Detta har varit en minst sagt ansträngande vecka! Man är inte van med att gå i skolan mellan 8-17 längre :P... Det har man gjort de senaste dagarna. Nåja, i  onsdags började jag faktiskt 9 och imorgon 10, men det har iaf varit ansträngande eftersom man suttit och jobbat i grupparbeten hela tiden och inte haft någon direkt lunch heller utan  kanske 15min och då har man jobbat samtidigt :P. 
 
Imorgon är iaf sista dagen på den omtalade "kaos-veckan". Nästa vecka blir inte riktigt lika tung tror jag, men nästan :P. På måndag är det 8 som gäller igen och så är det seminarie på eftermiddagen i en annan kurs :S. Hujja, hur ska man hinna med :P?
 
Så här sitter jag och kvällspluggar lite med en kopp rött. Ska ta en dusch om en liten stund
 
 
Sen ska jag inte lägga mig allt för sent idag heller... Så att man är laddad inför imorgon! Å så får jag inte glömma kolla surdegen kom jag på!
 
Ha en mysig kväll och sov gott!
Dessa dagar har jag ju varit tvungen att gå upp tidigt och komma hem sent på dagarna, vilket har gjort att jag inte haft så mycket tid hemma på dagarna. Detta har resulterat i att vissa rutiner har införts, såhär skulle man kunna sammanfatta de senaste tre dagarna:
 
 
 
ikväll blir det att kolla lite på en skoluppgift, sen ska jag göra en kopp te och kolla på mia på grötö (visst är det idag?). 
 
Ha en mysig kväll
... tisdag idag? Tja, på många sätt har det varit en vanlig dag fast ändå inte :P. Dagen började tidigt i skolan med grupparbete och slutade runt 16. Idag har vi i grupp agerat fiktivt konsultföretag som ska sälja in en produkt till ett fiktivt annat företag bestående av lärare :P. Vi fick uppgiften igår och skulle alltså redovisa den idag. Det gick ganska så bra för oss ändå tyckte jag, fick ju höra att det var vissa i andra grupper som inte ens hade tagit av sig jackan när de satt sig i mötesrummet :S... Hmmm, konstigt hur vissa tänker. 
 
Efter skolan hoppade jag av och mötte upp Henrik och Leia vid ica där de var och hade slängt skräp. Henrik gick sen in och handlade och jag satte mig utanför och väntade med Leia. Då kommer det en kille fram med sin assistent och hund (killen i fråga satt i rullstol) och sa till mig:
 
- Jag har en fråga till dig. Vad är det för ras (sa han och pekade på Leia)?
- Det är en Cavalier king charles spaniel svarade jag tillbaka och tyckte inte alls att frågan var konstig eftersom han själv verkade ha hund. 
- Okej fortsatte han. Jag har en fråga till dig...
- Okej, vad då? sa jag tillbaka lite trevligt sådär...
- Eller jag... jag har en gåta till dig. 
- Jaha, får se om jag kan den då, svarade jag sen
- Vad är det som sitter i ett hörn och åker jorden runt?
- Tja... nej, jag kan nog inte komma på det svarade jag sen
- FRIMÄRKET fortsatte han. Bra va?
- Haha, ja såklart. Ja den var bra (svarade jag tillbaka). Jag som tänkte på ett hörn i ett rum haha :P
- Ni får ha en trevlig dag! Sa han sen och fortsatte hemmåt med sällskap av hund och assistent.
 
Precis samtidigt som killen gick iväg kom det en äldre man (som troligen hade druckit en öl eller två) och satte sig brevid mig för att ta en cigarett och snacka lite... 
 
- Är det okej om jag sätter mig här och tänder denna? Den ger då ifrån sig mindre gaser än de där bilarna framför iaf (sa han innan han satt sig ner).
- Ja det är okej, svarade jag.
- Är det kallt och sitta här?
- Ja lite kallt är det, men inte så farligt sa jag sen.
 
Sen började mannen prata om vädret och att det var fin himmel just nu och att han tyckte att fullmånen som var i förrgår och igår var fin. Jag kunde ju inte annat än hålla med om det eftersom jag dessutom knäppte kort på den igår kväll när jag var ut en sväng med Leia. Efter det pratade han om att han var inom tv-branchen när han var yngre och att han var teknikintresserad mm (pratade om alla tv-kanaler han hade och visade upp sin stora och nya samsungtelefon). Inne på coop hade han tydligen köpt en bok som handlade om traktorer, vilken han visade för en annan äldre man som gick förbi och som han verkade känna igen. 
 
