Här försöker vi bestämma oss för vad som ska inhandlas från tax-free:n :). Här bestämmer vi oss för vad vi ska handla i tax-freen. det första vi gjorde när vi kommit på båten :P.



Fredrik och Ullis vid middagsbuffén 
Fredrik och Ullis vid middagsbuffén


Rolig översättning
Lite rolig översättning :D...



Ja.. vi hade roligt =D! 
Ja vi hade riktigt roligt på båten :P.... Ett gott skratt förlänger livet! Här kanske det kompenserar för alkoholen vi drack under kvällen ;)...



Pussi puss ;) 
Pussi puss ;)...



Yeees :) 
Ooo japp, vi var riktigt på g :P...


Vi fick nästan plats alla fyra på bilden :P
...och vi fick nästan plats alla fyra på bild :D...



Dagen efter... lite slitna var vi :P. 
Jaa, sen så kommer det ju som bekant en dag efter. Lite slitna var vi, men tro det eller ej, inte bakis :P!!


På vägen hem var det dessutom tungt att bära hem allt drickbart man köpt i tax-freen. När ska de börja med "refiller" istället för tunga glasflaskor? :P   (vill ni se fler bilder kan ni kolla in  ulliiss.blogg.se  )
...är det idag. Tog lite sovmorgon nu i dag och ska åka till skolan sen till 13.00. Kollade just in min kompis:s (Ullis:s) blogg och bilderna från kryssningen som hon lagt in =)! Haha, kul att se nu såhär i efterhand. Jag lär (sandviksmål får måste) väl lägga in lite bilder sen jag med. Bilderna kommer troligen in senare i eftermiddag/ikväll :P.
   Just nu sitter jag och tittar på "efter tio" och pluggar lite (och ja.... dricker lite té med :)..). "Efter tio" idag handlar om för tidigt födda barn (väldigt för tidigt). Intressant då jag själv också är för tidigt född, dock inte alldeles för tidigt (några veckor). Kallades för "fröken brottom" av mina föräldrar när jag var liten. Undrar varför ;)...:P. 
   Innan vi skulle sova igår pratade jag och henrik om hur man kanske skulle kunna spara in lite pengar. Vi kom fram till bland annat att man kan baka sitt eget bröd, göra matlådor, köpa mat när det är extrapris, gå och cykla dit man ska... Ja det var väl det... Finns det någon som har något bra tips får ni gärna skriva det i en kommentar till detta inlägg :)!

 Nej nu ska jag dricka upp téet :P..

Ha det så bra alla!
...att vara hemma igen =). Har ganska precis kommit hem efter att ha varit på Cinderella-kryssning med två kompisar :). Riktigt kul har det varit!! Vi dansade, satt på pub och köpte självklart ganska mycket på tax-free:n ;P...Innan vi åkte kollade vi vad man skulle tjäna på att köpa på båten, det var ju likörer, sprit och dyligt som skulle löna sig att köpa. Så det gjorde vi. Ska lägga in någon bild från kryssningen sen också =).
 
Nej nu ska jag ta och göra litte vettigt, som att packa ur väska kanske =P... kanske skriver lite här senare ikväll också, får se =)

Ha det så bra så länge!
Ja, idag är det fredag och jag är ledig ifrån skolan =). Har tagit det lite lugnt nu på morgonen och käkat lite god frukost vid tv:n. Har även kollat hur vi kommer till kryssningsbussen imorgon och lite andra saker som man måste ha koll på. Snart ska vi gå ner till stan, jag ska köpa en kursbok och lite andra saker som jag behöver.
   Ikväll ska vi kolla på let´s dance och packa lite saker =).

Nej nu ska jag göra mig iordning för att dra ner till stan.

Ha det så bra alla!
    Kvantmekanik =P
Nu är det ledigt från skolan i tre dagar! Skönt skönt... =)
   Kom hem runt 17.30  ifrån skolan idag och var ganska trött och hungrig, så innan maten tog jag och åt några nanomuffins :p... Till middag gjorde vi rigatoni =) (det var extrapris på köttfärs på ica så vi införskaffade två storpack á ca 1450g =P..) vilket blev hur gott som helst! Dock är det kanske 2/3 kvar av den, så det blir många matlådor ;)...
   Ikväll ska jag ta det lite lugn och dricka lite té tror jag ;)  (kanske plugga lite)... imorgon ska jag passa på att gå en längre promenad tror jag om vädret tillåter dvs...ska även köpa en kursbok och sen blir det att packa en massa till på lördag. Ja å såklart ska man titta på finalen i let´s dance också, icke att förglömma :P...

