... tyckte Leia man skulle vara idag (det tyckte INTE matte egentlige :Pt). Iofs mest för att Henrik åkte då... Så nu har vi tagit en liten tidig morgonpromenad (jag har nog aldrig varit så grumlig i ögonen tror jag). Nu ska vi ta och småsova i soffan till 8-tiden.
Kramar
Idag har det väl varit ganska lugnt här hemma... Henrik har praktik nu så han går upp ganska tidigt på mornarna. Leia kan ibland tycka det är okej att sova vidare, men nu när det blir ljusare på mornarna vill hon gärna kliva upp tidigt också... hmmm...
Nå, idag har jag mest pluggat och druckit kaffe eller te... som jag skriviit förut brukar jag få värma på teet eller kaffet några gånger innan jag till sist har druckit upp. när jag skulle värma på kaffet en sväng idag så ser jag efter någon minut Leia sitter i trappan och smålåter lite och tittar på micron. Sen får jag se att kaffet nästan håller på att kokaöver... så tack Leia för att jag slapp rengöra micron :) !
sen till middag idag blev det broccoligratäng. Vi har laddat hem en app som visar vad man ska äta beroende på vilken blodgrupp man har. Båda skulle äta bland annat broccoli :P... Sen var det lite kul att om vi skulle äta enligt det där så skulle vi äta nästan helt tvärt emot varandra :P. En sak var iaf gemensam, vi skulle inte äta glass (till Henriks förtret :P...)
Nåväl, nu ska jag sova... nattinatti!
Tänkte tipsa på ett enkelt och bra sätt att ljusa upp håret lite. Man tar vilket balsam som helst och har i pressad citron. Sen har man i det på de ställen man vill i håret. Låt det torka in lite lätt och ta sen hårfönen och blås på de ställen du haft i balsamblandningen, blås med varmt. Låt det sen sitta i lite till efteråt för att sen skölja ur det igen. Det funkade faktiskt riktigt bra sist jag provade :). Dessutom känns det som att det borde vara snällt mot håret eftersom man blandar med balsam.
Annars så har jag pluggat vakuumteknik idag och druckit kaffe. Har av någon anledning varit riktigt sugen på kaffe de senaste veckorna... Fast morgonteet är ett måste såklart :).
Var till coop som ligger 2minter härifrån och skickat iväg en bok som jag sålt. Efter det var jag in och handlade lite på icat som ligger precis bredvid. Skulle köpa toapapper bara, men kom ut med två kassar :P... Bland annat köpte jag en bunt med tunnare ben till Leia. Hon har snart ätit upp ett :P.
Nu ska jag dricka upp kaffet som är kvar (lär nog värma i micron först bara. Jag är ganska seg på att dricka upp så jag brukar få värma på några gånger :P).
Sov gott sen :)!
Ååå vad härligt väder det är idag! Nu känner man riktigt att våren är på väg när det kommer varma vindar istället för kalla och temperaturen ute är 14grader!

Idag började vi dagen med att gå en lite längre morgonpromenad med Leia (ca15min) innan frukost. Faktiskt skönt att gå lite längre på morgonen, man vaknade till lite liksom, dessutom var det ju varmt redan då! Och soligt! Sen för några timmar sen var vi ut på en längre promenad (ca 45minuter) och avslutade sedan promenaden med att Leia fick springa lite i hundhagen som hon tycker är så roligt. Där var det också en Jack russel som hon lekte med :)!

Igår köpte Henrik två paket med våffelblandning på Ica (två för 20:-) eftersom det är våffeldagen på söndag (om jag inte minns fel). Henrik kunde dock inte vänta med att äta våfflor tills dess utan det skulle absolut bli våfflor till middag idag redan :P... Aja det är gott iaf :)!

Nej nu är våfflorna snart klara, och som sig bör får Leia den första :)
Ja väder är det ju ute om man säger så... Tänk vad vädret gör för ens humör! Nu har det ju blivit varmare och varmare ett tag här och man har hört fåglar kvittra, solen har varit framme och man har till och med kunnat sola lite. Nu ska det helt plötsligt snöa och blåsa som bara den!? Det tycker jag faktiskt var lite onödigt :P.. Nåja det är ju bara mars änsålänge, å så är det inte så farligt när man ändå har massa saker man måste göra inomhus som att plugga, tvätta och dricka te (som man iofs kan göra ute också...) :P.

Nåja, det var ju över en vecka sen jag skrev här sist. Under förra veckan var jag i sandviken eftersom Henrik var i sälen med sin kurs i idrott där de åkte både alpint och längdskidor under måndag till fredag. Det skulle ju bli lite ensamt här i lägenheten då så då tänkte jag att jag väl åker till sandviken en sväng :). Fick jobba lite på mitt gamla högstadie på måndagen då det var en som var hemma med sjukt barn. Från tisdag till fredag var jag hemma hos mormor och morfar på dagarna då det är närmare till skolan ifall det behövdes någon som vikarierade så kunde jag snabbt hoppa in. Det blev inget mer vikarierande under veckan, men bra var väl det för då fick man ju umgås med mormor och morfar under dagarna, mysigt :)!!

