Ja ibland måste man få en liten "injektion" av bilder man blir glad av. Blir man inte glad av dessa bilder så säg :)?

Ha det så bra idag!
...hela veckan? Nej men hela dagen åtminstone :)! Idag verkar det bli ganska ok väder faktiskt! Det uppskattas verkligen! Ska sola lite är det tänkt så man håller den lilla färg man lyckats få under sommaren! Tänka sig, nu är det "bara" en månad kvar innan jag börjar i skolan igen. Shit vad fort sommaren har gått! Var tog juli vägen liksom? Aja, det brukar ju vara så att det går fort när man har roligt, och i sommar har jag haft en hel del roligt =)!
   Vad ska man ta sig för med idag? Jo sola som sagt, prata lite med lilla sjuklingen henka hemma i uppsala (<3), dricka diverse olika té samt proppa i mig olika vitaminer/andra nyttigheter i förhoppning att motverka att eventuellt bli smittad, plugga lite matte, bleka håret lite, kanske gå en längre promenad med hundarna, kolla på tv ikväll (vad det nu finns att titta på)... Tjaa.. kanske lite annat också om man kommer på något :P...

Så nu kanske man ska sätta igång. Tror jag börjar med en kopp...humm... grönt :)

Ha det så bra alla! Ut i solen om den skiner hos er!
...är det idag. Så snart är det helg igen. Veckorna går undan lär jag säga :P...
   Så vad ska man ta sig för med idag då? Mamsen och papsen har åkt till tandläkaren för mamma har haft tandvärk i några dagar nu. De ska röntga och sen kanske hon får penicillin också. Hoppas hon får det så hon blir av med skiten! Så nu sitter jag här vid datorn lite och funderar vad man ska ta sig för med. Vad är då bättre än att man tar och skriver ett blogginlägg ;P...
   Tror jag har kommit på vad jag vill ha för motiv på tatuering. En uggla... Har alltid varit facinerad av ugglor ända sedan jag var liten. Vet egentligen inte varför men jag tycker de är coola helt enkelt ;). Det svåra är bara att veta hur man ska ha ugglan och hur den ska se ut. Ska den se ut som en riktig uggla eller som en ritad? Stor/liten? Färg/svart-vit?... tja. Är det någon som har några tips är det välkommet att skriva en liten/lång kommentar till detta inlägg ;D! 


  
  Nej nu kanske man ska ta och ta lite té så man kommer igång lite idag och kommer på vad man ska ta sig för med. Tror jag ska ta tag i lite matte eller liknande...

Ha det så bra alla!
Äntligen kommer det fram lite sol igen! Man känner riktigt hur man blir gladare och piggare så fort solen tittar fram lite. Henrik är hemma i uppsala och är sjuk stackarn :(.. Han har feber och grejjer... Får hoppas han kryar på sig snart! Mamsen har gått och fått tandvärk... inte sådan som är pga hål utan troligen beror det på att hon kommer bli sjuk i allmänhet senare... Hoppas man kommer klara sig själv nu bara! Sitter för tillfället och dricken en smothie med blåbär, hallon och nyponté. Hoppas man kommer samla på sig lite nyttigheter av det så man slipper bli sjuk :P... Dock har jag känt mig lite seg och lite förkyld... så man får se :P
   Undrar vad man ska ta och hitta på idag då? Tjaa... man ska kanske passa på att sola lite nu när det äntligen är lite sol igen :). Sen borde man kanske träna lite på träningscykeln/crosstrainern och sen plugga lite matte...dricka té också såklart,...:)

Nej nu blir det att sola lite =)

Ha det så bra alla! Hoppas det finns sol hos er också:)
Tjaaa... vad har man gjort idag då? Jag och mamsen var till rusta och dollarstore och shoppade lite grejjer. Köpte bland annat en stor tavla att måla på (har ju fått nippran på att måla). Så jag har gjort en tavla idag så att säga ;D...
   Efter att vi kommit hem från shoppingen började jag känna mig mör och seeeg. Kollade om jag hade feber och jag hade 37,6 vilket är ganska högt för att vara mig då jag brukar ha runt 36 i vanliga fall. Håller man på att få svininfluensan!? Trökigt är det hur som helst, vill ju inte bli sjuk när man är ledig och det blivit helg heller! Menmen... man måste väl vara sjuk emellanåt också...