Mannen pratade på en stund om teknik, om nått program han hade set på BBC-kanalen som handlade om hur hjärnan uppfattar saker och ting. Det roliga var ju också att jag hade sett samma program jag, fast för kanske ett år sen eller så. Haha... Han frågade sen vad jag pluggade för nått (jag hade nämnt att jag bodde och pluggade här i uppsala innan) och sa sen att han hade sålt Nd- och ferromagneter tidigare idag. Är det nått du känner igen eller pluggar nått om? Ja svarade jag, lite grann faktiskt... 
 
Sen kommer Henrik ut från affären med två kassar och vi går hem. Hihi, ja jag lär ju säga att trÖkigare har man ju haft det utanför ica :P...
 
Nu ska jag ta å fixa en matlåda till imorgon. Det blev grillad kyckling och sallad här till middag och det blev passande mycket över som får bli min lunch till imorgon. 
 
Sen blir det en större balja rött te ;)...
 
 
 
 
Var nyss ut med Leia en sväng runt kvarteret. Det märks att jag inte är van med att vara i skolan mellan 8 och 17 längre för när jag kom hem så var jag såååå trött! Nu längtar jag efter våren så man får börja bli pigg någon gång :P! Fast jag måste säga att det är fint ändå ute nu när det är kallt och så, speciellt när det är fullmåne:
 
 
Nu är det kvällsteet som gäller och snart blir det snart top model, sen får det bli sängen så man orkar med skolan imorgon :P
 
Ha en mysig kväll!
... på veckan är det idag. Denna vecka har jag bara en kurs, men den är förlagd på "heltid" och allt är obligatoriskt, från 8-17 :S... Idag fick vi bli indelade i grupper och fick ett fiktivt problem som handlar om att ersätta dåliga diskar i ryggen. Vi ska komma på en tillverkningsmetod som vi ska redovisa redan imorgon eftermiddag :S... Så hela dagen idag gick åt till att komma fram till en möjlig lösning på det hela :P... Å imorgon gäller det alltså med presentation och allt. Sen är det nått nytt projekt tror jag efter det som sen ska presenteras på fredag. Pust och stön, på fredag kommer man vara trött :P.
 
Nu ska vi kolla på middag snart, sen är det bara att kolla vad man ska ha på sig imorgon och efter det är det nog läggdags (fast top model måste jag hinna med att titta på) :P. Upp å väcka tuppen imorrn igen är det som gäller.
Hej hopp, redan söndag här. Värst vad denna helg gick fort! Kan iofs kanske vara för att man kom hem sent i fredags... 
 
Nåväl, idag ska vi nog inte göra så mycket, en sväng till hundhagen efter en lite försenad lunch tänkte vi iaf. Det var ett tag sen som Leia fick vara i hundhagen så det är på tiden att vi tar en sväng dit :). 
 
Annars blir det kanske att kolla på en film ikväll, sen ska jag nog ta det ganska lugnt iaf eftersom nästa vecka kommer bli jobbig med obligatorisk närvaro från 8-17 VARJE DAG! Sånna veckor har man nog inte haft sen första året på utbildningen :P... Jaja, det ska väl gå det med gissar jag... man får se till att ta med sig en termos kaffe :P...
 
Nu ska jag dricka upp kaffet, sen ska vi fixa lite lunch.
 
Ha en mysig söndag :)
... har vi här :). Här sitter jag och dricker kaffe och kikar runt på nätet lite och lyssnar på gruppen Dropkick Murphys (ett lite rockigare irländskt band kan man säga). Nyss gjorde jag dessutom grunden till en surdeg :P! Haha, får se om det tar sig eller ej :P. I hade jag iaf vatten, vetemjöl och ett rivet äpple. Så nu ska det stå i rumstemperatur i 4dagar, fast man ska röra om en gång per dag. Hur ska jag kunna hålla mig från att röra om mer än en gång per dag som den nyfikna lilla varelse jag är, haha :P.
 
Till lunch idag blev det hemmagjord nyponsoppa gjord på nyponskalsmjöl. Den blev riktigt god faktiskt :)!! Egentligen ska det väl vara blåbärssoppa så här i vasaloppstider, men här behövde vi lite vitaminer och då fanns det nyponmjöl hemma haha :P. Gott blev det iaf... Till middag sen blev vi inspirerade av att kolla på reprisen på sveriges mästerkock till att göra torsk med sås och rostade rotfrukter (de gjorde nått liknande i programmet), så får se om det blir bra eller ej :P. Fisken är iaf under upptining ;). 
 