   Nej nu ska jag ta mig lite té så jag undankommer denna paltkoma efter maten :P


 Ha det så bra alla! 
Nu är det lunch och jag befinner mig på skolan. Känns nästan lite "busigt" att sitta på skolan och skriva i sin blogg ;)... Troligen sitter det i sen högstadiet när man inte fick gå in på vilka sidor som helst på skolornas datorer :P...
   Innan lunch var det föreläsning i kemisk termodynamik och nu efter lunch kommer det två lektioner, en i kemisk termodynamik och en i kvantmekanik och kemisk bindning. Så det kanske blir till att införskaffa lite kaffe nu efter första lektionen / under pausen för att hålla huvudet vaket :P.
   Efter denna dag är det helg!! Det har fallit sig så att vi är lediga imorgon! Ska bli så skönt... skönt också med tanke på att jag och henrik ska på kryssning med ett kompis-par och det kan vara bra att hinna planera lite och packa :). Måste också kolla upp vart den där bussen går ifrån :S...vet nog vilken väg det är men det var några bokstäver framför vägens namn så då blev det lite förvirrande... man får ta och googla ;)... 
   Efter nästa vecka är det påsklov!! Hela två veckor ledigt (nåja... en liten omtenta som man ska göra men annars så ;)...)! Det känns behövligt. Eftersom påsken är ganska sen iår så kommer resten av terminen gå som en raket=)

Nej nu lär jag rusa... =)

Ha det så bra alla! 
...är det idag så för någon timme sedan käkades det våfflor med grädde och sylt =). Riktigt gott gott! 
   Idag  var det bara en föreläsning i kvantmekanik och kemisk bindning mellan 13.00 och 15.00. Så det var en lugn dag. Efter det bar det av med bussen till boländerna eftersom vi hade fått i uppdrag av kompisarna som vi ska åka på kryssning med att köpa torkarblad (till bilen) till dem på biltema, så det gjorde vi. Det blev även lite andra saker som vi själv behövde, tex en diskborste och kökstrasor :P. Trasorna var på en rulle (tänk hushållspappers-rulle) och innehöll 20ark. Sicken uppfinning ;)...
   Sen bar det av till ica för att köpa diverse ingredienser till den smaskiga middagen (våfflorna med andra ord). Hämtade även ut en kursbok som jag skickat efter från adlibris (sparade 150:- eller nått liknande på att köpa boken via nätet istället för i bokhandeln). Boken innehåller runt 1070 sidor och väger kanske 3kg (eller lite mer), så det är ingen liten bok ;P... Mycket material för pengarna å andra sidan.
   Eftersom man fått in lön/studiemedel idag så är det även idag man gör av med en massa pengar, så det var det jag gjorde nu senare på kvällen, betalade en massa räkningar. Man blev glad när väl pengarna kom in men de försvann nästan lika fort :P..., som vanligt det :P...
   
Jaja, nej nu ska jag ta och göra lite vettiga saker, som att plugga lite kanske =).

 Ha det så bra alla! Bara två dagar kvar till helg nu ;)....

