Just nu håller jag på å bakar saffransbullar med vaniljfyllning såhär på kvällskvisten ;). Tidigare så knåpade jag även ihop en pepparkaksdeg. 


Göteligöttans ;)!
Just nu sitter jag och Henrik och fikar lite på fiket på stationen



Rätt mysigt å sen slipper man göra så mycket till middag sen ;-)...
Ja här är det kväller och redan torsdag. Tiden går fort minnsann :P.
 
Eftersom jag har seminarie på måndag (och torsdag) och Henrik också har saker att plugga till till i veckan så har vi tillbringat ganska mycket tid på "kontoret" idag (härligt med ett extra rum där man kan bara sitta och plugga så man inte måste sitta i vardagsrummet eller sovrummet och göra det!). Leia tycker att vi var lite tråkiga som bara satt här så hon skulle få med mig till vardagsrummet för att leka hela tiden. Man känner ju alltid sig lite taskig när man inte har tid. Så, hur löster man då det "problemet"? Jo, man tar helt sonika hunden och sätter i husses knä ;) ...
 
 
... verkar inte vara så dumt det heller ;)
 
Ha en mysig kväll. Nu ska jag läsa lite mer artikel om projektledning innan det är läggdags... 
 
 
 
Idag är det måndag och jag ser att jag inte skrivit här på ett litet tag. Blir lätt så när man åker fram och tillbaka mellan Uppsala och Sandviken samt ska plugga och flytta saker samtidigt. Det är mycket att koordinera. 
 
Nu är Henrik ute på en springtur och jag har tagit en liten "mystimme" eller vad jag ska säga. Te, pepparkaka och Montazamis med vänner på tv3play :)
 
 
När jag fyllde för precis en vecka sen så fick jag ansiktsmasker av Henrik och det är en av dem jag har i ansiktet på bilden. Den är med blåbär, aloevera och persikoojla :). Så nu ska man bli mjuk och len i hyn är det tänkt :P...
 
Ha en mysig kväll!