Leia har ju rätt mycket päls (läs MYCKET päls) och då behöver hon kammas ganska ofta, så jag satt och kammade henne nyss här i soffan och eftersom hon har mycket päls även på huvudet kan man ju inte låta bli att göra lite olika frisyrer på henne ;)...
 
 
Sen hade blommorna jag fick av Henrik på alla hjärtans dag börjat vissna, så då gjorde jag ett litet arrangemang med dem :)
 
 
Tyckte det blev lite fint på bordet sådär :)!
 
Nu ska man värma på kaffet. Måste bli snabbare på att dricka mitt kaffe och te innan micron eventuellt pajjar av "utmattning" ;)... 
 
Ha en myspysig lördag!
 
 
Godmorgon fredag! Ja då är det snart helg igen. Ska bara vara i skolan mellan 8:30 och 17 först :P... Fast det är bara möten så det kommer gå fort gissar jag. Brukar göra det med gruppmöten...
 
Börjar denna fredag med ett litet roligt klipp från skansen för några år sen :P
 
 
Haha jag kan inte se detta klipp för många gånger ;-P.
 
Ha en mysig och rolig start på fredagen!
Här sitter jag och pluggar lite, samt dricker en kopp (läs stor balja) rött te med vanilj och jordbubbssmak :)! Till middag idag blev det spenatsås med pasta. Riktigt gott lär jag säga :)! 
 
Henrik sitter i soffan å pluggar på en historiatenta han ska skriva på lördag.Tydligen finns det bra och lärorika youtubeklipp där en lärare går igenom alla krig och dyligt som Henrik ska plugga in. Fast, man kan ju bli trött av att plugga och så här såg det ut i soffan för bara någon timme sen:
 
 
Sötnosar ;)...
 
Jahapp, nu vart teet kallt igen. Undrar hur många gånger per dag jag använder denna micro :P?
 
Nåväl, nu ska jag plugga vidare, ska vara i skolan 08:30 imorgon.
 
Ha en mysig torsdagskväll :)
Här skiner solen idag! Var nyss ute med Leia på en lite längre runda och det var så skönt att äntligen få lite solstrålar i ansiktet! Nu längtar man mycket efter våren! Det har varit vinter tillräckligt länge nu tycker jag :P...
 
Å förkylningen? Ja, den sitter i fortfarande. Trodde att jag blitt kvitt den för några veckor sen, men icke. Nu är det hostan som sitter i (och verkar inte vilja försvinna) å så har jag börjat få rinnsnuva också... hmmm. Aja bara vänta ut gissar jag, fast jag kände nu att jag ville "hjälpa till" att få bort denna förkylning så idag blev det en nyttig lunch:
 
 
Ett äpple, en smoothie och en kopp te. I smoothien hade jag frysta blandade bär, granatäppelkärnor, och en annan fryst blandning med bland annat melonbitar. Sen hade jag i lite rågflingor, kokosflingor och grönt te :). Så nu nedrans ska förkylningen få med mig att göra ;-P!
 
Nu ska jag äta min lunch och kolla på gårdagens Mia på Grötö på tv4play :).
 
Ha en mysig och solig dag!
Idag är det onsdag och jag hade bara en föreläsning mellan 8 och 10 idag. Så det var bara att väcka tuppen igen imorse :P. Skönt när man kan komma hem i tid iaf. 
 
Efter skolan var jag ner på stan till Clas Ohlsson för att handla lite bläckpatroner till skrivaren (ständigt dessa patroner när man ska skriva ut för en gångs skull :P). Patroner är ju kanske inte det billigaste, men på Clas Ohlson har de tydligen börjat med egna kopior till dessa patroner som ska fungera lika bra :P. Så jag köpte en sån svart för att testa, sen köpte jag en storpack med alla färger i "orginalmärket", vilket blir mycket billigare om man räknat per styck. En patron i färg går på ungefär 139:- och en låda med alla 6 färger (+ att man får med fotopapper också på köpet) gick på 449:-. Så jag körde på det :P... Så nu är det bara att köra :P...
 