...är vad man kan sammanfatta denna dag med. Efter att ha sovit kanske 4timmar i natt steg man upp för att åka till skolan till 08.00. Det var ganska kallt ute och fast det var soligt så yrade det lite snö i luften. Dagen rivstartade med en föreläsning i kemisk temodynamik. Mycket intressant och givande, men man måste nog läsa igenom sina anteckningar ganska mycket då man var lite för trött för att riktigt anstränga sig så där på morgonen ;P. 
   Under sista timmen idag var det lektion i "kvantmekanik och kemisk bindning". I salen där vi satt är det stora fönster så man kan se ut. Jag sa till henne som jag satt brevid att det såg ut att ha blivit varmare ute. Bara 5min efter det så började det yra en massa snö utanför! Ca 10min senare var det soligt igen, och höll det på under hela lektionen. Mycket konstigt :P.
   När jag kom hem så såg jag att det var dags att inhandla lite käk och annat (speciellt toapapper). Jag tänkte så att jag köper det billigaste toapapperet å så kan man köpa annat sen när man ska storhandla senare i veckan. Det var nog inte bara jag som tänkte så, eller så var det så att många hade slut på toapapper såhär innan lön och införskaffat just det billigaste. I alla fall så var alla de billigare sorterna slut och man fick ta ett lite finare. Så nu får man snåla :P...
   Efter jag kom hem från ica bestämde jag mig för att baka bröd och nanomuffins (med nanomuffins menar jag helt vanliga muffins fast i knäckformar istället för i vanliga). Började såklart med det viktigaste, muffinsarna. Eftersom jag inte gjort så små någon gång så tänkte jag att det inte gjorde något om jag misslyckades med några små muffins ;P. De blev dock jättegoda! Trodde det skulle bli sisådär 30st på en sats smet, men jag hade fel. Det blev 60st !! Som tur är så är de små så man behöver inte ha dåligt samvete ifall man äter många ;).
   Efter muffinsarna bakade jag brödet. Det har precis blivit klara och vi ska nu ta lite nybakat ;)... Mums!

Ha det så bra alla!

Ja, och idag börjar det en ny vecka igen. Värst vad det rullar på =P. Helgen har varit skön. I fredags var man hemma och tittade på let´s dance och i lördags var det ju 50-årsfirande =)! Jättetrevligt firande med många trevliga människor och en massa god mat. Så nu känns det som man ätit för en vecka :P. Det händer lite nu här fram över. I helgen var det ju kalas och så. Helgen som kommer ska jag och Henrik åka med ett kompispar på kryssning! Det ska bli kul :)! Sen helgen efter det så börjar ju påsklovet också. Som sagt så rullar det ju på =).   
  Idag hade vi en föreläsning och en lektion så det var en ganska så lugn dag ändå. Skönt det på en måndag. Under dagen i skolan stod "Sveriges Ingenjörer" mitt i skolan och man fick ta gratis fika =D! Jag missade det i pausen på föreläsningen men som tur var stod de kvar där även under lunchen. Så då fick man lite god äppelkaka och någon annan god kaka till efterrätt. Värst vad konstigt det är, så fort man ser ett stånd där man kan ta gratis saker så styr benen sig dit helt på automatik samt att man helt utan att tänka på det plötsligt har tagit en kaka dessutom. Vet inte vad det beror på men väljer att kalla fenomenet för Gratis-reflexen :P. Ja... gratis är gott :D.
   Imorgon börjar man 0800 :S... , men det ska väl gå det med.

Ha det så bra alla och ta det lugnt nu i början på veckan!
Ja nu var det tre dagar sen jag skrev här.... så jag får väl ta och skriva ett litet längre inlägg idag för att kompensera lite ;-)...
   Nu är det äntligen helg och ikväll är det 50år fest :D! Det är min farbror som fyllde i januari men valt att ha festen nu idag :). Det blir släkt och vänner som kommer, så det blir mysigt det :)!
  Igår var det ju let´s dance och Morgan åkte ur. Tyckte det var lite tråkigt. Det hade varit kul med två killar i finalen. Det var ju en tjej som vann förra året så det är dags för en kille nu tycker jag! Laila är riktigt duktig hon med så om hon vinner blir man ju inte direkt besviken heller men... äsch jag säger som en i juryn sa igår: det borde finnas tre glasskor i år! Alla paren var riktigt bra!
   Ikäll är det också starten på Robinsson 2009. Vi missar första programmet men jag tycker att det är kul att det börjar igen! Sitter för tillfället och lyssnar på låten som är från Robinsson-reklamen som Dead By April har gjort. Rekommenderar att gå in på deras myspace och lyssna på deras låtar de har lagt ut där. I alla fall jag tycker de är riktigt bra :)!
   Förresten så kollade vi på film jag och Henrik igår efter let´s dance. Vi är ju medlem i lovefilm och hade fått hem två stycken i brevlådan för någon dag sen. En av filmerna vi fick hem var Queer Duck: the movie =P och det var alltså den vi såg igår. Det var bland de konstigaste filmer jag sett, men inte dålig för det. Man var ju tvungen att kolla til slutet iaf haha :P... Haha ja jag säger då det :P.


