Hej hoppelihopp :)!

Idag är skönt väder ute. Känns som om det skulle vara september nästan. Jag tycker nog att det är ganska skönt att det inte har kommit snö än, iaf om man jämför med förra årets vinter! Det räcker om det kommer snö som ligger kvar över jul, nyår och kanske trettondagen. Sen har det fyllt sitt syfte på nått vis :P.

Just nu tittar jag lite på  Efter tio  och det är "modevisning" med en kollektion från H&M inspirerad av Lisbeth Salander. Har inte sett filmerna men jag gillar stilen på dessa kläder iaf :)! Jag ska se till att kika på filmerna någon gång, känns ju som att man borde se dem :P.



Funderar fortfarande på hur man ska hinna köpa alla julklappar iår... Hade tänk handla en hel del nu i veckan men det verkar inte hinnas med riktigt... hum... blir nästa vecka då förhoppningsvis :P...
Ska man satsa på årets julklapp till någon?



Eller satsa på nått annat klassiskt ?



... Ja, man får se vad man hittar :P.

Nu hörrni, ska man dricka upp teet kanske ? =)

Ha det gött folk!
Hej hopp!
Nu har man kommit hem från måbra-helgen :D! Så mysigt, kul, givande och roligt! Fick massage nu på förmiddagen, det var behövligt kan man säga! Man sitter ju inte direkt så bra när man pluggar och så (iofs så sitter iaf jag inte på ett bra sätt över huvud taget :P...), men nu ska det bli ändring på det! Å så ska man göra lite "morgongympa" varje morgon, får se hur länge det kommer hålla i sig, haha :P. Försöka ska man ju iaf!

Idag är det 1a advent också, å jag har ätit årets första lussebulle :)! Gött gött! Kan bara inte fatta att det är julafton om en månad!? Hur sjutton ska man hinna med allt egentligen??

Nu ikväll blir det tillbaka till uppsala igen. Julklappshandling, julpyntning och pluggning är vad som gäller. Ingen rast, ingen ro :P...

Nej nu ska jag ta och göra lite vettiga saker :P.

Kramelikram på er alla!
Godkväll :).
Nu sitter jag och kollar runt lite på datorn, samtidigt kollar jag på Fråga Olle dokumentären och håller i benet som Leia biter i :P. Dricker lite rött te gör jag också förstås.

Imorgon bär det av till sandviken. Blir en tjejhelg med yoga, sians mm. En gemensam vän till familjen fick det i 50års-present. Ska bli riktigt kul =)! Vi blir ca 10st om jag inte minns fel. Kul kul =)!

Nej hörrni, ett litet kort inlägg blev det men nu är det snart dags att göra sig klar för att krypa ner till kojs.


Sov gott folk =)
Idag är det redan den 24e november, detta innebär endast 1månad kvar till julafton!? Hur ska man hinna med allt egentligen? Och jag som många andra har också tänkt att jag ska handla alla julklappar hyffsat tidigt så man slipper den klassiska, omtalade julrushen två dagar innan julafton. Tja, får se hur det blir med det :P. Fast jag har faktiskt fixat några julklappar redan, så lite på gång är man, haha :P. Här tänkt att nästa vecka får bli julklappshandlings-vecka. Undrar bara om man kommer hitta allt man vill?

Nu sitter jag här med nymålade naglar (svarta, vad annars :P?...) och spretar lite lätt med fingrarna när jag skriver, trots att naglar torkat för ett tag sen... haha :P. Jaja

Snart ska jag och Henrik gå och sorteralite sopor vid ica, låter kul va :P. Sen ska jag vidare till min kvällskurs (ska köpa en såndär färdig kaffelatte också innan så jag håller mig pigg fram till 20.00 :P...).




Ha det så bra hörrni!


Godmorgon Godmorgon! Nu är man uppe långt innan tuppen igen :P, Leia tyckte att 05:40 passade bra att gå upp idag. Liiite för tidigt enligt mig :P. Nu är hon som vanligt pigg ett tag dessutom, men förhoppningsvis kan man sova något timme till snart, somnade ju inte förrän 01 kanske så.

Jaja nej man ska väl busa lite med valpen ett tag, sen sova lite, efter det blir det:



Ha en bra start på dagen hörrni!
Ja... nu sitter man framför tvn en stund innan det är dags att lägga sig. Jag har börjat på ett "stickningsprojekt", jag hade tänkt sticka flera olika rutor i samma storlek som sedan ska sys ihop till en skön filt =)... får se hur det artar sig =P... är på den 4e rutan nu så det är några kvar innan den blir klar. Så under tiden jag kollar på  sex and the city nu så stickar jag samtidigt, ibland är det bra att man är kvinna :P.

Nu ligger Leia utanför sovrumsdörren och vill in och lägga sig. Så man ska väl ta ut henne en kortis sen blir det bingen för min del med.

Sov gött folket
Å här har man inte skrivit något på ungefär 13månader. Ojoj :P. Det har varit rätt mycket den senaste tiden och sen har bara bloggen glömts bort helt enkelt. Nu kände jag dock av någon anledning att det skulle vara kul att skriva ett litet inlägg :)!

Så vad har hänt sen jag skrev sist? Tja... det skulle bli ett lååångt och tråkigt inlägg om man skulle få med allt. Kan iaf ta upp att jag och Henrik nu har en liten, mysig, söt, busig, och gosig lite Cavalier King Charles Spaniel-valp hemma vid namn Leia :)! Hon har egentligen ett annat kennelnamn, men hennes smeknamn/tilltalsnamn är iaf Leia :).



Ovan här har vi en bild på henne precis när vi tog hem henne i påskas :). Hur söt får man bli egentligen <3 !?
Nu är hon snart 10månader men lekig och busig fortfarande, vilket vi tycker är mysigt =). Dock har hon nu fått för sig att man ska upp runt 05-tiden på morgonen fast man inte behöver... hum... å ändå är det vinter och mörkt? Jaja... man får sova lite i soffan sen ;)... Nedan ser ni en bild av hur hon såg ut runt 05:00 imorse efter morgonpromenaden... Pigg och lekig :D..




... Annar är jag väl lika tétokig som vanligt :P... å pluggar på, så en del har väl hänt på ett år men inte så mycket har förändrats i vardagen ändå :P. Så ni som kommer vilja läsa min blogg sen kommer känna igen er :P... ( på gott och ont kanske).

Nej hörrni nu ska jag faktiskt ta och dricka lite mer av mitt... kaffe (jo ni läser rätt, kaffe, man måste ju bli pigg ibland med ;)...)

Ha det gött folk!