Just nu sitter jag med en kopp te och tvättmaskinen är igång. Ibland kan jag (som den kortis jag är) känna att linorna man ska hänga tvätten på ibland är lite högt upp och att diskstället och spisen är lite högt upp :P. Detta har jag kommit på ett litet knep för ;). Man brukar ju ibland vilja "gå in" skor hemma innan man ska börja använda dem ute och ibland är det bra att träna på att gå i höga skor, bara sådär ändå (så man liksom "vänjer fötterna" lite med lutaning :P). Så jag provade för kanske en vecka sen att slå ihop dessa två och ta på mig höga skor när jag skulle hänga tvätten och diska. Å så mycket enklare dessa vardagsbestyr saker blev! Haha, helt otroligt var lite extra centimetrar kan göra ibland :P (men ibland är det skönt att komma ner på jorden också ;)...). 
 
 
På tal om skor så beställde jag ett par igår. Spännade att se dem i verkligheten :P. Jag fick ett mail idag om att de var skickade från affären iaf. Så hag jag tur kan jag hämta ut dem innan helgen :D!
 
Nu ska jag dricka upp teet och kanske diska lite.
 
Ha en myspysig dag!
Idag har det varit en "effektiv" tisdag. Vaknade innan tuppen får att gå till bussen en liten bit bort och åka iväg för att skriva tenta i biomaterialkursen. Den tentan var under 5timmar från 8-13, men eftersom jag skulle ha en labb på skolan från 13:15 var jag tvungen att åka tidigare ifrån tenta. Annars när man skriver tenta brukar jag tycka att 5h går hur fort som helst! Fast denna gång tyckte jag att jag hann med allt och hann till och med kolla igenom en och två gånger fast jag bara satt i 4h. Nåja, till skolan, äta lite macka till lunch och sen labb på det. Tur att det inte var sån jobbig labb utan det var till och med trevligt :)! Gratis kaffe fick man också, alltid ett plus ;).
 
... Så nu när jag kom hem från skolan 17:30 tyckte jag att jag minsann hade varit tillräcklig effektiv idag och satt mig istället i soffan och kollade på gårdagens top model sverige på tv3play. Efter det blev det också förra veckans Maria och Mindy, best friends forever eftersom jag missade det avsnittet då. Å ikväll blir det fortsättning ;)!
 
Nu ska jag göra mig lite rött tror jag. Inge mer koffein ikväll om man ska kunna bli trött i tid ikväll eftersom jag ska upp innan tuppen igen imorgon. 
 
Ha en mysig kväll :)!!
... söndag är det här idag. Dagen började med att jag gick en lite längre morgonpromenad med Leia runt kvarteret. Väl hemma igen började jag med frukosten och idag kände jag för lite nyttigare frukost, så jag gjorde en varsin smoothie :)
 
 
Lyxfrukost bestående av macka med ost, gott te och en smoothie med mango, hallon, blåbär och mjölk :)! Gött minsann!
 
Eftersom varken jag eller Henrik var så hungriga nu vid lunch så fick det bli en till smoothie fast med rågflingor och havregryn i också för att få den lite "matigare". Till middag blir det nog rester från gårdagens supergoda köttgryta :)!
 
Just nu sitter jag och kollar runt på datorn en sväng (den dagliga blogg-mail-facebook-rutten ;)...) och målar naglarna. Har fått lite halvdåliga naglar nu på sistone så jag måste måla dem ifall man "ska ut bland folk" :P... Annars så sitter jag och Henrik brevid varandra och pluggar, jag till en tenta på tisdag och Henrik till ett grupprojekt. Lite mys-plugg sådär ;)...
 
Skulle man mot förmodan fundera vilken dag det är idag skulle man kunna titta på Leia. Hon brukar nämligen vara lite extra trött såhär på söndagar :P. Det slår nästan aldrig fel i det, hihi (nyss så viftade hon med svansen brevid mig här i soffan, sovandes :D). 
 
Igår kollade vi på melodifestivalen. Haha roligt att "gubbarna" gick vidare till finalen :P! Fast om man säger så så tycker man ju att de max skulle gått till andra chansen :P. Den andra gruppen som gick direkt vidare till finalen tyckte jag var bra, så det var bra att de gick vidare iaf :)!
 
Nu ska jag måla klart naglarna, ta lite mer kaffe och plugga vidare.
 
