... å där var presentationen överstökad :-D! Skönt! nu är det bara ett litet dokument som ska skrivas, å rapporten godkännas. Sen så är hela projektet klart! Känns både bra och lite konstigt eftersom vi har jobbat med detta projekt sen slutet av februari...

Nåväl, på med nästa grej bara som är morgondagens tenta :-P. Sen fyller Henrik imorgon också, så det blir tidigt frukost på sängen ;-)...

Efter denna presentation och morgondagens tenta är det bara en tenta, en rapport och en presentation kvar :-P. Sen så är det sommarlov i 5 dagar innan sommarjobbet ska påbörjas :-P...

Ha en mysig och varm dag!
Så, då är man snart hemma igen. Skönt det :-). Blir nog en bra presentation imorgon och rapporten kommer bli kanonbra :-)! Skönt när man känner så...

Annars så är det mycket kvar nu innan sommaren. Två tentor, två presentationer och ett litet kort arbete. Pust, hårdkörning in i det sista :-P. Skönt med lov sen!

Tränade faktiskt lite igår också förresten :-P. Till biggest loser som gick på tvn igår. Haha, lite inspiration ska man väl ha ;-). Ska försöka hinna träna lite idag också...

Maj månad har gått fort! Grattis till världens bästa mormor som fyller år idag :-D! Å hade namnsdag igår!

Nu är det inte långt kvar med bussen hem

Ha en fortsatt mysig dag :-)!
Nu sitter jag på bussen till skolan. Bussen lite sen som vanligt (varför ska alla åka buss samtidigt som mig :-P?). Jaja, man är på väg iaf.

Mycket att göra nu på dagarna! Fast bara en vecka kvar ca, sen är det sommarlov :-)! Alltid är det såhär, att det sk vara en massa prov/tentor och inlämingsuppgifter samt redovisningar såhär innan ett längre lov. Speciellt innan sommarlovet! Så har det varit sen jag gick i 1a klass tror jag haha.

Imorgon är det den fruktade sista stora redovisningen i vårt företagsprojekt. Huga :-P. Jag både bävar för den och inte, ska ju bli skönt att få det klart också.

Ha en mysig dag :-)
Just nu sitte jag på bussen från skolan ner på stan. Jag hade bara en föreläsning mellan 10-12. Jag var dock väldigt trött i morse (kanske för att jag inte somnade förrän ca 02:30 inatt?) så jag bestämde mig för att sova lite till och åka till andra halvan av föreläsningen som var mellan 11:15-12. Det visade sig att föreläsaren också var sen så jag hade inte missat nått alls, haha :-P. Ibland ska man ha lite flyt, inte bara att jag fick sova lite till utan jag behövde inte sitta där och vänta i onödan heller ;-)...

Nu ska jag gå på stan en sväng, sen hem för att plugga till tenta.

Ha en mysig dag!
Sisådärja, då var det helg minsann :-D! Är påväg hem från skolan vilket känns skönt. Vi är nu nästan klara med rapporten och presentationen. Vi är tre stycken som ska redovisa på torsdag nästa vecka. Jag blev en av dem. Hugaligen :-P... Att presentera kan ju vara en av de läskigaste grejerna jag vet, men det är ju också nått man måste träna lite på, å då kan det ju vara bra att träna när man är flera framme och pratar samtidigt. Sen att det är på engelska (vilket egentligen är lite löjligt för det är bara för att lärarna tycker att vi ska träna på att presentera på engelska som vi gör det. Allt annat som rapporten exempelvis ska vi skriva på svenska) gör ju det hela kanske lite läskigare, men när man kommer in i det så brukar det funka hyffsat. Bara man gör sig förstådd :-P...

Nåja. Nu ska jag iaf ta helg för en stund åtminstone :-)! Hem å ta en kopp te, ja så får det bli.

Ha en mysig fredag :-)
Fredag och sista "arbetsdagen" på veckan. Alltid skönt med fredagar :-)! Just nu är jag påväg till skolan. Jag och ena arbetsgruppen ska skriva klart vår rapport. Torsdag nästa vecka är det redovisning! Ska bli skönt att få denna kurs klar, men det känns ändå lite konstigt att den är över nu...

Ja, så snart är det sommarlov! Eller ja, sommarjobb men det är nästan lov på sitt sätt ;-). I år kommer jag iaf ha tre veckor ledig vilket ska bli riktigt skönt! Har ju nästan inte haft nått ledigt på sommaren de senaste tre åren så.