Ja å nu sitter jag och lyssnar på musik medan jag skriver här och pluggar lite. Dricker te gör man ju såklart också :P...

Ha en mysig måndag. Kanske skriver mer senare...
jo jag måste nog säga att det nog var rätt låt som vann ändå. Alla låtar var bättre idag än när jag hörde dem första eller andra gången. Kanske för att artisterna nu är mindre nervösa? Kanske för att det är bättre ljudsättning i Globen än de andra arenorna? Hur som helst var det ett starkt startfält med bara kanonbra låtar! Dock vann nog det bästa bidraget och Loreen kommer representera sverige på ett representabelt sätt :)! Själv röstade jag på Dead By April för att jag tyckte de skulle ha en röst eftersom deras låt och framträdande var riktigt bra och att det är en genre jag vanligen lyssnar på. Fast jag tycker rätt vann iaf :).
Nu sitter vi och lyssnar på musik på spotify, bra låtar som man inte lyssnat på på länge :).
Ha en fortsatt mysig helg!

Det är så härligt när det blir vår ute och man känner på en gång hur man blir mycket piggare om dagarna! Vi var nyss ute på en lite längre promenad med Leia, mysig och hon tycker det är så kul att få gå runt och lukta på nya ställen! Däremot är det ju ganska lerigt ute så man får ju tvätta lite tassar när man kommer in :P. Fast Leia tycker det är ganska mysigt att duscha faktiskt :).

I morse väckte Leia mig (inte så tidigt, runt 9-tiden sådär) med att hoppa ner från sängen och börja leka med en av sina tygbollar. Sen när jag gick upp ur sängen passade hon på att hoppa upp med bollen. Sen skulle hon ligga och bita lite i den och sen skulle det morgonmysas en stund innan det var dags att gå upp för dagen. Sen har hon varit lekig och mysig omvartannat idag :).

I helgen som var gjorde vi ganska mycket faktiskt :)! I fredags åkte vi tidigt härifrån uppsala till sandviken för att vi skulle på ockelbomarknaden med morsan och farsan. Sen på kvällen var det fredagsmys vid tvn. Sen på lördagen skulle Henrik till gävle och kolla på hockey med sin brorsa. Brorsan blev dessvärre tvungen att stanna hemma då hans sambo och son låg däckad i influensa. Då fick jag åka och kolla på hockey med Henrik istället, faktiskt ganska kul och mina kommentarer om Brynäs spel höll Henrik med om, så man kanske inte har så dåligt omdömme när det gäller sport ändå. Man kanske skulle sadla om till sportkommentator :P? Eller nej kanske inte :P...
Sen på kvällen på lördagen åkte vi ner på folketshus på stan för att gå på hårdrock/metal-kvällen som var där. Tidigare innan hockeyn hade jag ringt en kompis från gymnasiet som jag tyckte det skulle vara kul om hon följde med. Hon var angelägen från början, men sen tackade hon nej senare pga migrän. Synd, det hade varit kul att träffa henne då jag inte sett henne på nått år eller så. På väg till hockeyn ringde jag dessutom en annan kompis från gymnasiet och hon och hennes killa följde med, så det var ju jättekul då henrik och min kompis kille tycker att det är kul att umgås också :)!
Hur som helst så var det jättebra band som spelade på folketshus under kvällen! Först var det Foolproof sen var det The storyteller och sen avslutades kvällen med Scar Symmetry! Det var ju det sista bandet man först och främst gick dit för att se. Å jag måste säga att de levererade! Hur bra som helst! Dock saknade jag att de inte spelade en låt som jag gärna hade hör dem spela. Aja, jättekul att se dem spela live iaf! För den delen så var banden innan också bra faktiskt :).

I söndags så satt vi och solade på morsans och farsans altan. Tror (eller inbillar man sig kanske?) att jag blev lite brunare i ansiktet :)! Längtar till man kan sitta och sola i timmar i sommar!

Nej nu tror jag faktiskt att jag ska ta och göra lite kaffe. Sen ska jag kolla till tvätten och kanske hänga upp den om den är klar.

Ha det så mysigt i vårsolen!

Ja nu i helgen har man redan hunnit gjort lite. igår var man på ockelbomarknad (köpte ju såklart 14par strumpor :P), nu sitter jag på hockey och sen ikväll blir det att kolla på hårdrock nere på stan :). kul också att kompisar som jag inte träffat på ganska länge hänger på också :D! får se vilka som går vidare i andra chansen i melodifestivalen ikväll. jag hoppas på dynazty iaf, sen kommer jag inte ihåg så många fler som är med :P...
ha en mysig lördag!