Hel hopp alla glada :)!

Vet att jag inte skrivit här på ett tag igen, men nu kommer ett litet inlägg :P.

Nu på eftermiddagen ska jag och en klasskamrat plugg-fika (eller kanske snarare fika-plugga) på ett fik nere på stan. Trevligt trevligt :)! Chailatte here i come ;-P... När jag ändå är nere på stan ska jag ta och gå in på en frisörsalong och köpa mig ett schampo. Jag kan ju (som jag kanske skrivit förut) inte använda vanliga schampon eftersom vattnet här gör mig grönhårig :/. Å andra sidan räcker det schampot ganska länge så det blir kanske inte så mycket dyrare ändå...  

Jag har kommit på att jag påverkas ganska lätt av reklam :P. Senast igår köpte jag brödet "vete-vikare" som jag sett reklam för någon dag innan (hade nog inte köpt det annars tror jag). Jag hade i åtanke att det skulle kunna vara samma bröd som ett annat jag köpt tidigare (subs tror jag de heter) fast i en lite annan form, och jag tror bestämt att det var så också, men man vet ju inte förrän man provat, eller hur ;)...Gott var det hur som helst.

Har dragit på mig en envis förkylning... så igår köpte jag kanjang när jag ändå var och handlade. Tror det fungerar ganska bra faktiskt =). Känner mig iaf lite bättre (att det ska vara så svårt att få bort en envis förkylning!?...).

Annars är det väl tentor snart ( :S )... En på måndag och en på fredag. Sen börjar det nya kurser igen. Ser ganska mycket fram emot de nya kurserna, tror det blir ganska kul... men man får väl se :P. Vi hade en teorilab i måndags och så har man en vecka på sig att skriva en rapport och lämna in. Varför är det ofta så att man har en del andra arbeten också samtidigt som man vill tentaplugga? Lite dålig planering enligt mig..:P. Fast nu har jag skickat in rapporten iaf, så man får hoppas att man inte får rest eller så.

  

Nej nu ska jag ta och göra mig iordning...

Ha det så bra alla :)!!