Nej nu ska jag ta och kolla så att jag har allt nerpackat som jag behöver till ikväll.

Ha det så bra alla! Hoppas ni har en trevlig helg!!

... får man vara lite ledig! Har haft sista tentan på ett tag nu. Så nu ska jag unna mig att kolla på lite film ikväll :)! Har suttit med näsan i diverse kurslitteratur nu ett bra tag känns det som... :P
   Imorgon börjas det med nya kurser, men det dröjer inte så länge innan man får lite påskledigt :). Så idag känns det som en bra dag! Tänkte på det när jag tog bussen hem från tentan, vad vädret gör mycket på ens egen inställning till vardagen. Här i uppsala är det  soligt och fint ute och snön håller på att tina bort lite :)! Jag kände mig riktigt glad! Kom då på att om det hade varit dåligt väder hade jag inte alls varit på samma glada humör. Tänk vad lite sol kan göra :D!
   Till middag bli det hamburgare :)!! Götteli gött!

nej nu ska jag göra något vettigt tror jag :P...

Ha det så bra alla! Hoppas solen skiner på er också!

Ja nu är det tisdag. Skulle ha skrivit här igår också, men då krånglade internet så då blev det inget :P.
   Idag ska jag plugga mycket till tentan imorgon. Ska även till skolan och göra lite datauppgifter som har med kursen att göra. Ska (som jag skrivit förut) bli skönt när den är över!... Ska även tvätta idag också. 

Nej nu ska jag börja göra lite vettiga saker. Kanske skriver mer senare  =)

Ha en bra dag alla!
  

Ja nu är det söndag igen.. har dock inget schemalagt i skolan förrns på onsdag då det är tentan i beräkningsvetenskap :-S... , men man har ju som alltid att göra ändå. Ett miniprojekt som ska vara klart till i morgon, och så en hel del andra inlämningsuppgifter och annat smått och gott...
   Idag är det ju fint väder för en gångs skull =)! Kanske man ska ta och vara ute lite idag... behöver iaf gå å köpa en fil eller ngt liknande på ica så man kan ju kanske ta en lite längre väg dit eller så =P... vi får se.  Ikväll ska jag se på beck iaf tror jag, annars blir det att plugga en massa. Längtar till kl.16.00 på onsdag för då är alla tentor över för denna period.... ska bli skönt det !

 Jaja... men ha det så bra alla! Ska ta och dricka lite té nu jag...:)

      Ha det så bra alla därute! Hoppas ni har och har haft en skön helg!

... lite förkylning som sitter i. Det är sanslöst att det aldrig skall gå över riktigt! Sitter just nu och dricker lite vitt té med ingefära och citron i. Hoppas att det hjälper lite åtminstone... Kollade lite på nätet igår och hittade en lista på den mat som ligger 20 i topp va gäller nyttighet. Som tur är var det bara EN sak på den listan som jag inte riktigt gillar. Jag kan äta det men det är ingen höjdare och det är rödlök. Resten på listan tycker jag mycket om faktiskt =). Sicken tur va ;)


1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

Så till lunch kanske jag ska ta och äta lite äpple och hallon med grönt té =)... Jag får se:).. De senare kanske det blir iaf... Kollade lite på Ring TV4 nu efter nyhetsmorgon. Jag har undrat mycket vilken grupp det är som gör låten som är till Robinsson-reklamen. Fick då veta att det är gruppen Dead By April, som dessutom är en svensk grupp. Hade aldrig hört talas om dem tidigare men var in på deras myspace och lyssnade lite på några låtar. Riktigt bra! Så nu funderar jag på att köpa någon skiva med dem faktiskt! Så det kan gå :P...

Nej nu ska man kanske ta och göra något vettigt.. :P

Ha det så bra alla!

Äntligen! Har varit hemma i ca 50min nu efter att ha haft tenta. Ujuj, nu är man tom i huvudet tror jag :P. För en gångs skull så skriver jag inte samtidigt som jag käkar :)... tycker mig behöva lite vila nu innan lunch så jag kollar runt lite på nätet och skriver här ett tag. Snart ska man ju börja plugga på beräkningsvetenskapen också :-S..., men sen efter den tentan är det lite lugnare igen. Ska bli skönt med lite lugnare tempo snart...
  