När jag kommer fram ska jag nog köpa en kaffe!
Torsdag idag och idag fick Leia för sig att vi skulle upp tidigt :P. Henrik skulle upp ca 06:45 och 06:35 tyckte Leia att det var dags att gå upp. Eller så ville hon bara väcka oss för att gosa för efter att hon skrapat på dörren öppnade jag och hon ville inte alls ut ur sovrummet. Istället hoppade hon upp i sängen igen och där skulle det gosas till husse gick upp, hihi busis! Fast sen gick vi faktiskt upp lite innan 7 och tog en lite längre morgonpromenad. Mysig :). Sen satt jag och Leia och åt frukost när Henrik åkte till skolan. Efter att ha kollat på Nyhetsmorgon ett tag blev båda jag och Leia trötta och somnade i soffa. Vi låg där ända till 11 (!!) :P...Sen var det bara att vakna, göra lite lunch och ta ut Leia en säng igen. 
 
När Henrik var påväg hem från skolan åkte jag ner på stan för att titta efter morsdagspresent och present till mormor och Henrik. Jag hittade en del faktiskt men jag har fortfarande lite till Henrik kvar som jag får försöka fixa i början av nästa vecka. 
 
Ikväll är det typ inget intressant på tv heller verkar det som. Fast ska nog kolla lite löst på Hela England bakar, bröllopspecial. Kan vara lite ku att få baktips :).
Onsdag kväll och här har vi för bara en timme sen ca provat chokladvarianten på mjukglass man kan göra hemma själv :)! Till Eurovision provade vi den som smakar jordgubb och den var riktigt god! Det var chokladsmaken också, men måste nog säga att jordgubb var godare. 
 
Efter att jag kom hem från skolan var Leia mysig ett bra tag, men sen blev hon lite lekig och letade upp ett av sina nya gosdjur "Kotte"
 
 
Jag var glad att jag hann knäppa en bild innan hon släppte kotte ur munnen. I vanliga fall märker hon direkt när man ska ta kort på henne och vips så börjar hon posera istället ;)...
 
Hon har varvat lekighet med att vara trött och såhär såg hon ut i soffan för en liten stund sen
 
 
Hihi, sicken stil! Man undrar ju om hon ligger bekvämt alla gånger ;)... 
 
Nyss var vi ut på en kort promenad och efter vi kom in var hon lite lekig igen. Hihi, sötntisen <3.
 
Idag har jag hunnit pluggat lite iaf. Jag har börjat med min "post-review" och pluggat lite till ena tentan. Innan dess var jag ju till skolan och skrev lite labbrapport med mina labbkamrater. Det gick rätt bra och vi har iaf kommit igång. Allt ska vara klart 5/6 så det är ju lite tid kvar åtminstone. 
 
Imorgon blir det hemmaplugg och sen ska jag även ner till stan för att kolla på diverse presenter. Det är tre personer som ska firas nu inom kort tid. Morsdag på söndag och sen fyller mormor och Henrik nästa vecka. Hoppas man hittar nått :)
 
Nu ska jag skriva lite till på min post-review så jag kommer igång lite mer. 
 
Ha en mysig kväll och sov gott!
Onsdag idag och snart har halva veckan gått. Idag är det mulet och duggar ute, så då fick paraplyet följa med. Därför kommer det såklart inte regna nått när jag åker hem från skolan :-P. Det brukar ju ofta vara så haha :-P. Hellre det än att bli blöt för att man lämnar paraplyet hemma!

Nu ska jag vara i skolan till runt 12, sen blir det hem å fortsätta med annat plugg :-P... Annars ska jag nog inte göra så mycket idag, kanske träna lite om jag orkar det :-P...

Ha en bra dag :-)
Tisdag idag och idag har jag varit i skolan mellan 10 och 15. Började med att skriva rapport i ett grupparbete, sen var det en föreläsning om mångfald och jämställdhet på arbetsplatser. Intressant ! Däremot lite skrämmande i vissa fall, jag menar jag visste ju att det ofta är så att män får högre lön än vad kvinnor får. I en studie där de kollat på 10st olika yrkeskategorier var det i 9st som kvinnor hade lägre lön, i ett fall var det nära 9000:- i skillnad! Det fanns en yrkeskategori där kvinnor hade lite högre lön än män, hela 200:- mer :P. Konstigt att det fortfarande är så! Bland ingenjörer eller andra tekniska kategorier var snittlönen för män 34300:- och för kvinnor 31400:- (om jag minns helträtt). Det är en skillnad på ca 3000:- i månaden, vilket ju är jättemycket! Undrar när det kommer att ändra sig...
 
Efter skolan har jag inte gjort så mycket mer än att plockat lite här hemma å nu sitter jag å kollar lite slött på äntligen hemma medan jag skriver lite här samt "tränar" armarna lite med en vattenfylld petflaska ( man ska inte ta ut sig för mycket i början ;)...) :P. 
 
Nu ska jag träna vidare lite, sen blir det mer plugg som ska vara klart ikväll.
 
