Ja idag var det en ledig torsdag. Så vad har man gjort idag då? Jo dagen började med att vi tog en liten sovmorgon. Henrik skulle till skolan till 10 så han gick upp lite innan mig. Sen har jag bland annat roat mig med lite tvätt :P. Sen gick vi å handlade, tomt i kylen innan :P... Eftersom det har varit finfint väder idag så blir man ju sugen på glass ;)
 
 
Detta är en av mina favotitglassar och har alltid varit. Mums :)!
 
Med tanke på fullmånen inatt så sov jag riktigt bra :). Vet däremot inte om jag sov bättre ä annars, men bra sov jag iaf :)!
 
Nu ska jag ta å kamma Leia lite medan jag tittar på en film som går på 6an.
 
Ha en mysig kväll och sov gott sen :)
 
 
Idag är det onsdag ja. Halva veckan överstökad. Idag var det opposition och redovisning på allas företagsprojekt som gällde i skolan. Båda gick bra och det är skönt att ha det klart! 
 
Imorgon har jag inget på schemat, och inte på fredag heller. Så man kan säga att jag har långhelg nu :)! Däremot har jag lite som ska läsas hemma eftersom jag ska skriva en tenta 3/5. Sen är det mest projekt resten av terminen. I övrigt ska det fixas lite inför sista april då det kommer lite folk hit för att grilla är det tänkt. Blir roligt :)! 
 
Just nu sitter jag och strö-kollar lite på nätet. Leia ligger brevid mig i soffan och har mitt ben som kudde. Mysigt :)!
 
Ute är det nu fullmåne. Spännande å se hur jag sover i natt. Jag har för mig att jag sov bättre när det var fullmåne när jag var yngre, men nu har jag inte tänkt på det ett tag. Så vi får se :P. Annars har det varit okej väder idag iaf. Blåsigt men inte nå nederbörd vad jag har märkt. Hoppas att vädret håller sig till valborg!
 
Godnatt och sov gott :)
... påväg hem! Det blev en längre dag än jag trodde men desto skönare att komma hem :-P. Det är konstigt väder här idag, regnet hänger i luften på vissa ställen medan den är glest mellan molnen och sol på vissa. Jag har haft med mig ett paraply, men det har jag såklart inte behöva använt. Därenot hade jag säkert behövt det om det varit kvar hemma :-P.

För övrigt är det sista april redan om en vecka! Det betyder ju såklart att det är maj månad redan om 8 dagar. Vart tog april vägen egentligen? Här är det MYCKET vatten i fyrisån, så vi får se hur det blir med forsränning iår, det ser inte ut som man kommer under broarna med flottarna :-P...

Undrar vad man ska hitta på till middag idag då. Den ständiga frågan haha. Det blir nog falukorv eller annar snabbt och enkelt :-P. Ibland är det enklare bland det godare.

Nåja, snart är man hemma får jag hoppas. Bara 9 röljus kvar (som man vid denna tid på dygnet få stå vid flera minuter vissa dagar).
Ja, det blir ett lite sent inlägg idag, men än så är det måndag (i ca 35min till :P). 
 
Ja vad har man gjort idag? Jag var bland annat i skolan på grupparbete mellan 13-17. Vi fixade lite inför en halvtidsredovisning vi ska ha på onsdag. Vi ska opponera på en annan grupps rapport dessutom, och det ska vi göra imorgon. Det blir nog bra får man hoppas :P... Under dagen ringde de från Sandvik angående den där sommarpraktiken jag var på intervju för, och jag fick en plats :D! Ska bli riktigt roligt att få grotta ner sig i ett förbättringsprojekt! Skulle vara kul också om man fick ett bra resultat som sen kan användas i framtiden :)!
 
När jag kom hem hade Henrik börjat med maten. Idag blev det pasta med champinjonsås. Jättegott :)! Sen har vi kollat på fantasterna, och idag handlade det om öl. Intressant lär jag säga :)! Henrik hade nått rätt, det hade ju inte jag om man säger så ;-P....
 
Sen har jag tagit tag i att färga ögonbrynen också. Det var BEHÖVLIGT kan man säga! Det var snudd på genomskinliga innan :P.
 
