Då var det tisdag idag... känns som det nyss var lördag, eller nått. Igår var en lite konstig dag för den kändes som två. Första "halvan" av gårdagen var fram till efter tentan (19.00) och sen var resten av eftermiddagen/kvällen som den andra dagen. Konstigt det där =P... 
   Nå vad har man gjort idag då? Jo jag har varit till skolan en sväng och pluggat Fasta Tillståndets Kemi (allmänt kallad FTK) eftersom det är tenta i den kursen på fredag :S...Ska skriva i en vanlig föreläsningssal på Ekonomikum (där man som det låter på namnet läser ekonomi) så det gäller att hitta en plats på kanten av raden :P. Så nu är det snart bara två dagar kvar som man har på sig att plugga, tagga tagga :P.

   Nej nu kanske man ska ta och återgå till en massa bravaisgitter, indices mm... men först en kopp....té :)





Ha det så bra alla! Snart är det lillördag, och då får man äta lite godis :) 

Ja då var det måndag igen då... helgen gick som vanligt riktigt fort. Tycker att det känns som söndag idag, eller kanske torsdag? Nåja, det känns i alla fall inte alls som måndag. Kanske för att man var på Green Day igår! Hur bra som helst!! Jättekul att se dem live! Man ville inte att det skulle ta slut! Vi hade jättebra platser så vi såg hela scenen rakt framifrån :D! Köpte såklart en GreenDay t-shirt! Kostade hela 350:- men det var det värt!
   Idag var jag till skolan och skrev en labbrapport med en klasskompis. Vi hade labben i fredags, men då ville man ju såklart inte skriva rapporten på en fredag :P. Vi blev klara på ca 2,5h så det var ganska bra gjort...
   Just nu har jag riggat upp för att plugga lite. En kopp té och lite honungspuffar som "peppagodis" :P.

Nej nu måste jag sätta mig och plugga lite... innan téet kallnar:P

Ha det så bra alla! Bara 4 dagar kvar till helgen nu...

Ja då var det ett tag sen man skrev här igen. får ta och bättra mig lite :P.
   Idag har jag och Henrik tagit en längre promenad på ungefär 1,5h. Jätteskönt väder och allt så det var härligt =). Vi gick från oss till gamla uppsala och de där gamla "gravkullarna" eller vad man ska säga. Hade aldrig gått ända dit förut men det var skönskönt =).
   Just nu har vi en fläskytterfilé med en massa god krydda och glace på "långkörning" inne i ugnen. Hoppas det blir smarrigt men det tror jag att det blir =). 

   Imorgon smäller det!! Då bär det av till storstaden stockholm och globen för att kolla på självaste Green Day :D!! Ska bli så himla kul! Köpte biljetterna redan i maj så man har väntat ett tag. Nu känns det nästan lite overkligt att det är på riktigt i morgon!! Kul Kul :D!



   Ikväll är det match mellan danmark och sverige. Tror det blir att kolla på det ikväll...

Ha det så bra alla! Hoppas ni har en kanonhelg!

... är det idag fast det känns som om det är lördag, troligen på grund av att man var ut igår=). Var riktigt roligt! Är inte så bakis idag heller, bara lite seg och trött men annars mår jag bara bra faktiskt =). Jag och de jag var där med gick hem iofs när det var två nationer kvar eftersom man var tvungen att betala in sig på det sista stället (vilket inte kändes så bra eftersom man troligen bara hade orkat vara där i 15-30min :P). Var hemma 23.45 så det var ganska bra ändå =)! 
   Idag blir det ganska mycket att göra. Jag har två rapporter och en uppgift som ska in i eftermiddag (senast 17.00) och sen kommer det folk hit till oss imorgon runt 17-tiden. Henrik har ju skrivit sin första tenta (i tisdags) så hans klass ska ut på nation och ha "tentafest". Så det blir förfest här hemma imorgon... Så då blir det till att städa ikväll också =P. 
   På lördag bär det av till sandviken igen. Henriks mormor fyller 75år så vi ska ut och käka och fira henne lite =)! Tåget går 12.19 på lördag så det får inte bli så sent imorgon :P.

Nepps, nu ska man kanske ta och göra det man måste... skriva rapporter. 

Ha det så bra alla! Snart är det helg igen =)!