Ha en mysig tisdagskväll!
Måndag och ny vecka. Idag är varken jag eller Henrik länge i skolan. Jag är redan hemma och Henrik kommer nog hem om lite drygt en timme. Skönt med en lugn start på veckan! 
 
Å ja, vi vann hockeyn igår :D! Kul! Däremot såg jag inte så mycket av matchen eftersom jag var tvungen att rensa avloppet i duschen, vilket tog sin lilla tid. Stoppet var ganska långt ner. Fast nu är det rensat och fint så nu får det gärna dröja ett tag innan man måste rensa nästa gång :P. 
 
Idag är det inget inplanerat, däremot ska jag plugga en del. Jag har tre tentor, två presentationer och en "post-preview" (ungefär som en kort sammanställning om hur man tycker projektarbetet gick och hur gruppen fungerade) innan sommaren. Alltså inom 3 veckor :S. Fast det ska förhoppningsvis gå det med. Kommer bli skönt med några dagars ledighet sen innan sommarjobbet drar igång den 10/6. Imorgon ska jag vara i skolan mellan 10 till 15, sen är det massa rapportskrivande resten av veckan. Ser lugnt ut på schemat men det kommer nog fyllas ut iaf :P. 
 
Eftersom det är så fint väder ute idag så känner jag för att lägga upp en lite somrigare låt från Green Day :)
 
 
Ha en mysig dag!
Mysig söndag idag :). Började med att sova lite längre än vanligt (nästan till 11 !?) eftersom Eurovision drog över tiden igår och man kom sent i säng. Skönt ibland att sova tills man vaknar av sigsjälvt!
 
Ja, angående Eurovision igår så tycker jag att det var rätt låt som vann faktiskt. Däremot tycker jag att vårat bidrag var värt att komma lite högre upp i tabellen än mitten. Men men :P. Till festivalen hade vi såklart laddat upp med lite "snacks"
 
 
Nämligen hemmagjord mjukglass :). Riktigt gott blev det! Det finns färdiga blandningar att köpa som man ska frysa och vispa själv, och det var det med jordgubbssmak vi provade igår. Riktigt god och passande med rosa med tanke på Eurovision ;)...
 
Jag har sagt det förut, men undrar man vilken dag det är så är det bara att titta på Leia. Hon är nämligen alltid lite tröttare av sig på söndagar gofisen :P! Dels gick hon med på att sova länge imorse och hon låg kvar lite grann när vi gick upp, sen så ser det ut såhär i soffan just nu (och har gjort några gånger idag): 
 
 
Hihi, lilla tröttis :). 
För någon timme sen så gick vi ut på en lite längre mysig promenad alla tre och efter det ställde vi oss och gjorde grönsakssoppa. Gott och enkelt :). 
 
 
Ja så detta har vi laddat upp inför hockeymatchen med :P. Till och med jag som inte är intresserad av hockey egentligen känner mig lite taggad inför matchen faktiskt. Skulle vara kul om vi vann :)!
 
Ha en mysig kväll!
Ja, idag är det lördag. Semifinal för Sverige i hockeyn och Eurovision ikväll, härligt :)!! 
 
Idag har jag tänkt att jag ska göra följade: Noppra och färga ögonbryn, plugga lite, planera veckans plugg, handla till kvällens middag som blir tacos, göra egen potatismos till lunchen (japp, värt att skriva ner ;-P), ta in tvätt från tvättstugan... tja, lite av dagens attgöra-lista :P.
 
Sen kolla på Eurovision såklart :)! Tyckte att det var lite kul nu på sista semifinalen. Det första bidraget som gick vidare till finalen var Ungerns bidrag, som enligt matematiska modeller ska vara det bidrag som vinner allt iår. Haha, det ska bli kul att se hur det artar sig :). Sen sa ju också modellen att Sverige skulle komma på tredje plats, å det skulle jag nog tro att det kan bli också. Ja spännande som sagt :)!
 
Nu ska jag snart ta en dusch...
 
 
... och här har man varit ledig hela dagen :). Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, kollat på tv, fixat med tvätt och pulat lite här hemma i allmänhet. Skönt det! Sen vet man ju också med sig att man är ledig hela två dagar till, inte helt fel :)!
 
Ofta när vi inte riktigt vet vad vi ska göra till middag exempelvis så slänger vi ihop en smulpaj av nått slag. Idag var det en såndär da när vi inte riktigt visste vad vi skulle äta och det resulterade i en päronpaj :). En mycket god sådan! Till det lite vaniljkryddad grädde
 
 
Inte så tokig middag ;)... Just nu kollar jag på let´s dance. Snart ska jag hänga lite tvätt också, ska bara kolla på Maria Montazami först ;)
 
Ha en mysig fredagskväll :)
Ja idag har det varit fint heeela dagen :D! När jag kom hem från skolan fixade vi oss direkt för att gå en sväng till hundhagen med Leia när det äntligen var fint väder!
 
