Tja, det kanske är lite tidigt men nu har vi minsann blivit med barnvagn också :)!!


Allt kom i stora paket (4st, 1 är inte med på bilden) som vi hämtade på förmiddagen idag.

Sittvagnen med mjuklift i


Sittvagn med mjuklift


Liggkorgen som också följde med. Den ser lite grå ut på bilden men är egentligen mer blågrön :)


Liggkorgen från sidan



Å så babyskyddet, det som man har i bilen :). 

Ja, här är iaf de nya grejerna! Vi är kanonnöjda!!

Harkel harkel... Här har man gått och blivit lite rosslig i halsen :-/... Fast det brukar man ju kunna bli såhär års så. Hoppas man blir piggare under veckan eftersom jag går på semester på fredag :)! Så det kanske är bra att man blir sjuk nu om man tänker efter.

Igår var jag och Henrik till Gävle för att kolla på present till Henriks ena syskonbarn som fyller hela 5år idag! Sen kollade vi också på barnvagnar för att se vad vi vill ha å sådär. För oss är det ju viktigt med ställbart handtag tex :p... Hittade en som verkade rätt bra så vi får se om det blir den :).

Vi var även in på Biltema en sväng och då fick lite "hostmedicin" följa med hem ;-)


Lakrits ska ju vara bra har man hört hehe ;)... 

Nu ska jag ta och jobba lite.

Ha en mysig dag!
Här var det ganska länge sen man skrev nu. Tiden bara rinner iväg, speciellt nu när man jobbar på dagarna också. Nu Har jag redan påbörjat min 5e jobbvecka här och efter denna vecka har jag två veckor ledigt :)!! Ska bli riktigt skönt måste jag säga! 

Ja det har ju hänt en del nu i sommar också, det har varit midsommar, vi har varit ner till Mariestad en sväng... Å så en del emellan där ocks ;-)... Får ta å skriva lite mer om det senare. Jag har också blivit med ny telefon så nu kommer det bli enklare att blogga skulle jag tro. I alla fall så har jag bättre internet med denna mobil än förra så det gör ju att jag lan blogga från fler ställen än förut :). 

Nepps, nu kanske man ska ta och jobba lite grann ;). Fast man får ju börja veckan lite lugnt, eller hur ;)?

Ha en mysig dag!