Här står jag och väntar på bussen till jobbet. Det är lite konstigt väder, fast mest molnigt. Svårt att veta om man ska ha jacka eller ej.

Idag är det sista dagen på tredje jobbveckan. Det har gått otroligt fort! Igår var jag på jobbet ända till 18:30. Så nu har jag några timmar i flex, vilket innebär att jag nog kan sluta lite tidigare idag till och med :-)! Skönt det med tanke på att jag är LEDIG hela nästa vecka! Känns konstigt, men riktigt skönt att få lite ledigt nu i sommar, det har jag inte haft på tre år...

... nu borde bussen komma snart.
Ha en kanonmysig dag :-)
... å här är man på väg till jobbet. Lite trött och seg är man idag, och har riktigt riktigt ont i halsen :-(... Var kom det ifrån liksom? Hoppas att det går över så man slipper ligga sjuk över midsommar. Det vore inte kul!

Nåja, denna dag ska man väl klara av iaf. Bara idag kvar sen så är det midsommarledigt :-D! Skönt! Fast det bara varit fyra jobbdagar denna vecka så känns det nästan som en full arbetsvecka, fastän den har gått fort samtidigt :-P. Haha ja, kanske min förkylning (eller vad det nu är som ligger och irriterar i halsen) har gått upp i huvve också ;-).

Ha en bra och mysig dag trots regnrusket :-)
Idan är det onsdag och sista dagen på denna kortvecka. Just nu står jag och väntar på bussen som ska ta mig till stan. Därifrån är det ca 11min gångväg till jobbet. Jag har räknar ut att det är ca 18-20min jag går varje dag för att komma till jobbet. Sen är det ju lika hemmåt. Så varje dag går jag iaf 40min, inte så pjåkigt :-P...

Ja å här står man å väntar minst 5min varje dag på bussen. Jag brukar alltid tro att jag har brottom till bussen så jag går väldigt raskt. Sen får man ju stå här å vänta haha :-P... Varför inte gå i lugnare takt å vara lagomt i tid?

Nåja, idag är det en föreläsning inplanerad på eftermiddagen. Innan det blir det lite mer praktiskt jobb :-).

Nu borde bussen vara här

Ha en kanonmysig dag :-)
... här ekar det tomt på bloggen minnsann :-P. Det blir lätt så när man har fått sommarlov och istället börjat sommarjobba. Sommarjobbet är jättekul och vi har kommit igång nu efter den första introduktionsveckan. Denna vecka är det inlagt "föreläsningar" (några som arbetar på Sandvik berättar lite om deras jobb och hur de gjort karriär) och idag fick vi till och med gratis lunch :-). Jag som hade varit duktig och gjort två matlådor igår så jag skulle ha två dagar :-P. Så nu behöver jag inte göra någon mer matlåda innan midsommar, skönt ;-)...

Just nu är jag påväg till Gävle. Jag och Henrik ska kolla på filmen "baksmällan 3" :-D. Mysigt med bio ibland :-). Innan vi måste hämta ut biljetterna ska vi ta oss en liten fika eller lätt middag. Kommer bli mysigt hur som :-)...

Värst vad det har regnat idag också! Hoppas det "regnar ur sig" så att det blir fint till helgen iaf :-)
... sommarlovsdagen, nationaldag, jag och Henrik har varit ihop i 89månader och sen en massa sol på det :-)! Känns som en bra dag idag!

Just nu är vi påväg till Sandviken. Undrar hur man ska fira nationaldagen idag. Vi i Sverige brukar ju inte fira denna dag så mycket, vilket jag tycker är synd. Det kan ju aldrig bli för många dagar att fira enligt mig ;-)... Att denna dag inte har varit röd så himla länge tyckerr jag är konstigt faktiskt...

Nåja, ska nog fira lite med att lapa massa sol när vi kommit fram iaf :-). Man har ju suttit inne ganska mycket nu några dagar så då känns det lyxigt om något att bara sitta å ta det lilla lugna i solen :-).

Sen är det ju långhelg för oss nu kan man säga. Vi börjar båda jobba på måndag. Skön mjukstart för mig då vi ska börja 10:30 med information. Sen blir det gemensam lunch å efter det introduktion på arbetsplatsen :-).

Snart har vi kommit till mehedeby. Bäst att snart gå på toa innan man kommer till Gävle där vi ska byta till buss. Det händer ju ganska ofta att man blir kissnödig när man precis hoppat på bussen :-P.
... men nu tror jag iaf att jag har gjort tillräckligt med korrigeringar till våran rapport. Den är iaf inskickad nu. Trodde inte att det var så mycket att rätta till men det tog många timmar mer än jag trodde!
 