Ha en mysig söndag!
Nu är det fredag och helg :)! I helgen kommer jag dock inte direkt vara ledig utan det ska pluggas en del (fast man måste ju kolla på melodifestivalen imorgon iaf :P) eftersom jag ska göra en laboration på måndag och ha både en tenta och en laboration på tisdag. Resten av veckan kommer bli ganska lugn, men den börjar hårt :P.
 
Just nu sitter jag och kollar runt på datorn samt dicker lite kaffe
 
 
Praktiskt med termosmugg så inte kaffet kallnar så fort. Annars har jag en tendens att inte hinna dricka så mycket innan jag måste värma på i mikron om och om igen :P. 
 
Idag var jag i skolan mellan 11 och 13:30 ca. Hade bara ett projektmöte idag, vilket gick ganska bra tycker jag. Det är alltid lite trögt i början innan man börjar sätta sig in i projekt ordentligt, sen brukar en del rulla på av sig själv :P.
 
Nu ska jag ta å kolla lite på Mia på Grötö på tv4play och läsa lite lab-instruktioner samtidigt. Multi-tasking när det är som bäst ;)!
 
Ha en mysig fredag!
Idag är det alla hjärtans dag! Här har vi myst massor idag, och tvättat :P. Jag bakade en chokladkaka till Henrik kom hem från skolan. När han kom hem hade han varit ner på stan för att köpa lite ost och kex som vi ska äta ikväll :)! Dessutom hade han köpt lite presenter till mig <3
 
 
Tre röda fina stora rosor :)
 
 
Samt en gullig nalle och en röd teblandning som han blandade själv på ica och döpte till "heart beat" :D! Han är gullig min "lilla" karl ;)!!
 
Jag köpte ett litet paket till honom också när jag var på stan igår, två olika sorters rooibosteer :)! Så nu har vi rött te så vi klarar oss ett tag ;)!
 
Nu sa jag hänga tvätt, sen träna lite och plugga innan det är dags för kvällsmys ;)!
 
Ha en supermysig alla hjärtans dag <3!
Idag var jag som jag skrev tidigare i skolan mellan 13 och 15. Efter det var jag ner en sväng på stan för att bland annat köpa tvättmedel (har tvättid imorrn :P). Jag "råkade" ju då slinka in på HM också och köpte jag hårinpackning och "leave in" som det var extrapris på nu, å så köpte jag en ögonkrämliknande grej som ska göra att man ser lite piggare ut :P.
 
Idag kom också paketet från Nelly hem i brevlådan :D! 
 
 
De 4 par trosor jag köpte, tre med snygga mönster och sen ett par vinröda som är i ett lite mjukare material liksom.
 
 
... nåja det slank med lite mer än trosor från Nelly.com :P. Ett bronspuder, ögonbrynsskuggor, mascara, ögonkräm och sminkborttagning. 
 
Ica:t på stan har lite roliga grejer som jag brukar köpa när jag är där:
 
 
Grönt te med granatäpple :)! I samma serie finns också vitt te med blåbär samt grönt te med honung fast denna hade jag inte smakat tidigare, riktigt god :)!
 
Nu ska jag snart plugga lite och tänka på eventuell middag. Henrik och Leia har gått ut på en längpromenad.
 
Ha en mysig kväll :)
Nu har jag precis kommit till skolan... Ska ha föreläsning mellan 13 och 15.

När jag skulle hit nu så tyckte jag att jag var ute i god tid till bussen, men den var tidigare än vanligt (men i tid ska tilläggas) så jag fick springa en liten bit :-P... Fast jag hann ju med att köpa en kaffe iaf ;-)...
Idag är det fettisdag äntligen! Flera dagar har jag längtat efter semlor :P. Jag släpade upp mig ur sängen imorse för att gå på föreläsning, och jag satt på bussen och var riktigt trött. Sen när jag kom till föreläsningen möttes jag av detta:
 
 
Vår snälla föreläsare hade beställt en varsin semla och kaffe till alla i kursen från cafeterian! Helt plötsligt var man inte så trött längre ;)... 
 
Efter skolan hoppade jag av bussen vid konditoriet som ligger ett stenkast härifrån för att köpa en varsin semla. Jag tänkte att jag skulle köpa en varsin vanlig semla samt en lite roligare variant (förra året köpte vi en blåbärssemla t ex). Så det blev en baileys-semla också.
 
(Hann inte knäppa innan vi redan hade ätit upp halva ;)... Semlan längre bak är Baileyssemlan och sen främre en vanlig. Såklart måste man äta upp locket först ;)...)
 