Nej nu ska jag ta och fixa lite sen blir det bingen efter det. '

Ha det så bra alla och sov så gott :)
Ja då var man i sandviken igen då. Åkte hem hit igår efter att vi donat lite hemma hos mig och på vägen hem blev det donken :P... När vi var på eckerölinjen i tisdags smakade jag "gammeldansk" för första gången och kom fram till att även då det var ganska bittert så blev det godare och godare ju men man drack ;-P. Henrik smakade också lite gammeldansk men han gillade det inte alls :P. Jag tyckte det var riktigt gott efter ett tag faktiskt :)!




Just nu är jag och mamsen hemma hos mormor och morfar en stund. Meningen är att vi ska premiäräta surströmming här idag :P... Jag tycker faktiskt att surströmming inte alls är så tokigt. Det kanske inte är det godaste man kan äta men det är helt klart helt okej, och det är kul att äta det sisådär 1-3ggr/år :D...




Haha jag kanske har lite konstig smak vad det gäller mat och dryck, men det gäller att prova det mesta annars kanske man missar något man faktiskt tycker om =). Man får inte vara så mjäkig (sandviksmål) när det gäller mat och dryck helt enkelt ;-).

Ha det så bra alla!

... då var man hemma i uppsala igen då :). Åkte hit nu på eftermiddagen eftersom vi ska åka på ålandsbåten imorgon, ska bli trevligt :D (undrar bara om vitrinskåpet är tillräckligt stort för det man kommer hem med sen bara :P...).
   Nu på kvällen var vi till Nangijala som är en indisk restaurang som ligger här i området. Riktigt god mat och gott vin till! Tog medium styrka på maten efterom man inte är så van vid starkare maträtter. Det var nog bra gjort för det var ganska starkt ändå :P... men det var hur gott som helst! Dit går man garanterat fler gånger...
   Efter middagen gick vi en sväng på stan och satte oss i de där konstiga sistsarna de har vid fyrisån. Mysigt värre :)!

Nej nu ska jag göra lite  vettigt kanske...
 
Ha det så bra alla!

... är det idag. Så vad har man gjort idag då? Tja, vaknade vid 10 och käkade frukost och kollade lite på nyhetsmorgon (som vanligt på helgerna alltså). Sen tränade jag lite (med betoning på lite) step up och sen åkte jag till min kompis Ullis(ulliiss.blogg.se) och var där ett bra tag, sisådär 4,5 h :)! Trevligt trevligt och gott med lite tacos :D! Gav henne lite presenter också eftersom hon fyllt år för några veckor sen. 
   Imorgon åker jag, henrik och mamsen och papsen hem till uppsala. Vi ska nämligen åka på eckerölinjen på tisdag :)! Båten åker 10.00 och vi ska ta buss från uppsala 08.00 så då passar det ju bra att vi sover hos oss natten innan. Vi ska käka brunchbuffé och inhandla saker i taxfree:n ;)... Så det blir trevlans det! Henrik börjar jobba på onsdag också men jag får fortsätta vara ledig, HIHI ;D!!

Nepps, nu ska man kanske ta och knoppa...

Ha det så bra alla! Sov gotteligottans nu...
... var det igår! Var på Harry Potter premiären och dessutom blev man faster igår ("ingift" sådan)! Det är så att Henrik blivit farbror till hans brors lilla son som föddes igår :D! Ååå vad roligt, nu får man köpa lite roliga leksaker och sånt också :D... hihi. På tal om det så är vi påväg till stan en sväng nu... Kanske skriver mer sen... :)

Ha det bra sålänge alla!
Ja idag var vi ju och simmade.... innan dess var vi dock till Dollarstore och köpte lite färg och målardukar (Jag och Henrik har fått "målarnippran" :P..) mm. Efter att vi simmat (45min ~= 1km) kändes benen lite som spagetti och man vet ju att träningsvärk kommer nägra dagar i efterhand så imorgon och i övermorgon kommer man väl gå och ojja sig =P...
   Efter det var jag och Henrik hem till henriks mamma en sväng och hälsade på. Vi ska åka till Bollnäs på torsdag (blev det ist för hudiksvall) till en stuga som henriks släkt har där och Henriks mamma ska åka utomlands med två av henriks syskon så vi passade på att hälsa på lite :).
   Efter det bar det hem igen och jag och Henrik målade en varsin liten tavla. Jag målade vintergatan och Henrik målade en Blink182 - inspirerad tavla :). Sen har jag målat en till nu ikväll efter det. Sammanlagt har vi målat 6 tavlor varav 3 små och 3 lite större vilka vi sen ska sätta upp på väggen någonstans hemma i uppsala =). Hoppas det blir bra bara :P... haha.