Jag och Henrik tog en promenad tidigare idag eftersom det var så fint väder. Mysigt :)! Efter det köpte vi en "kaffe-frappe" på espresso house. Mycket god och mättande (grädde uppepå :P). Så vi orkade inte så mycket till middag, därför fick det bli en mycket god smoothie med äpple, banan, havregryn, yoghurt, mjölk, blåbär och hallon. Jättegott blev det :)
 
 
(å såklart fick det bli i ett engångsglas. Varför slösa på disk ;-P)...
 
Nu ska jag ta å borsta tänderna. Sen är det SÄNGEN som gäller! Riktigt trött nu. Som jag sa förut, hårdkörning in i det sista. Å nu blir det skönt med sommarlov!!
 
Godnatt och ha en mysig nationaldag :)
... som man är uppe och väcker tuppen. Det här med lite för tidiga mornar kommer jag nog aldrig riktigt vänja mig vid (att klockan ringer 05:30 är liiite för tisigt enligt mig). Det ar ju skönt kanske att man hinner med mycket under en dag, men just när man ska pallra sig upp är det inte det roligaste i världen. Jag tror inte jag "blir människa" förrän efter 15-20min efter jag stigit upp såhär tidigt...

Nåja, så varför denna tidiga uppstigning? Jo, igår skulle jag iväg på tenta, och den börjar (till skillnad från föreläsningar som alltid börjag 15över ett klockslag) alltid prick 8 om det är en tidig tenta. Så då måste man gå extra tidigt hemmifrån. Idag ska vi ha en presentation i biomaterialkursen. Det ska vara en poster (/affisch) vi ska använda oss av också och då ska vi fixa lite med den innan vi ska börja 08:15. Därför ska vi träffas 07:45... Haha, ja jag säger då det. Kommer vara trött imorgon ;-)...

Idag är det sista dagen i skolan innan "sommarlovet". Fast det är en liten uppgift och lite rapportkorrigeringar innan man kan få slappna av å ta ledigt. Förhoppningsvis blir jag klar med det ikväll. Vi får se hur det artar sig :-P...

Nåväl. Godmorgon iaf och ha en mysig start på dagen :-)
Ja denna helg har gått i firandets tecken. Henrik fyllde år i fredags och då hade vi folk här hemma (vi var sammanlagt hela 15st!). Det var hans klasskompisar (och två andra) som kom hit. Vilket var jättetrevligt :)!
 
 
Här sitter Henrik med en minst sagt långhårig klasskamrat :P...
 
 
Här döms det beerpong och Henriks gamla bandpolare sitter brevid :).
 
I går kom Henriks pappa Stefan hit, eftersom vi skulle gå på konsert på Friends arena i stockholm :). Vi började med att gå och köpa lunch på en asiatisk restaurang som ligger ett stenkast härifrån. Till det hade Stefan tagit med sig KISS-vin, vilket var passande eftersom det var just det bandet vi skulle på konsert på :). 
 
 
Innan konserten började hissade de ner ett stort skynke med bandloggan på så att publiken skulle komma i stämning :)
 
 
En bild från hela scenen
 
 
De hade också många storbildsskärmar så att man vart man än satt i publiken kunde se dem :)
 
 
Ja, det var en superhäftig konsert och är ett minne för livet :). Det är alltid lite "konstigt" att se kända band live eftersom man då kommer på att "de är ju faktiskt människor de också" haha :P... 
 
Sen idag , söndag och sista dagen på "fira-helgen" ställde jag mig och gjorde den födelsedagstårta som det inte fanns tid till att göra tidigare. En schwarzwald-tårta :)
 
 
Den blev riktigt god, och det var tur att den skulle garneras med grädde eftersom INGEN av de marängbottnar jag gjorde förblev hela när jag skulle försöka å av dem från bakplåtspapperet :P... Haha, det är väl smaken som räknas, eller ;-P?
 
I dag annars så har det varit plugg och tvätt som gällt. En ganska vanlig söndag i övrigt sådär ;)...
 
Nu ska jag fixa lite grann här innan det helt plötsligt är dags att gå och lägga sig. Tiden har gått väldigt fort idag och jag har heller inte hunnit med att tänka att det faktiskt är JUNI nu redan! Å imorgon är det redan 3e... Så om en vecka ska jag börja sommarjobba också. Sen fyller pappa om en månad precis idag. 
 
Å det påminde mig precis om... Att jag bör byta månad på väggkalendrarna ;)...
 
Ha en mysig kväll och sov gott!