Innan vi åt semla tränade både jag och Henrik lite faktiskt. Så det blev semla som "återhämtningsmat" eller vad jag ska säga :P. Nu har jag tränat magen några dagar på raken här så nu får man nog snart mer träningsvärk :P...
 
Nu tror jag att jag ska ta å ta lite grönt te. Sen ikväll ska jag kolla på "Maria och Mindy, best friends forever" :P. Tyckte det programmet var underhållande förra veckan, och nu har de ju kommit till Sverige så det ska bli kul att se :P.
 
Ha en mysig kväll :)
 
I år har Henrik och jag varit ganska "duktiga" faktiskt :P. Vi har nämligen inte ätit en enda semla innan fettisdagen :D! Så imorgon blir det årets första, och på rätt dag dessutom ;). Tror det blir att köpa en varsin (minst) från konditoriet som ligger här i närheten. För nått år sen så skrevs det i uppsalatidningen att uppsalas bästa semla gjordes just på det konditoriet. Tror det gäller att vara där i tid bara innan ruschen kommer ;-P...
 
(bild lånad från wikipedia)
 
Ikväll är det top model sverige. Det ska man såklart titta på :)!
 
Nu mer te, eller kanske kaffe, eller både och ;)...
 
Ha en mysig dag!
Idag är det måndag igen och första dagen på veckan. Denna helg har varit jättemysig, men den har gått fort som alla andra helger :P. 
 
Jag och Leia låg och drog oss till ca 09:30 idag medan Henrik gick upp tidigare eftersom han skulle vara i skolan kl9 (jag har inget på schemat idag för ovanlighetensskull så det blir hemmaplugg idag). Till frukost för min del fick det bli lite fil, två mackor med smält ost (det är ju såååå gott!!) å så en mindre balja te. När jag lade mig igår och nu på morgonen har jag känt mig tjock i halsen och lite seg igen. Jag som trodde denna nedrans förkylning förvunnit, men icke :/... Massa te och bär och frukt får det bli idag känner jag!
 
Igår eftermiddag var vi ut på en långpromenad alla tre. Det blev lite över en timme, vilket var mysigt :)! Leia tycker alltid att det är kul när vi går ut allihopa :). Kanske man hinner med hundhagen en sväng under veckan? Efter promenaden tränade jag mage och stuss dessutom, så jag kände mig faktiskt lite duktig igår haha :P. Idag känner jag mig ju tjock i halsen igen, så idag får det bli yoga på sin höjd (nåja förutom lite promenader med Leia då) :P. 
 
Igår skickade jag för första gången efter kläder från Nelly.com . Det blev dock inte några snygga skor, eller en snygg klänning utan 4 par trosor :P. Jag har på senste tiden nött ut ganska många par, efter år av flitig användning har det helt enkelt blivit hål i dem (eller så att tyget nästan börjar bli genomskinligt). 3st av samma modell fast med olika mönster fick det bli (lite roligare sådär) och ett par i mjukare tyg :P. Spännande att se hur de ser ut. Jag borde iaf få paketet denna vecka eftersom leveranstiden bara är mellan 1-3dagar. 
 
Nu ska jag värma på teet...
 
 
Denna lördag har vi mys på schemat :P. Igår hade vi lite "kalas" för Leia som fyllde två år och vi hade tre pers här. Jättetrevligt å Leia fick presenter minsann :)! 
 
 
Tre sorters godis, bland annat detta ben som hade "bacon" lindat runt :). Mycket gott tyckte hon (fast hon var tvungen att ha en tofs på huvudet eftersom hon annars snurrade runt håret runt benet ;)...Fast hon tyckte nog det var rätt praktiskt också :P). 
 
Denna dag började med att vi gick upp, gjorde oss iordning lite och sen gick vi till Gästrike Hälsinge nation för att  äta brunch :)! Dethar nått som heter "pannkaksbaren" på lördagar mellan 11-14 så man kan köpa mackor och annat (samt pannkakor då förståss) till hyfsat pris. Vi tod en varsin surdegsmacka och kaffe å sen delade vi på en blåbärscheesecake :)
 
 
Mycket gott! Dit ska vi gå flera gånger garanterat :D!
 
Ikväll blir det mys också. Hemmagjord LCHF-pizza troligen, lite vitt bubbel och Melodifestivalen. Som sig bör helt enkelt ;)!
 
Nu, lite te!
 