Till lunch blir det nog plankvadrater igen :P... eller så kanske jag tar det till middag.. vi får se. Det blev en matlåda från blodpuddingen igår nämligen. Tror det blir nudlar sen också... riktigt studentkäk, eller vad sägs ;-)...
   Idag ska jag göra rent lite i vårt akvarie också och ha i lite mer vatten till fiskarna. Eftersom vi har hårt vatten här i uppsala så måste vi koka vattnet innan vi har ner det i akvariet.... lite omständigt men man ska ju ändå göra té så ;)...
 
  Förresten så märkte jag av dagens datum nu på morgonen. Jag tog bussen här hemifrån till en annan hållplats. Därifrån skulle jag sedan åka med en annan buss som skulle ta mig till ekonomikum. Jag hade räknat ut att jag skulle komma dit till ekonomikum vid 07.35, vilket jag tyckte var lagomt (började 08.00). När ekonomikum-bussen kommer så går jag emot den för att hoppa på, helt klart synligt. Ändå så åker bussen bara förbi mig! Då blev jag lite nervös måste jag säga... Fick vänta tio min på nästkommande buss dit och kom då till ekonomikum 07.45 :-S.. jag blev lite stressad där´... men jag hann gått och väl. 
 
  Innan tentan började tog jag som vanligt jackan och väskan till min plats (jag skulle ju ta ur grejjer ur väskan och så..) varpå en av tentavakterna sa: "Häng upp jackan och ställ ifrån dig väskan innan du sätter dig, du får inte ha väska och sånt vid platsen vet du", och han sa det på ett tjurigt sätt dessutom... Jag svarade att jag helt klart visste det och att jag bara skulle ta ur mina saker. Han verkade dock fortfarande lite tveksam. Jag skulle dessutom inte kunna fuska över huvud taget eftersom han var 1m ifrån mig. Så jag vet inte vad han tänkte på där riktigt... En annan rolig sak var när man skulle gå på toa så var man tvungen att vänta på en av vakterna som skulle följa med ut och titta så man inte fuskade eller så. Ja jag säger då det...

  Ikväll blir det att kolla på let´s dance... Imorgon ska jag iväg till en klasskompis i flogsta och kolla på melodifestivalen. Vi ska göra tacos också :). Det blir mysigt...

   Nej nu ska jag ta och göra mig lite lunch...

Ha en jättebra helg alla där ute!
Japp, nu sitter man och käkar igen :-P... Det är ett ypperligt tillfälle att skriva samtidigt eftersom man då spar in lite tid :).  När jag skulle steka blodpudding nu till middagen tänkte jag på att man kanske ska ta och skära dem på en annan ledd än vad jag brukar (man har ju inte roligare än vad man gör sig eller hur ;)..) vilket resulterade i att det blev fyrkanter.  Eftersom jag nu på eftermiddagen läst mycket om komplexkemi påminde dessa fyrkanter mig om plankvadrater (nåja... distorderade plankvadrater kanske då :P...). Kom även att tänka på hur det skulle stå i en labbhandledning hur man skulle blanda till juice från en sån där lite förpackning med koncentrat. Tror det skulle bli ungefär såhär:

        1. Hämta lämpligt kärl
        2. Mät upp 200ml koncentrerad juice och ha i det i kärlet
        3. Använd lite vatten för att föra över all juice till kärlet
        4. Mät upp 800ml H2O (ej avjonat) och addera det till juicekoncentratet
        5. Homogenisera

     Analys:

         1. Hämta lämpligt analyskärl
         2. Mät upp ca 50ml av den blandade juicen och ha över i analyskärlet
         3. För analys med hjälp av smaklökar kom ihåg att analysera utanför labbet då förtäring ej är tillåtet på labbet

    Diskussion och resultat.....

Tjaa... något i den stilen iaf :)..

 Nej nu ska jag ta och käka lite fler plankvadrater och dricka lite mer juice. Sen blir det mer komplex och lite annat smått och gott...

 Ha det så bra alla! Snart är det helg!
    
