Denna dag började med att Leia skulle ut vid 3:45-tiden (varför hon vaknar så tidigt kan man fråga sig då hon sover hela nätterna när hon sover hos mina föräldrar?...). Sen ville hon upp igen vid 9-tiden då henriks klocka ringde, men hon tyckte att det var okej att lägga sig en stund igen utan att gå ut. Sen sov hon och jag till lite efter 10 och hon tyckte det var okej att ligga kvar fast Henrik hade gått upp.

Idag blir det lite samma visa som igår troligen (med det undantaget att tvätten ska in ifrån tvättstugan och inte tvättas :P...). Sen blir det att kolla på svenska Top Model ikväll :)! Man måste ju kolla om det är något att följa iaf, men det verkar lovande om man kollar på reklamen för programmet :).

Sen kan jag tipsa (om det är någon blondin som läser :P) att bangerhead har rea på silverschampo och silverbalsam (båda för 169:-). Jag skickade efter två sånna paket, en OSIS-dust it samt en flaska maroocan oil-light. Det blev inte så dyrt då jag hade 100:- rabatt också, däremot tillkom en fakturaavgift på 29:- då jag inte känner för att betala innan jag har fått hem grejerna. Spännande sen när det kommer =)!

Imorgon blir det fika på eftermiddagen (på det vanliga stället :P). De har bra teer och också bra chailatte där, får se vad det blir då :P.

På fredag verkar det som att jag ska vika i Matte och NO på mitt gamla högstadie. Får se hur det kommer gå då :P...

Nej nu ska jag ta och göra mig lite kaffe eller te och sätta mig och plugga lite materialkemi tror jag :).

Ha en mysig tisdag!
...Sitter och kollar lite på datorn, tv:n samt dricker lite te. Bra att man kan göra flera saker samtidigt ibland :).

Sen jag skrev sist har jag varit i sandviken lite och vikarierat på mitt gamla högstadie, samt jobbat som kontaktperson. I lördags var jag och mamma på "65-årskalas" (30 + 35 - årskalas närmare bestämt), trevligt trevligt :)!

Igår blekte jag och mamma håret med ett jättebra blekmedel! Blev inte gult alls! Förra gången vi blekte blev det inte jättegult, men lite gult sådär. Mamma och jag har samma problem att om vi har för gult hår (eller en för varm ton eller vad jag ska säga) på håret så får vi en jättekonstig färg i ansiktet. Så fort man tar bort den gula (/varma) tonen på håret så blir det mycket bättre! Konstigt det där... Iaf var det detta medel vi använde (den till vänster):



Å sen senare igår var jag och Henrik samt hon jag är kontaktperson till in en sväng till valbo köpcentrum. Tittade på lite kläder och provade bland annat jeans. Jeansen var inte gjorda efter kvinnor som har några former allt (alltså en helt rak modell) och min vanliga storlek gick att dra upp till mitten på låren, sen fastnade de där :P... Andra jeans i samma storlek som jag har hemma börjar bli lite stora, så därför konstaterade jag att det nog var modellen det var fel på, haha :P. Sen hittade jag samma blekmedel vi använt tidigare till billigare pris, så det blev ett sånt med, samt en hårolja till mamma. Vi åt på subway och sen blev det en chailatte på Wayne´s coffee :D!

På kvällen sen igår åkte jag, Henrik och Leia hit till Uppsala igen.

Idag ska det pluggas och dricka te i vanlig ordning, och så har vi bokat tvättstugan. I kväll kommer en hit som ska låna en bok av mig som jag hade i en kurs förra året.

Ha en bra måndag :)!
Ja, idag är det fredag minsann! Skönt med helg lär jag säga :)!

Igår var det Henriks namnsdag. Vi firar kanske inte namnsdag jättemycket, men det är iaf en vardag att fira lite grann, och det är ju inte helt fel :P. Här firades det med hemmabakta semlor :D! Jag gjorde t o m mandelmassan själv (fast det har jag ju nu fått erfara att det inte är så svårt som jag trodde förut :P...). Goda blev de också! Mums mums! De var dock väldigt mättande så det blev ingen lunch efter semlorna utan vi väntade med mat till middagen :P...

