medvetet att INTE gå på ställen där hon kunde bli så lortig om tassarna, men ändå så såg de ut såhär efter att vi kommit in genom grinden igen:
 
 
Lortiga tassar och sen har "en del av skogen" följt med också (fast vi gick efter gatan bara typ :P). Haha, ja jag säger då det. Hon fick bada hel igår och idag bada tass, hihi :P. Nåja, det går ju ganska fort att duscha av tassarna ändå så man ska väl inte klaga, men jag förstår inte var all denna lort kommer ifrån när man medvetet går där hon inte borde bli så lortig :P. 
 
Nu sitter jag med en kopp kaffe. Jag försökte mig på att göra en liten sockerkaka så att jag skulle kunna ta med en liten bit till tentan imorgon samt att jag skulle kunna ta en liten "plugg-bit" nu. Fast det blev nog bara pannkaka av den :P. Platt och inte alls fluffig, men smaken var ganska ok så den var ju ätbar. Jag har kommit på att jag inte kan få till en fin vanlig sockerkaka om jag går efter recept som man ska ha ägg i (alltså vanlig sockerkaka). De som har blivit bäst är de som är utan ägg minnsann, de har blivit riktigt goda nästan varje gång! Haha, konstigt :P! Jaja, bra att man inser sina begränsningar här i livet ;-P!
 
Nu ska jag plugga vidare. Mycket det här med friktion och nötning mellan material :P
 
Ha en mysig dag!
Hej hopp vad helgen gick fort och vipps är det minnsann ny vecka. I helgen var vi till sandviken för att Henriks minsta brorsson skulle döpas igår. Det var ett jättemysigt dop :)! Av oss fick han en nalle och ett presentkort på guldfynd. Får se om han hittar nått fint ;).
 
Efter dopet fick vi skjuts av Henriks syster och hennes sambo hem till Uppsala eftersom de inte bor så långt bort härifrån. Skönt att åka bil lär jag säga :)! Skönt också när vi hade en del packning och Leia med oss dessutom. 
 
Idag var det studiebesök som gällde. Jag går en kurs där man ska göra ett projekt åt ett företag och det var alltså till det företaget vi var på studiebesök idag. Kul att se hur de jobbar :)!
 
För ungefär en timme sen blev det lite middag, torsk med Philadelphiaost-täcke och quinoa till det. Mycket gott :)!!
 
 
Jätteenkelt var det också. Jag blandade lite philadelphiaost med créme fraiche och kryddor och sen bredde jag det på filéerna. In i ugnen och efter ca 15min hade jag på lite matlagningsgrädde å sen in med det i ugnen en stund till. Svårare än så var det inte ;-P.
 
Snart ska jag göra en kopp rött. Å brevid mig ligger Leia och sover så sött (haha där rimmade jag också ;)!). Skönt att ha henne hemma igen, allt blir liksom "i sin ordning" :P. Nu på eftermiddagen skulle hon leka med mig hela tiden :). Jag satt och pluggade vid bordet och Henrik pluggade vid datorn i soffan. Fast han hade mer tid till att leka var det minnsann mig hon skulle få fart på. Haha gobit :P!
 
Om 50min är det top model, det måste man titta på ;).
 
Ha en mysig kväll!
Ja idag är det lördag. Vi åkte till Sandviken nu idag för imorgon är det dop för Henriks yngsta brorsson. Kommer bli mysigt :-)!

Å såklart kollade man på melodifestivalfinalen ikväll också, å jag måste säga att rätt låt och artist vann! Under sista idolsäsongen som var var jag och en tjej jag då var kontaktperson till till läkerolarena i Gävle där det var en delfinal i idol... Tjejen jag var kontaktperson till hade då fått i uppdrag att intervjua idolfinalisterna och då fick vi en intervju med alla, och så då även Robin (som nu även blivit schlager-Robin). Kul att man har pratat med en melodifestivalvinnare. Det ska jag skriva i mitt CV B-)!

Nepps, nu blir det sova så man är pigg på dopet imorgon.

Ha en mysig kväll och sov gott!
Idag är det tisdag och idag var jag i skolan från 8 igen. Dessa mornar alltså :P... Fast idag fick vi en nyttig föreläsning om hur man gör säljande presentationer i tal och skrift. Mycket lärorikt måste jag säga!
 
Efter lunch hade vi en projektlabb i biomaterial där vi kollade hur mycket tryck tabletter som vi tillverkat på olika sätt tålde innan de sprack sönder. Kul faktiskt och några höll väldigt bra :P! Sen såg man också en skillnad mellan olika tillverkningsmetoder också, vilket också är kul :)!
 
Nu sitter man med den obligatoriska kvällskoppen...
 
 
...och läser lite inför en laboration som jag ska ha imorgon samt väntar in säsongsavslutningen av Maria och Minydy, Best friends forever. Mysigt program det tycker jag :)!
 
Nu ska jag dricka mer te... 
 
Ma en mysig kväll!
Idag är det måndag och första dagen på veckan. Denna vecka kommer bestå av en massa grupparbeten och labbar. 8-17 nästan varje dag... Det ska väl gå det med :P...
 
Efter skolan idag var vi och handlade på ica. Sen blev det köttfärssås och spagetti. Riktigt gott :D! Massa mat blev det kvar också... 
 
Just nu kollar jag på Top Model Sverige samtidigt som jag pluggar inför en labb som jag har på onsdag... Det kostar att ligga på top :P... 
 
Annars i veckan ska det hinnas med att köpa en doppresent till Henriks yngsta brorson eftersom han döps på söndag. Mysigt med dop :)!
 
I helgen var vi hem en sväng till Sandviken och eftersom vi har lite som krockar schemamässigt denna vecka så fick hon stanna kvar hos sin mormor och morfar nu denna vecka. Saknar henne massor redan såklart! Konstigt att inte behöva anpassa sig tidsmässigt och ingen liten hund som möter en i dörren. Inte heller nån liten hund som behöver ut på morgonen (men inte hinner man med mer själv för det :P). 
 
Nu ska jag plugga lite mer...
 
Ha en mysig kväll!
... råder här i skolan. Mitt program bjöd på kaffe och kakor idag, så det blev det till lunch  :P
 
 
... De vet hur de ska få sina studenter att plugga mer effektivt ;)...
 
Nepps, slut på rasten. Dags att plugga vidare (efter att ha druckit lite mer kaffe ...)
 
Ma en mysig dag :)