         
    Måste bara lägga in denna bild. Fick för mig att jag skulle googla på kaniner medan jag åt lite lunch... Hittade då denna coola bild. Det fattas bara ett nithalsband eller vad sägs ;)!? (undrar om de ser något förresten...)
Nu har man kommit hem från skolan och sitter och äter lunch, samtidigt som jag skriver här och läser i Ny Teknik. Bra att man är tjej va!?...:P Lunchen består av fiskbullar med quinoa =). Riktigt smaskigt! Quinoa är en riktig favorit, passar till allt och tar ingen tid alls i princip att laga heller :). Anledningen till att jag äter fiskbullar är först och främst att det är gott, men även för att jag tänkt ladda upp omega3-förrådet till på fredag ;-P. 
   Igår var det mycket orbitaler som gällde. Idag blir det red/ox-kemi med en massa diagram och liknande. Skall även sammanställa alla seminarier som vi haft. Puh, det kommer bli mycket att göra idag. Tänk vad skönt det ska bli den 19:onde! Iofs så börjar nya kurser då, men tentorna är i alla fall över för några månader! Har även sett att vi slutar den 2:a juni i år! Kommer bli en lång och skön ledighet i sommar! 

Nej nu ska jag ta en  kopp té efter maten och sen så är det dags att lära sig lite om frost och latimer-diagram =)

                  Ha det så bra alla!   
...och åter orbitaler... Är vad jag har läst om mest idag.  Det är intressant men jag lär säga att det inte är det lättaste :P, men det ska väl gå det med.
   Var i skolan mellan 10 till 15 idag... sen var man och handlade lite efter det.(bland annat en risifrutti äppel kanel, rekommenderas!..). Bytte även in en trisslott (50kr vinst) mot en ny dubbeltriss. Vann ingenting givetvis. Skulle ha tagit 50-lappen istället :-P...
   Annars har jag tvättat idag också. Värst vad man har hunnit med mycket ;-)... Har inte kollat på tv:n sen i morse heller :-S.. det är ganska ovanligt för min del. Kompenserar det lite med att kolla på tv:n nu innan jag ska söva (sandviksmål) istället :). 
   Efter att ha pluggat klart idag blev jag riktigt trött i huvudet och fick lite sånt där fniss jag brukar få när jag är övertrött. Funderade då också på om man kanske inte skulle kunna uppfinna en laddare (ungefär som till mobilen) men till huvudet istället. Man skulle kunna koppla in den via örat (eller, hum, en annan väg om det skulle fungera bättre ;-P). För visst känns det så ibland, att huvudet behöver läggas på laddning?  

Nej nu ska jag snart sova...men oj!? Det är musik på MTV för en gångs skull :-)!

   Ha det så bra alla! Sov sötteligöttigt!
..Å nu var helgen över. Igen. Tänk att det bara ska vara måndagar, fredagar och söndagar =P. Min helg har varit skön trots all mekanikpluggning :). I lördags var det ju andra chansen i melodifestivalen, tyckte den var bra men tyckte dock att det var lite för mycket upprepning när många bidrag framträdde flera gånger. Det gör iofs att man kommer ihåg låtarna bättre och att vissa "fastnar på hjärnan", som tex I´ve got you...you you you you you you .. osv :-P. Jag tyckte även att Star Pilots skulle ha gått vidare till globen, även om den låten kändes väldigt "stulen" så var det en av de låtar jag gillade bäst. 
    Å idag började den nya veckan. Det var ingen smygstart heller eftersom vi hade tenta mellan 0800-1300 :-S. Eftersom det har varit helg så var jag inte så trött igår kväll. Det resulterade i att jag inte sov så många timmar igår natt. Jag har varit oförskämt pigg idag ändå. Det kanske är som det brukar, att tröttheten kommer en dag efter... vi får se imorgon bitti :P. 
    Imorgon är det oorganisk kemi på schemat. Det är även i det som jag har tenta i på fredag. Fredagen den 13:de :-S... Vi skriver dessutom tentan på en skola jag aldrig varit in i, och såklart så ska man vara där 0800 dessutom :-/... får se hur det artar sig =P... 
    Så denna vecka blir det tentaplugg igen. Denna gång i kemi då... Det är dessutom första gången denna kurs ges så det är svårt att veta vad de kräver av en på tentan menmen... Det är väl bara att plugga på "allt" så blir det kanske bra :-P...
    Pratade med mamsen på telefon idag. Hon sa att det stod i aftonbladet att man skulle dricka té för att hålla sig frisk. Att olika téer hade olika egenskaper mm.. sicken tur man har att man är en "té-oman" :-P...