Så vad händer idag då tro? Tja, inget speciellt inplanerat. Ska väl planera lite plugg för terminen, kanske träna lite granna sen blir det nog fredagsmys för resten :). The Voice Sverige ikväll, vill man ju inte missa :)!

Annars i i helgen hade jag tänkt ta mig ner på stan en sväng. Tänkte att jag skulle kolla på en baddräkt som man kan ha när man ska träna lite simning ibland och så. Inte för att jag simmar särskillt ofta, men jag känner ändå det att när man väl tränar simning känns det bättre med en baddräkt än en bikini på nått vis. Sen ska jag simma på onsdag är det tänkt :P. Så då lär man ju ha en baddräkt innan dess iaf.

Just nu sitter jag och dricker English Breakfast-te, det godaste frukostteet enligt mig! Iaf om man känner att man ska bli lite pigg...

Sen har jag också börjat dricka Berocca Boost varje dag. Tänkte att jag nog inte får i mig tillräckligt med b-vitaminer mm som det innehåller. Sen innehåller just Boost-varianten också guarana så hjälper en att bli lite piggare :).

Nepps, nu ska jag ta och dricka upp teet, sen ska jag försöka göra något vettigt kanske :P

Ha en mysig fredag!
Denna dag började med att Leia skulle upp först vid 04-tiden, sen skulle hon upp och ut igen vid 09-tiden. Efter det la vi oss en stund till (det blev ganska sent i säng igår eftersom henrik hämtade sin pappa med familj vid arlanda). T o m Leia somnade en stund där. Henrik vaknade sen före mig och sa att vi måste ju upp och göra frukost (fast jag sov vidare :P). Sen vaknar jag av att någon säger "frukost på sängen!". Då kom henrik in med en bricka med frukost och ett tänt ljus på, å så sa han "ja kommer du inte upp och äter får jag väl gå med frukosten till sängen då" :)! Tala om supermysig start på dagen!
Senare efter lunch gick vi till hundhagen en sväng så Leia fick träffa lite kompisar. På vägen mötte vi också en klasskompis till mig och hennes hund Luke :)! De har ju träffats någon gång förut och det verkade iaf som de kände igen varandra :)! Efter lite mer än en timme i hagen där Leia sprungit av sig lite gick vi sen hem igen. Leia var ganska pigg i ca 20min efter att vi kommit hem, sen slocknade hon i soffan i någon timme :P. Jag tränade lite efter vi kommit hem också. Vi har köpt en typ av "vickbräda" som det finns bland annat en snurrplatta på som man tränar magen med. Så får se om man får träningsvärk eller så :P...
Nu var Henrik precis ut med Leia, så nu är hon busig :P... Ska ta och leka lite med henne...
Ha en skön kväll :)
Idag har det varit en massa städning och tvättning. Har sorterat kläder i garderoben och lådorna, vilket har tagit sin lilla tid :P. Har lite kvar då det är en del som är tvättat också... Jaja men det lär göras emellanåt (speciellt när det var drygt ett år sedan det gjordes sist):P.

Nu några dagar har vi varit ganska duktiga och lagat riktig mat här hemma. Idag blev det kassler med ananas i ugnen med hemmagjord potatismos, mumsigt värre :)! Alldeles nyss blev det också glass till idrottsgalan :).

Ikväll ska jag göra en hårinpackning tror jag. Det var ett tag sen jag gjorde en sådan olje-aloevera inpackning som jag skrev om för någon månad sen. Vet ju att det är bra för håret så jag borde ju göra det oftare :P...

Rolf Göran Bengtsson vann precis jerringpriset! Grattis grattis!

Idag har det varit en skön söndag :)! Vaknade till lite vid ca 07:15 av en valp som vaknade och hoppade ner ifrån sängen. Jag gick och hämtade tillbaka henne till sängen och vi sov till 09:30 ungefär. Började sedan dagen med att äta en god lång frukost framför nyhetsmorgon.

Efter lunch bestämde vi oss för att dra till hundhagen en sväng. Vi gick dit runt 13:20 och kom sen hem ca 15:20. Så vi var ute ganska länge :)! Mysigt mysigt. Innan vi gick iväg blandade jag ihop en bröddeg också, så den skulle vara klar att åka in i ugnen när vi kommit hem sen.



Leia in action i hundhagen nu tidigare idag :)!