Imorgon börjar jag 10, inte så tidigt iaf vilket är skönt. Henrik har "hemmaplugg" hela dagen imorrn så han blir hemma.
 
Japps, ett litet kort småtråkigt inlägg blev det nu :P. Nu ska jag ta å göra mig iordning för att gå å knyta mig. 
 
Ha en mysig kväll och sov gott :)!
Söndag idag och sista dagen på veckan. Vad fort helgen har gått! 
 
Idag och igår har det ju varit jättefint väder! Äntligen kan man kanske kallade det vår utomhus (har sett massa tussilago ute idag å det är ju ett vårtecken :) )!
 
Eftersom det var så fint väder gick vi på en långpromenad alla tre :)
 
 
Jag kom med som skugga iaf ;)...Hur skönt ute som helst och jag hade nästan kunnat vara ute hela dagen!
 
Annars idag har vi städat lite och jag dammsög i vardagsrummet (lite nogrannare än vanlig snabbdammsugning :P). Sen efter promenaden hade ju Leia blad och kvistar (+lite annat) i pälsen. Så ja, det hade man för den dammsugningen haha :P...
 
Tidigare i förmiddags bestämde vi oss för att vi skulle äta köttfärsbiffar till middag :). Vi hade en påse med bladspenat kvar i kylen som behövde göras av med, sen hade vi i färsk pesilja, gul lök och fetaost (+ ett ägg som bindemedel) :)! Riktigt goda blev de faktiskt :). Till det hade vi en brunsås med soltorkade tomater i samt quinoa.
 
Nu har vi precis ätit och så tittar vi på mästarnas mästare. Efter det blir det startprogrammet för inför eurovision :)!
 
Imorgon börjar jag redan 8 :S... Hugaligen :P. Sen har jag grupparbete mellan 13-17 ca, så det blir hem å äta lunch efter föreläsningen. 
 
Ja det var väl denna söndag det. Typ. Snart tar vi nog fram resten av kladdkakan (vi köpte kladdkaka igår hihi ;)...) och en kopp rött te :)!
 
Ha en mysig söndagkväll!
 
God förmiddag lördag :)! Idag är det soool ute minsann :D! ÄNTLIGEN!
 
Igår jobbade Henrik natt och slutade jobbet 8 i morse. Så när han var påväg hem ringde han och jag ställde fram frukost som vi åt tillsammans innan han gick och la sig. Bland annat denna keso 
 
 
Det är keso med ananas och passionsfrukt :)! Riktigt god :)!
 
Efter frukost gick jag och Leia en lite längre morgonpromenad eftersom det var så härligt väder! Mysigt :)!
 
Idag har vi nog inget inplanerat eller så. Tror jag ska ta tag i att färga ögonbrynen kanske (de börjar bli lite väl ljusa nu :P). Sen kanske ta en promenad sen när Henrik vaknat (Leia ligger här i soffan och "laddar" inför att få väcka honom runt 14snåret ;)!
 
Ha en mysig och solig dag :)
... nu är det snart fredagsmys! Jag är just nu på bussen som ska ta mig hem. Fast först ska jag bara en kortis in på Ica för att köpa "frukostmaterial". Hemma står Henrik å gör middagen. Så middagen står förhoppningsvis på bordet när jag kommer hem B-)!

Idag lär jag säga att det har varit en lärorik dag i skolan. På förmiddagen hade vi föreläsning i hur man skriver "säljande rapporter". Alltså hur man ska lägga upp texten för att både fånga läsaren å sen få denne att läsa hela artikeln, + att budskapet ska komma fram såklart. Mycket lärorikt faktiskt :-)...

Nu den sista föreläsningen jag var på nyss handlade om nått helt annat, nämligen plastikkirurgi :-P. Föreläsaren hade dessutom med finfina operationsbilder från riktiga operationer där han på ett eller annat sätt varit inblandad. Häftigt vad man kan göra, men det är mycket kvar att utforska och förbättra inom området!

Å nu då, hur kommer detta fredagsmys yttra sig? Tja, det blir nog let's Dance iaf. Å annat hederligt mys. Klassiskt svenskt fredagsmys helt enkelt :-) (+nån kopp te på det).