Ha en supermysig lördag!
Nu är det kväller och här har vi precis ätit middag. Nu på eftermiddagen så ställde jag mig och gjorde två varianter av chokladbollar. Det kommer ju hit folk på fika imorgon eftersom Leia fyller 2år :)!! Så jag tänkte bjuda på chokladbollar, smupaj och kladdkaka. Hoppas det blir gott :) (iaf blev "chokladbollsgeggan" det :D).
 
När jag stod och rullade de sista chokladbollarna i kokos slog det mig. Jag kan ju ha kokos uppepå laxen i ugnen :P!! Så jag blandade kokos, lite flytande smör och rapsolja som jag sen bredde på laxen. Sen fick det vara i ugnen en stund innan jag hade i matlagningsgrädde. Till detta hade vi ruccola och bladspenat:
 
 
Blev riktigt gott :). Som tur är blev det en bit kvar som jag ska ta med i matlåda imorgon ;)!
 
Snart ska jag ta en dusch...
 
Ha en mysig kväll :)
... middag blev idag kyckling med sambalolek-täcke och sallad till. Mycket gott (karln har lärt sig ;)..) :)!
 
 
... outfit var enkel. Svarta enkla jeans, vinrött längre linne och en svart kofta. Fast man måste ju alltid "krydda till" outfiten litegrann ;)
 
 
Idag valde jag att krydda till outfiten med två olika strumpor (eller så kan det ju vara så att jag inte orkade hitta två lika imorse ;)...). Synd bara att de inte syndes eftersom man har skor på sig hela dagen ;-P...
 
Ja, nyss har vi ju käkat den goda middagen och snart ska jag kolla lite plugg. Men först, en kopp te ;)
 
Ha en mysig kväll!
Nu har halva veckan gått. Jag har kommit fram till att jag är som piggast och jobbar/pluggar som effektivast på onsdagar, torsdagar och fredagar. På måndagar är jag nog som mest effektiv halva dagen, sen är jag mindre aktiv senare halvan av måndagen och tisdagen :P. Det är nog för att så fort man avklarat onsdagens "arbetstimmar" så känns det nästan som helg, eftersom torsdag är dagen innan fredag, å sen är det fredagsmys på fredagen :)! Haha, det finns säker någon som doktorerat i detta ämne ;)...
 
Idag var jag i skolan mellan 10-12:15. Vi fick genomgång om vilket projekt vi ska ha och i vilka grupper vi ska arbeta. I denna kurs (biomaterial) är det studenter från flera olika utbildningar som går och i min grupp är vi alla fyra från olika utbildningar, vilket nog kan vara en fördel faktiskt :). Min grupp ska i alla fall titta på en typ av "bärarmateral" (om man kan förklara det enkelt med det ordet) till läkemedel när det gäller hur stark den är samt hur snabbt läkemedlet kommer ut ur tabletten (/bärarmaterialet). Det får inte komma ut allt på en gång :P... Nåja, det ska bli spännande iaf tycker jag :)! Man får planera hur man ska labba och vilka dagar och allt också, vilket känns kul :)!
 
Vädret idag här i Uppsala har varit, snöigt :P. Tror det har kommit säkert 1dm på bara några timmar. Eftersom det inte är så kallt ute heller så får Leia massa stora snöbollar i tassarna (samt under magen) :P. Annars verkar hon tycka att det är jättekul att det snöar igen :)!!
 
Snart ska Henrik fixa med middagen. Det blir nått med kyckling iaf, det ska bli gott :)!! Själv ska jag kolla lite plugg och sen ska jag bestämma mig för vad jag ska göra för fika till på fredag då det kommer några kompisar till mig och Henrik för att fira att Leia fyller 2år :D! Det är ju två veganer som kommer hit också... Fast det är väl bara att byta ut mjölk mot havremjölk (eller liknande) och smör mot margarin, antar jag :S... Nåväl, nått ska man väl kunna slänga ihop :P...
 
Ha en mysig lill-lördag :)!!
Idag är det tisdag :)! Jag har precis ätit lunch (rester från gårdagens middag) och ska snart plugga lite. Leia ligger och sover i soffan :).
 
 
Jag köpte polkabetor senast när jag var och handlade (då ena kassen gick sönder :P ) eftersom jag varit nyfiken på sånna ett tag :P. Riktigt goda, men jag tror ändå att jag föredrar rödbetor. De smakar liksom lite mer :P...
 
 
Mysprupp :)!
 
Snart ska jag värma på lite kaffe som vi bryggde imorse :P...
 