 Nej hörrni... nu ska jag ta och börsta tanden och kolla på scrubs innan jag ska sova.

Ha det så bra alla! Ta inte ut er nu såhär i början av veckan nu... 
FREDAG! Nu är det äntligen helg igen. Den här veckan har visserligen gått ganska fort, men man längtar ju alltid till helgen iaf =).
   Idag var man "duktig" och gick upp klockan kvart i sju på morgonen för att åka till skolan till åtta. Jag brukar nästan alltd göra färdigt frukosten dagen innan nu för tiden, så man inte blir lika stressad på morgonen :-P. Så gjorde jag även igår kväll som tur var. Sen var jag i skolan till lite innan tolv...
   Kom på att jag på måndag när jag har tenta ska prova att ha annat "tentafika" än vad jag brukar ha. Tänkte genast på kakor =P... Så när jag kom hem och efter att ha ätit lunch gick jag till ica och handlade just kakor, små cookies blev det! För att jag inte skulle bli allt för frestad att öppna paketet i förväg köpte jag även bragokex som jag ska ha nu inför tentan, kan säga att det redan är öppnat =P... Såg även att risifrutti har kommit i XL. Var ju tvungen att köpa en sån också givetvis :) (den ser för övrigt ut som en högklackad sko med en stor platå i fram :P, eller som en deformerad vanlig risifrutti).
   Ikväll blir det let´s dance och mekanikboken :P... Annars i helgen blir det väl melodifestivalen i morgon och på söndag vet jag inte riktigt. Iaf så blir det en hel del mekanik i helgen... Så blir det ibland =P..

  Nej nu ska jag käka klart mina stuvade makaroner med ketchup och ta och dricka lite té...

    ´Ha det så bra alla ! Ha en skön helg
Pluggeliplugg, är vad som gäller för dagen. Imorgon är det seminarie och nästa vecka kommer tentorna :-S... Som tur är så är det inte så tråkiga kurser, men det är mycket att läsa och så... Längtar till efter den 18:e, då är tentorna över. 
 Aja, nej nu ska jag diska lite och sen så ska jag pluggeliplugga :-P...


                                                               Ha det så bra alla !
     



(Förresten, glömde säga att jag ska göra en kopp té också... men antar att ni vet att det är standard för min del vi det här laget ;-P...)
Idag har det varit en ganska lång dag. Började klockan åtta och slutade runt fyra på eftermiddagen. Så när jag kom hem igen ungefär halv fem var man riktigt trött (man ska ju försöka tänka hela dagen också ;-P..) och tog en liten "power-nap" i soffan på en halvtimme. Har varit lite trött på sistone och en liten sovstund var nog behövligt det... pluggade även lite sen...
   Imorgon blir det inte lika lång dag tack och lov. Går bara till tre... man är dock inte ledig när man kommer hem sen eftersom man har tentor snart :-S...  så det gäller att ligga i .....

    Nej nu ska jag titta lite på scrubs på 6:an så jag blir lite trött innan jag lägger mig för att sova....


   Ha det så bra alla och sov gött!
...blev det till frukosten imorse. Det var ju Vasaloppet och allt! När jag handlade på ica igår märktes det att det inte bara var jag som tyckte att blåbärssoppa skulle vara en bra grejj till en dag som denna :). Vaknade vid halv åtta idag för att se på starten av vasaloppet. Såg på starten sen somnade vi om och sov till halv tio =P.  
   Efter vasaloppet i princip var slut gick vi ut och gick en sväng. En lång sväng blev det på ca en och en halv timme =). Henrik köpte ett gymkort på ett gym i stan på samma gång...
   Efter det pluggade jag lite....
  
Nu tittar jag på Beck... sen blir det sova eftersom man ska till skolan imorgon. Värst vad denna helg har gått fort....

   Ha det så bra alla!