Ha en mysig fredag :-)
... vad trött man ska vara! Nu är jag påväg till skolan. Har obligatorisk föreläsning mellan 8-12. Gick upp runt 06:40 och gick till bussen nu 07:30. Pust vad trött jag var nu på morgonen, fast jag fick upp migsjälv iaf å det är väl huvudsaken :-P.

Ja, å vädret? Tja, det regnar inte just nu iaf, å jag hoppas att det inte kommer börja regna snart heller eftersom jag lämnade paraplyet hemma :-P. Fast man ska ju mest vara inne iaf så...

Efter skolan blir det hem för lunch och sen har jag en föreläsning mellan 15-17. Ja, man vet vad man har å göra ;-)...

Ha en mysig dag!
... är det nu och här sitter jag och kollar runt på nätet. Vi har ganska nyss ätit middag som idag blev makaroner, köttfärs och champinjoner i ugn med lite ost på. Mumsigt och enkelt :). Leia fick lite kassler på maten så jag tror att hon blev ganska nöjd också faktiskt ;).
 
Innan maten tog Henrik och Leia en långpromenad medan jag pluggade lite och fixade maten. De flesta gånger jag sitter med min dator i knät i soffan så ska Leia krångla sig över knät för att antingen ta datorns plats eller ligga så nära som möjligt :). Hihi, gopluttan :). Såhär ser det ut på mitt ben just nu:
 
 
Lite trött efter långprommisen kanske ;)...
 
Imorgon har jag obligatorisk närvaro mellan 8-12. Sen har jag en annan föreläsning mellan 15-17. Oftast är det segt med så långt hål emellan, men då hinner man ju iaf hem och äta lunch och mysa lite med Leia innan sista föreläsningen. Å det är ju mysigt :).
 
Snart ska jag ta en kopp kvällste :)
 
Ha en mysig kväll!
Just nu sitter jag på bussen som ska ta mig till ett möte som börjar nu kl13. Vilket skitväder det är! Uscha buscha :-P... Leia tycker oftast inte att det är nått problem att vara ute fast det regnar, men efter ett tag på morgonpromenaden tyckte till och med hon att det var dags att gå in :-P. Såhär såg hon ut efter ett varv runt kvarteret



Ja, blöt om man säger så ;-)...

Jaja, man får hoppas att regnet tar med sig den sista lilla snön som finns på vissa håll och se till att det blir vår någon gång! Fast det får inte regna i många dagar till om det ska hinna torka upp ordentligt innan valborg. Det blir spännande att se vad det blir för väder då.
När jag kom hem från skolan satt Henrik och han som han skriver uppsats med i vardagsrummet och pluggade. Jag ställde mig nästan på en gång och bakade några chokladmuffins :)! När man "har folk hemma" är det "mer legalt" att baka så då lär man ju passa på haha :P! Muffinsarna blev ganska goda, fast lite torra (enligt det recept jag följde skulle de bli sådär kladdiga och goda) så jag borde ha tagit ut dem någon minut tidigare, menmen :P...
 
Sen har jag även tvättat en massa idag, och ska fortsätta imorgon bitti. Fattar inte hur vi kan få så mycket tvätt :P. Till middag blev det kassler och spenat-gratäng. Gott :).
 
Just nu sitter jag och kollar på helt sjukt och dricker lite te
 
 
Brevid mig ligger Leia och småsover. Mysigt :)
 
 
Idag är det redan onsdag! Jag tycker att så fort onsdagen har gått så är det nästan helg :-)! Just nu är jag på g till skolan för en laboration. Vi ska mäta hur hårt en beläggning är :-). Det var ett tag sen jag använde just den apparaten så det ska bli roligt faktiskt :-).

Annars idag blir det väl att plugga lite när man kommer hem, kanske ta en promenix eller så, annars inget inplanerat (om jag inte glömt bort nått :-P). Jag har iofs varid sugen på att baka en kaka eller nått i några dagar nu, kanske man ska ta å göra en sockerkaka :-)?
Ja, efter att ha kommit hem runt 16:20 började redan magen kurra och vi började tänka på vilken middag vi skulle göra. När vi har dålig fantasi brukar det sluta med att vi gör samma middag, nämligen smulpaj :P!
 
