... SOMMARLOV! Ska bli så skönt! Kommer ju inte vara ledig så mycket i sommar men ändå =P... Känslan är alltid den samma varje år när sommarlovet kommer!
  
  Sen är det Henriks födelsedag idag. GRATTIS TILL MIN LILLA ÄLSKLING :) <3! Hela 23år, han börja bli gammal... Haha :P.

   Imorgon börjar man jobba också. Känns bra men konstigt. Har inte jobbat riktigt sen 2007, så nu känns det bra att man får in lite pengar =)! Fast när jag tänker på att jag ska börja jobba så känns det som om att det fortfarande är ca 2 månader kvar =P. Konstigt det där...

   Sen nu i helgen som kommer ska jag och Henrik till Göteborg och konsert med Green Day på Ullevi :D! Ska bli så kul!! Sen ska man ju bo på hotell också, och det var ju inte igår om man säger så =P!

.... så nu håller man på och ska packa en massa. Kommer ju inte komma hit till Uppsala så mkt nu i sommar, nån helg då och då typ... så man måste ju ha med sig en del hem... tung packning igen då :P (så var styrketräningen gjord för idag...).

Nej hörrni nu ska jag dricka upp kaffet (ja ni läste rätt. Kaffe).



Ha det så bra alla! Njut i solen =)!
... ja det är en del att göra nu =P. Har ganska nyss varit ute på en powerwalk/jogging-runda, skönt att komma ut lite. Sen lite tidigare idag var min faster och farmor och farfar här på en fika, trevligt trevligt =)! Jag hade bakat vaniljdrömmar och chokladdrömmar igår och sen idag slängde jag ihop en smulpaj (vi hade en öppnad grädde och en vaniljvisp som vi var tvungna att göra av med, man måste ju skylla på nått :P...). Innan de kom hit på fika var det en massa städning såklart =P... haha.
  
   I helgen bär det av till sandviken igen. Mormor fyller på lördag, sen är det morsdag på söndag och så fyller Henrik på måndag. Så imorgon blir det ut och handla en massa presenter =P... men det är kul det också så =)! Sen på måndag, samma dag som Henrik fyller ska man såklart skriva en tenta också... Å så ska det ju vara en morgontenta såklart (08:00-13:00). Så det blir tidig frukost på sängen för Henka =P... haha :P. 
  
   Sen efter att vi firat Henka lite här hemma så ska jag till Sandviken igen, för jag börjar jobba den 1:a juni =)! Känns ganska konstigt att jag börjar jobba redan om 6 dagar!? Tiden går fort lär man ju säga...

Nä men hörrni, nu ska jag ta och dricka lite rött té och fixa en present-grej (säger inte vad, man vet ju aldrig vem som läser ;)...).



Ha det så bra alla! Snart är det helg igen! 
Ja då bär det snart av till Uppsala igen då. Har varit här i sandviken sen i tisdags... tiden har gått fort =P...
... å snart är det en ny vecka. Går in i "slutspurten" känns det som eftersom jag kommer få sommarlov den 31:a :S... innebär en del tentor man ska plugga till också =P... menmen... man får tänka på det kommande lovet och jobbet så blir man lite mer positiv :). 

Ikväll ska jag hem till en kompis i uppsala som ska ha födelsedagsfika där, fast hon fyller egentligen imorgon. Ska bli trevligt :)! Hoppas hon gillar presenterna som jag och en annan kompis köpt bara =P... hehe.

Känner mig fortfarande förkyld emellanåt... vad ska man göra åt skiten =P? Går aldrig över riktigt =P... Snyter man sig inte så nyser man liksom.

Nej nu ska man dricka upp téet och sen ska jag packa ihop lite saker...

Ha det så bra alla! Snart kommer nog solen igen ska ni se :)...

... att det är fredag idag faktiskt. För nu är det LÅNGHELG :D! Kommer inte gå till skolan igen förrän på måndag. Känns bra känns bra ;)! Fast man måste ju å andra sidan plugga en massa hemma, men det får gå :P...
   Snart bär det av till sandviken... kommer vara där till på söndag troligen. Skönt att vara där lite längre än bara en helg så man hinner med lite mer... En fundering också, kan det vara så att det är Eurovision songcontest i helgen? Eller när är det iår? Det var ju den 16:e förra året... måste kolla upp det där.

Nej nu måste jag fixa lite innan vi ska dra...

Ha det så bra alla! Njut av solen :)!

... ett litet tag till iaf, ca 11h till =P... Det har varit riktigt skönt med helg faktiskt! Vi har tagit det lite lugnt i helgen, men det har varit skönt eftersom det har varit ganska intensivt de tre senaste helgerna... Trots det har man ju såklart gjort någonting :P...

I fredags var jag och henka på stan en sväng... köpte bland annat korgar som ska sitta på väggen i duschen (de fästs med sugploppar på baksidan), men de vill inte fästa så bra eftersom vi har "ruter-kaklade" väggar och det gör att det blir luft under ena ploppen p.g.a fogarna :P.  

Sen igår (lördag) fyllde en kompis 24år så då var det fika på "det gamla vanliga stället" :)! Morotskaka och te blidde det :)! Senare på kvällen var jag och Henrik på bio, iron man 2 =)! Den var riktigt bra faktiskt! Det var bara två saker jag blev lite irriterad på (om ni vill se filmen läs inte de två punkterna nedan):

*Man fick inte veta vad det där nya grundämnet som skulle ersätta palladium hette
* Varför bytte "det där konstgjorda hjärtat" form till en triangel bara för att palladiumet byttes ut? Den var ju fortfarande rund...

... Jaja man det var bara några små grejer, annars var det en riktigt sevärd film :)!

Idag har vi varit duktiga och varit ute och power-walk:at i lite drygt en timme :)! Sen har jag bakat bröd också (som alldeles nu provsmakas av henrik som tyckte det var gott :P...), det blev ljust brytbröd...

Imorgon bli det skola igen då, 08:00-17:00 :S... men sen går jag bara på tisdag och sen blir det långhelg :D! så då blir man i sandviken mellan tisdag till söndar troligen. Trevligt trevligt :)!

Nepps, nu ska jag också prova det nybakade brödet :P...

Ha det så bra alla!
... på att man kanske ska ta och gå och lägga sig... på varför jag inte skriver här tillräckligt ofta... men kanske framför allt på om man ska göra en egen snaps till midsommar? Någon som har ett kanon-recept :P?

   Nåväl... En del har väl hänt sen man skrev här sist. Det har varit valborgsfirande här hos oss i Uppsala bland annat. Riktigt kul var det och trevligt folk som kom hit och grillade :)! En kompis åkte flotte i fyrisån på förmiddagen, så det var kul att se också :)! Man började dagen riktigt tidigt, var uppe redan 06.20 :S... Sen höll man igång och somnade kanske runt 02:00/02:30 :P. Så man var lite seg resten av helgen...
   Snart blir det sommar också! Längtar efter det som sjutton! Fast en del plugg är det ju att göra, så lite stressigt men det får gå :P

Nej nu ska man kanske ta och knoppa, lägga sig i bingen, krypa till kojs, gå och sova (eller vad man vill kalla det :P...)

Ha det så bra alla!! Sov gött :)