Nej hörrni, nu kanske man ska ta och gå och lägga sig så man orkar göra något imorgon med.

Ha det så bra alla och sov så gott!!
Ja då har man käkar frukost för ungefär en timme sedan. Idag ska jag och mamsen ta och åka till badhuset för att simma lite. Har kommit på att det där med träning kanske inte är så dumt (det är behövligt i alla fall om man säger så =P...). Igår tränade jag lite "step up" och tränade lite på en krosstrainer och på träningscykel, så nu är man igång lite i alla fall =P, det är väldigt lätt att slappa till sig nu när man är ledig och så =P...
   I förrgår kollade vi på en film här hemma som man inte sett på år och dar, Men in black :). Det var nostalgi på det viset att man inte sett filmen på sisådär 7 år kanske (eller mer) men även för den skull att den var på VHS! Hur länge sedan var det inte man såg en film på just VHS? Haha det var kul i alla fall (man märke klart skillnaden i bildkvalitet mellan VHS och DVD också om man säger så =P...).
   Igår kollade vi såklart på uppföljaren, Men in black 2 :P. Där gjorde de reklam för DVD också =P... Haha , har DVD bara funnits i ca 7år?? I alla fall om man ska tro reklamen... jaja filmen var bra i alla fall =)!! 

           

 En av favoritkaraktärena i MIB2 är ju självklart hunden Frank =)



Väntar på MIB3... kan inte den komma ut snart??

Ha det så bra alla! Nu ska jag dricka upp téet...
... lite sol!! Sitter för tillfället och solar ute (eller ja, innan jag satt mig här för att skriva lite alltså :P).  Henrik har tagit en sväng till brorsan sin och jag och mamsen sitter som sagt och solar oss lite.
   Annars idag har det bakats tunnbröd här hemma =)!! Blev riktigt gott. Det är så att vi har en grejj som kallas "murikka" vilken är idealisk att woka eller göra tunnbröd i alltså =)! Här kommer en bild:



Annars har man väl druckit té typ idag =P...

Ha det så bra alla! Sola järnet nu ;)...

.... är det idag, och det regnar fortfarande. Suck. Vill att det ska vara finare väder ett tag nu, ens solbränna håller ju på att förtvina bort juh :P ! Vill kunna åka och bada lite nu när man är ledig men det är ju inte direkt lika roligt när det regnar. Man får trösta sig med en kopp té helt enkelt ;)...
   Så, vad ska man hitta på idag då? Tjaaa hade tänkt träna lite kanske, färga ögonbrynen (som jag typ skulle göra för en vecka sedan ,men som vanligt så blir det inte av förrän brynen blivit nästintill blonda igen... :P...), kanske gå på loppisen som är på Göransson Arena vilken måste vara grymt stor med tanke på att arenan är så himlans stor. Sen får vi väl se vad det blir av med det hela...
   Imorgon åker kanske jag och Henrik till Hudiksvall och hälsar på hans pappa och släkt. Kommer vara där isf till onsdag troligen. 

Nej nu ska jag ta och göra något av det som jag skulle göra. Vad ska man börja med då? Äh, bestämmer mig när jag druckit upp téet.

Ha det så bra alla!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här... jag får ta och skärpa mig lite =P. Anledningen är att jag varit ute på lite saker nu som gjort att jag inte kunnar skriva (/inte orkat skriva). Detta är vad jag hunnit med den senaste tiden:

*Varit till Karlstad och Mariestad (har jag iofs skrivit lite om)
*Åkt till eckerö med mamsen och en gemensam kompis (och självklart köpt en hel del i taxfree:n)
*Spelat på bröllop i Högbo
*Varit på födelsedagsfirande för Henriks mamma
*Varit i Bingsjö på spelmansstämma (regnig sådan..)

... och självklart hunnit med en kopp té mellan varven.

Just nu sitter jag med en kopp té efter att ha käkat frukost för en liten stund sen. Ska en sväng till Valbo idag troligen. Sen har jag även tänkt hinna med att träna lite, epillera benen, färga ögonbrynen och kanske bleka håret lite. Vi får se vad man hinner med idag =).

Ha det så bra alla! Sitt under tak nu när det regnar....