Ha en mysig dag!
Idag hade jag föreläsning mellan 8-10 och 15-17. Åkte hem emellan och åt lunch. Hann faktiskt med en del den tid jag var hemma, som att göra en pluggplanering för veckan till exempel :)! 
 
Nyss gick Henrik ut på sin dagliga entimmes-promenad och jag har haft olja i håret och tagit en balja med te samt bänkat mig i soffan inför top model sverige!
 
 
Nu ska jag och Leia supermysa i soffan :)
... Nu är helgen över och här sitter vi i soffan med en varsin "liten balja" (jo vi har lite större också :P) rött te :)! Det är någon film på 4an som verkar rätt bra så den har vi på i bakgrunden nu. 
 
 
I fredags spelade Henrik Laser game med klasskompisar och innan dess var det tre klasskamrater som kom hit hem till oss. Trevligt :)! Efter det var vi ut på nation. Det var meningen att vi skulle ut på Värmlands nation men det var så lång kö dit så vi gick istället till Östgöta nation. Jättekul var det :) det var länge sedan jag var på nation faktiskt så det var roligt :).
 
Igår åkte vi till sandviken eftersom Leia hade varit hos mamma och pappa under veckan. Så då såg vi melodifestivalen där och åt våfflor :)! Sen åkte vi tillbaka hit idag, efter lite om och men :P. Vi skulle med ett tåg som gick 17:11 och bussen från sandviken skulle gå 16:30 och vi skulle vara framme 16min innan tåget gick från gävle. När vi kom fram till resecentrum i sandviken såg vi att det var jättemånga som skulle med samma buss som oss och alla hade med sig en massa packning :P. Så då tänkte vi att vi nog inte skulle få plats. Sen var bussen 10minuter sen in till centralen dessutom. Som tur var var Henriks lillasyster Sofia i närheten och kunde skjutsa in oss till Gävle. Så vi hann med iaf :)!
 
Väl hemma gick Henrik och Leia ut på en långpromenad. Under tiden gick jag och hämtade ut paket och handlade på ica. Det blev två papperskassar och såklart ska ena handtaget gå sönder innan man ens kommit halvvägs hem :P. Fast det gick ganska bra att bära den kassen iaf eftersom den inte var så tung :P. Men lite irriterande var det allt haha :P. Kan det strula så...
 
När Henrik och Leia kom hem var Leia lite lortig så hon fick duscha samtidigt som husse :). Efter det fick hon mat och hon var riktigt hungrig
 
 
Vi använde bara balsam så hon kommer bli jättemjuk i pälsen sen :)!
 
Imorgon har jag föreläsning 8-10 och sen en 15-17 :P. Långt hål emellan så då åker jag nog hem och äter lunch :P. 
 
Ha en mysig kväll :)
 
Ja, lite mys är det här hittills. Henrik har bjudit hem lite klasskompisar och de ska sen till en laserhall här i närheten och just nu så sitter vi och lyssnar på gamla låtar från 90-talet och tidigt 00 :P. Kul, fast snart känner man sig kanske lite gammal eftersom man har minnen från högstadiet och så när dessa gamla låtar gick :P. Haha, jaja kul hur som.
 
Idag hade jag bara en föreläsning i skolan och det var en "inspirationsföreläsning" i biomaterialkursen och den handlade om hyaluronsyra. Faktiskt intressant :)!
 
Nepps, nu ska jag käka lite mer chips :P.
 
Ha en massa fredagsmys nu :)!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det februari redan. Februari är en bra månad tycker jag. Den är inte för lång, det är alla hjärtans dag, namnsdag samt förlovningsdag för mig och Henrik :). Värst vad mycket som kan klämmas in på en och samma månad ;)!
 
Just nu sitter jag med morgonkaffet och har precis ätit morgonmacka. Jag är inte den lättaste att få upp på morgonen, och inte verkar det bli bättre "med åren" heller :P. Henrik har varit duktig de senaste dagarna och gått upp i tid på morgonen samt tagit fram frukost och kokat kaffe och sen väckt mig med att säga "kaffet är klart" varav jag försöker sakteliga vakna och inse att det är morgon, vilket brukar ta ungefär 15-30min till fast jag tycker att det var 1min sen han väckte mig :P. Haha, ja jag säger då det... 
 
Nu ska jag göra nått vettigt, som att dricka upp kaffet. 
 
Ha en mysig fredag!