Sen när vi kommit hem var Leia vaken i ca 10minuter sen slocknade hon i soffan och sov i runt 2timmar. Man kan tydligen bli lite trött av att leka och busa med andra hundar! Jag satte in brödet i ugnen också. Det blev ett gott bröd faktiskt :)! Hade lite malen nejlika i (ca 1krm) brödet, vilket gav en häftig smak :).

Nu till middag blev det vegetarisk lasagne. Första gången vi gjorde en sådan, och den blev jättegod!

Fyllning

ca 1 purjolök
1 gul paprika
2 röda paprikor
2 morötter (rivna)
krossade tomater
fryst persilja
oregano
grönsaksbuljong
salt
citronpeppar

Sås

En halv burk smaksatt creme fraiche (paprika chili)
Matlagningsgrädde
riven ost

Topping

en förpackning fetaost
resten av den smaksatta creme fraichen
3msk vanlig creme fraiche
matlagningsgrädde

Som sagt, mycket god lasagne :)! Å så lite rött vin till det. Inte helt fel söndagsmiddag!

Nu har vi någon fotbollsmatch på på tv:n som Henrik ville se. Sen har vi kollat lite på handbollen mellan Sverige och Makedonien också. Sverige verkar göra bra ifrån sig iaf :)! Lite senare blir det en film, Horrible Bosses. Den verkar rolig så får se om den är det också :P.

Å på tal om film så har jar hört att det ska komma en till American Pie - film :D! Den måste man ju bara se sen!!

Ha en supermysig söndagkväll!
... till sandviken en sväng nu. ska på möte en sväng eftersom jag är kontaktperson. blir trevligt :)! sen blir det en fika med en klasskompis som har påbörjat exjobb i sandviken nyss, ska bli kul :)! sitter på ett "sj-snabbtåg" nu och det gör skäl för namnet lär jag säga. är framme i gävle på 46min, inte fy skam :)...
imorgon och på fredag ska jag vika lite på söderskolan i so, får se hur det går :p... lite pengar skadar väl inte iaf :)...
ha en mysig onsdag
...provar att blogga med mobilen. Är mycket nöjd med min nya mobil! Det är en Sony Eriksson Xperia Pro ifall ni ville veta :P. Nu sitter pappa och henrik och kollar på hockeyn.jag kände dock att jag troligen inte orka vara uppe... Så jag och valpen har lagt oss :P...
Idag firar jag och Henrik 6år!!! Shit vad tiden går fort alltså! Vi träffades på Underbar i sandviken (det är inte underbar där längre utan nu är det Waynes Coffee :P...)
nej nu måste jag ju försjutton sova!!
Sov gott :)!
... Ja då skriver man första inlägget för i år :P. Tiden har runnit iväg som vanligt och man har glömt bort att skriva här helt enkelt. Har fortfarande ett skönt långt lov, ett litet tag till :)!

Över jul var jag i högbo medan Henrik bestämde sig för att åka en sväng till Huddik för att vara med sin släkt där. Fick många fina och bra julklappar, bl a en glassmaskin (som såklart Henrik också blev överförtjust i som det glassmonster han är :P...).

På nyår var jag och Henrik här i högbo och firade med mamsen och papsen. Tyckte att det var viktigt att Leia fick vara med familjen och Katla nu när det var hennes första nyårsafton så hon lär sig att det inte är farligt med smällare och raketer. Å hon var exemplarisk! Reagerade nästan inte alls på att det lät! Gofisan <3.

Nu igår (3/1) var mamsen och jag ner till Uppsala en snabbis för att shoppa lite på rea (jag hade dessutom en ny telefon som jag skulle hämta ut). Eftersom det regnade bestämde vi oss för att åka till Gränby så man kunde shoppa under tak :P. Mamsen hittade ganska mycket på rean och jag hittade två "vardags-kavajer" som jag letat efter en tid (de var inte på rean men det var bra pris ändå).
Sen som sig bör när mamsen besöker oss i Uppsala så blev det en burgare på Burger King innan vi skulle ta oss till centralen och tåget hem. BK har ju de godaste burgarna och de finns inte i gävle eller sandviken...

Nej nu ska jag kolla vad valpen gör och sen är det nog bingen som gäller...

Ha det gött och sov gott!