 
I denna är det björnbär, blåbär och hallon. Blev god :)! Till hade vi kryddad kvarg :P. Eftersom det har talats om att det finns hepatit i bär och att man ska koka dem innan man äter av dem så lät vi bara bären bara i ugnen och "puttra" innan vi hade på smuldegen. Japp, gott som sagt :)!
 
I övrigt så känner jag att jag blir trött av detta väder! När hade det tänkt bli ljust och fint så man kan bli piggare och få mer solljus på sig? Pust... Imorgon tror jag iaf att det ska bli hyfsat väder här i Uppsala, men det återstår ju att se :P.
 
Nåväl, nu är det tydligen hockey på tv :P. Tur för Henrik att jag ändå ska plugga och inte ta över fjärrkontrollen emellanåt :P... 
 
Nu ska jag ta lite kaffe. Ha en mysig kväll :)!
Idag började jag 10 i skolan och när jag vaknade var jag grymt trött!! Sådär trött att det känns som man skulle kunna sova nästan till lunch, men väl uppe blev jag piggare iaf :-P...

Iväg till skolan bar det sen och där var jag fram till ungefär nu då jag sitter på bussen på väg hem. Skönt att komma hem i tid ändå! Resten av dagen ska jag väl plugga lite och fixa och dona, inget annat inplanerat iaf :-P.

Nu tycker jag bussen kan rulla på lite fortare så att man kan få hem å göra en kopp kaffe! I Uppsala kan man få stå vid rödljus i 5min vid denna tid på dygnet då folk börjar sluta jobbet och vill hem. Ute regnar det och är allmänt trökväder! Huga, när ska det bli soligt, fint och varmt!?

Nåväl, nu är jag hemma om ca 12min kanske.
Måndag och ny vecka. I helgen var vi till Sandviken en sväng och hälsade på mamma och pappa, samt hämtade hem Leia som varit där i ca två veckor. Så nu är det ordning och reda på torpet igen ;)!
 
Vi åkte inte hem igår som vi brukar göra utan mamma och pappa var snälla å skjutsade hem oss med bil idag på morgonen :). Jag började 10 och Henrik 10:30 så det var ju lugnt tidsmässigt också. Mamma och pappa gick runt på stan medan jag hade föreläsning, sen mötte jag upp dem på Burger King för lunch. Det satt fint :P! Efter det kollade jag och mamma lite i affärer också, jag var ute efter nya leggings eftersom jag har nött ut mina :P. Hittade tre par, ett par gråa, ett par svarta och ett par svart och vinröd-mönstrade. Sen hittade jag en kortärmad skjorta också som var svart och vit-randrig :). Mamma hittade det hon letade efter också ;)!
 
Nyss käkade vi middag här hemma, det blev kassler i ugn med annanas och soltorkade tomater samt quinoa till:
 
 
Riktigt smaskigt var det :)! Matlåda blev det över också, vilket alltid är ett plus. 
 
Nu ska jag plugga lite till imorgon, sen blir det en stoooor kopp rött te :)!
 
Ha en mysig kväll!
Nu är det helg minsann :-D! Skönt! Å nu är man på rälsa igen, å då måste man ha nått med sig att dricka:



Gott med dricka, men det är så kallt att man måste sitta med handskarna på i tåget :-S. Å utanför regnar det. När hade det tänkt bli soligt å fint?

Nåja, nog med ömkande. Det är ju fredag trots allt :-)!

Ha en massa fredagsmys nu :-)!
... redan fredag! Härligt med helg :-)!

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Jag ska ha en föreläsning nu från 10:15 till 12:00 sen ska jag käka lite lunch och
efter det så blir det möte med det företag min arbetsgrupp jobbar med. Får se hur lång dagen blir men mötet borde inte bli så värst långt. Alla vill väl hem till fredagsmyset ;-)...

Vad beträffar att göra-listan igår tror jag att jag prickade av nästan alla göromål. Garderoben blev dock inte sorterad riktigt, men man kan ju inte pricka av prick allt eller hur :-P...

Nåväl... nu får bussen gärna gasa på lite. Ha en mysig start på fredagen!
 
