Tänka sig, det börjar bli varmare och finfint väder! Har märkt att man känner sig såå mycket gladare och positivare så fort det blir lite mer sol ute :D! Sen gör det ju inte saken värre att det är den internationella kvinnodagen idag!! En passande dag för positivt tänkande och lite "själv-pepp" :)!

   Så vad har hänt den senaste tiden då? Tjaa... inte så mycket skulle jag tro. Fast i lördags var jag och Henrik ute på en riktig shoppingrunda. Jag hittade en mascara och ett puder medan Henka hittade ett par skor, en tröja och en ryggsäck. Efter klädshoppingen var vi till IKEA och köpte ett tvättställsskåp till badrummet. Tänk vad mycket ett skåp kan göra (mer än att man slipper bli irriterad över att alla saker man har på en hylla utan sidoväggar ramlar ner på golvet), hela badrummet blev annorlunda och nu är jag lite sugen på att förändra lite andra saker här i lägenheten. 
    Senare på lördagen var vi ut en sväng på stan. Henriks lumparkompis skulle hit till Uppsala och gå ut, så då ville Henrik passa på att träffa honom lite, och jag hängde på jag med :). Riktigt trevligt och vi var ut på ett ställe jag inte varit ut på förut, Platina heter det och ligger på övervåningen i Saluhallen. Trevligt ställe :). Efter att de stängde sov Henriks kompisar över här. 

    Idag har det ju varit riktigt fint väder så vi tog oss en promenad runt här i närheten och sen tog vi en kaffe på ett litet fik som ligger precis vid ICA här. Sen har jag bakat ett bröd idag också. Det har nästan blivit standard med hembakat bröd här hemma. När man väl kommer igång är det ganska kul faktiskt, sen så spar man en hel del pengar också, vilket inte är fel =).   

Tänkte lägga upp lite passande bilder för dagen =).


  






Hoppas ni haft och har en jättebra dag med skinande sol =)!