 
 
Idag är det hemmaplugg som gäller. Skönt. Jag var riktigt trött imorse och efter att Henrik dragit till skolan somnade jag om och gick inte upp förrän lite efter 11 (!). Fast det var riktigt skönt det också...
 
Idag har jag bestämt att jag ska :
 
* Göra en bröddeg med surdeg
* Träna lite kanske
* Plugga
* Kanske sortera kläder i garderoben (halva garderoben är för tillfället utanför efter tvätt :P)
* Packa ihop lite kläder
* Ta tag lite i diskbärget (hur man nu kan få så mycket disk när man bara är två personer?)
* Fixa iordnig bland skolböckerna
* ... Dricka lite te ;)
 
Japp det är väl ungefär det jag tänkt göra idag :).
 
 
Ha en mysig torsdag!
Ja, sämre kan man ju ha det när man rapportpluggar :P
 
 
På ett café och en god Chailatte minsann :)! Det är grejer det!
Ja idag är det onsdag, men det känns som måndag :-P. Jag var till Sandviken nu måndag till igår och igår var jag på gruppintervju inför en eventuell sommarpraktik. Det var en rolig dag igår och efter intervju och rundvandring var jag och två andra ner till vårt gamla gymnasie, göranssonska för att hälsa på en kortis (och ta lite mer gratis kaffe B-)). Kul var det, men det märks att det var några år sen man gick ut där eftersom hälften av lärarna bytts ut sen jag gick där :-P...

Nu är jag på väg till skolan. Får se hur länge det blir idag. Jag ska först ha ett litet gruppmöte med min arbetsgrupp och sen ska jag skriva klart en rapport.

... å solen skiner :-D!!
... eller nja nästan. På räls skulle kan kunna säga. Just nu är jag påväg till Sandviken. Har precis satt mig på tåget som går hela vägen mellan Uppsala och Sandviken. Mycket smidigt :-)! Innan jag hoppade på tåget var jag in på pressbyrån och köpte lite dricka att ha på vägen: Dessa tycker jag är jättegoda. Det är smoothies som finns i flera varianter, just denna är med blåbär, granatäpple och acai-bär :-). Nyttigt värre B-)...Nu ska jag ta å passa på att förbereda mig lite inför intervjun imorgon.Ha en mysig kväll:-)
Ja nu är det måndag igen och början på en ny vecka. Nu sitter jag på bussen påväg till skolan. Idag blir det bara rapportskrivande så hoppas att det inte tar hela dagen :-P. Fast det tar längre tid än man tror faktiskt så...

Igår kväll jobbade Henrik natt mellan 20:30 till 08:15 så han var inte hemma när jag gick hemifrån nyss, men jag mötte honom på vägen till bussen och hann ge honom en snabb puss iaf :-)!

Imorgon ska jag på gruppintervju inför ett eventuellt sommarjobb, nervöst!! Tränade en del igår kväll men det känns som att man aldrig är tillräckligt förbered :-P.

Nåväl... ha en mysig dag :-)
Nu är det söndag, och det känns som en riktig såndär "segar-söndag". Jag ska bara göra lite skoluppgifter, å gå en liten promenad, sen blir det nog sega resten av dagen som sagt :P. Kan behövas det med så :).
 
Just nu har vi ätit lite lunch. Smoothie med en massa gojs i :P. Blåbär, hallon, rågflingor, grönt pulver med bland annat spirulina i, nyponskalsmjöl, linfrö, havremjölk och juice :P. Det blev gott faktiskt, och det kändes nyttigt :)!
 
Nu ska vi snart gå på en promenad. Undrar om det kommer komma snö idag?
Idag har det varit en skön dag! Vi gick runt lite på stan och shoppade. Jag ska på en gruppintervju på tisdag så jag kände att jag behövde lite kläder som passade till sånna tillfällen. 
 
Detta blev dagens inköp:
 
 
En mörkt marinblå kavaj och ett par "kostymbyxor" med dekorationsdragkedja. Tröjan under hade jag hemma sen tidigare. 
 
 
Ett par vardagsskor med en liten liten kilklack. Jättesköna att gå i :). Sen ett par jordpush med klack (de fick jag för runt 75:-), ett svart linne av "skortkvalitet" och ett blått nagellack :).
 
Japps, nöjd med dagens inköp!
 
Nu ska jag käka lite middag. 
 
Ha en mysig kväll!
Goddagens lördag!
Jag håller på att fixa med en ny design till bloggen. tror det börjar ta sig :)!
 
Nu ska vi ta å göra oss i ordning för att ta oss ner på stan för lite shopping och en kopp kaffe. Annars är det tvättning som gäller idag :P...
 
Hörs senare! 
Denna dag har gått rätt fort! Var på möte mellan 9-11:30, sen har jag haft "helg" sen dess :P... 
 
Väl hemma hade Henrik börjat med maten. Det blev "äggsallad", gott :)!! Efter det kollade jag runt på lite sidor på nätet och sen blev det så att jag skickade efter lite hårgrejer från fyndiq :P... Borde få hem dem i början på nästa vecka. Jag köpte två glanstoningar (som inte ger nån färg utan bara glans liksom) och sen köpte jag en "färgbomb" (en inpackning med extra mycket pigment i så att det fungerar som en lätt toning). Spännande :P...
 
Nyss har vi ätit middag här hemma. Det blev fjällskavsgryta med morot, paprika, lingon och mesost :P. Riktigt gott blev det faktiskt
 
 
Här på bilden ser det mer ut som en soppa, men det är faktiskt lite quinoa under också :P... Gott som sagt och jag inbillar mig lite att det kanske till och med kan vara nyttigt :P... 
 
Ikväll blir det att kolla på lets dance tror jag. Sen kanske det blir en film om man orkar. Imorgon planerar jag att ta mig en sväng till stan för att köpa nya svarta strechjeans. Jag nöter ut sånna ganska fort och mina som jag har nu börjar bli lite väl slitna :P. Sen får vi se om det kanske blir en latte eller två också ;). 
 
Ha en mysig fredag!
Äntligen fredag! Här är vi i städtagen...


... å städskorna är på :-P!

Skriver mer senare. Ha en mysig fredag sålänge!
Nu är det tisdag och första dagen efter påsk. Nu i påsk var vi hem till Sandviken en sväng, å nu är vi tillbaka i Uppsala. Denna dag har känts lååång! Började med att gå upp lite tidigare än vanligt (kvart/tjugo i tuppen) för att åka samtidigt med mamma då hon skulle till jobbet och vi med en buss till gävle för att sen ta ett tåg hit. När vi kom fram till resecentrum så stod ett tåg som gick till gävle inne, så vi hoppade på det istället för att stå och vänta på en buss :P. Alltid skönast att åka tåg om man kan :)! Väl i Gävle köpte vi en varsin dricka på pressbyrån och jag kunde inte håll mig från att köpa den nya risifrutti:n med kokos och annanas :P. Den var god faktiskt! Däremot vet jag inte om jag tyckte att annanas-grejen och risgröten egentligen passade ihop, men de var goda för sig :P. 
 
Sen hoppade vi på tåget hit och jag somnade ganska snart och sov i princip hela vägen hem. Behövligt med tanke på att jag skulle ha tenta nu på eftermiddagen mellan 14 och 19 :P. Vi var hemma ca 10:20 och jag gick sen härifrån för att åka till tentan 13:10. Sen var jag hemma nu vid 19:30. Pust, lång dag. Nästan så att det känns som två :P... 
 
Väl hemma nu på kvällen fixade jag middagen. Det blidde smulpaj med vaniljkryddad kvarg till :P
 
 
Å gott var det minnsann! Jag brukar ha lite allt möjligt jox med i min smuldeg :P. I den här är det havregryn, rågflingor, quinoa, mandelmjöl och vanligt vetemjöl :P. Sen hade jag inte så mycket socker i å så är det lite rapsolja i också och inte bara smör. Så det blev nyttig middag ;)!
 
Nu är jag faktiskt tröööött! Brukar inte vara det vid denhär tiden på dygnet, men att sitta på tenta i 5h tar på krafterna faktiskt...
 
Nu blir det en kopp rött tror jag visst...
 
Ha en mysig kväll :)!