 
Var såklart tvungen att ta en "actionbild" också :)
 
 
Ja myyysigt hade vi :D!
 
Nu sitter jag och kollar på studio eurovision innan andra semifinalen börjar. Henrik håller på att "rigga" datorn här brevid eftersom det är hockey samtidigt ;-P. 
 
Ha en mysig kväll :)
Äntligen varmt och skönt :-D! Nu är jag påväg hem från skolan. Det blev inte så lång dag eftersom jag började kl13. Skönt det med tanke på att jag inte ska till skolan imorgon heller, så man skulle kunna säga att jag har tagit helg nu :-P! Däremot ska jag plugga en del i helgen så helt lugnt blir det inte.

Ikväll är det andre semifinalen i eurovision :-)! Det ska vi såklart kolla på! Innan dess hade vi nog tänkt ta oss en sväng till hundhagen med Leia så hon får busa av sig lite :-)!

På tal om eurovision så hade en av mina gruppmedlemmar sett på vetenskapens värld sist att man matematiskt kan räkna ut om en låt blir en hit eller inte, om den är dansant osv... Enligt denna teori ska Ungern vinna iår och Sverige ska komma trea. Haha kul att se om det stämmer :-)!
Onsdag eftermiddag är det nu och jag är på g hemmåt. Det blev lång dag i skolan idag. Skulle ha börjat labba 9 imorse men det hade varit strömavbrott i natt så de var tvungna att kolla så att allt funkade i labbet. Därför kunde vi börja labba efter 11 :-P... Sen var det gruppmöte och grupparbete efter det som drog ut lite på tiden :-P.

Jaja nu är man iaf på väg hem och till middag blir det rester från gårdagens middag :-P. Så ingen matlagning iaf vilket känns skönt ;-).

Soligt och fint har det varit hela dagen också! Härligt :-D! Tur att det fortfarande är fint vid den här tiden eftersom jag har varit inne hela dagen :-P.

Nu längtar jag hem till en skäggig sambo och lurvig liten fyrbenting :-)!
Japps, då var veckans första dag avklarad. Hade labb och ett kort möte i skolan idag. Kul med labb faktiskt eftersom det var länge sen som vi hade labb där man behöver använda labbrock och dragskåp :P.
 
Nyss har vi ätit lite middag. Det blev vegetariskt idag, gratinerad paprika med champinjonsås :)! Nu kollar vi på fantasterna. Tycker faktiskt att det är ett roligt program, roligt att se hur mycket folk faktiskt kan inom sitt område!
 
 
Ja då var det slut på helgen och här har jag precis suttit för att försöka hitta information till labben imorgon. Vilket inte har varit det lättaste. När man söker efter vetenskapliga artiklar så hittar man ofta ett kort utdrag (oftast bara en introducerande sammanfattning av vad artikeln innehåller) och sen för att läsa hela måste man köpa den. Hmm... Aja, jag har hittat lite information iaf och sen får man hoppas att mina "projektkompisar" har hittat lite mer :P. 
 
Vi var till sandviken i helgen och jag och mamma målade bland annat två pallar turkosa :). De blev jättesnygga :D! Sen åkte vi hem hit nu i eftermiddags och eftersom det blev sen lunch (nästan snudd på middag) hemma hos mamma och pappa ville man inte ha någon tung måltid till när man kom hem utan det fick bli nått lite lättare:
 
 
Det kanske inte syns så hemskt bra på denna bild, men det ska iaf föreställa skivad banan med turkisk yoghurt, flytande honung och kanel :)! Riktigt mumsigt och inte så mastigt!
 
Nu måste jag ta å fixa lite inför morgondagen. Jag har inte riktigt blivit frisk än men jag kan inte vara borta från skolan längre nu, speciellt inte när det är laborationer :P. Bara att bita ihop och använda kilovis med halstabletter och snytpapper ;-P. Jag börjar dessutom tidigt imorgon (nåja, 09:15, men det tycker jag är tidigt iaf :P) och måste således gå upp tidigare än vanligt. Pust :P... Nåja, det ska väl funka. 
 
Ha en mysig söndagskväll och sov gott :)
Ja nu är det onsdag igen. Veckorna går undan :P. Å imorgon är man ledig dessutom! Värst vilken jobbig vecka jag fick haha ;).
 
Idag var jag också hemma. Tyckte att det var lika bra så att jag kurerar mig ordentligt, annars ligger bara förkylningen kvar "å drar" i flera veckor till och det har jag ingen lust med alls. Feber har jag nog inte längre iaf. Det känns inte så. Däremot hostar jag slem och har konstant rinnsnuva, mycket irriterande! Det går väl över det med men jag tycker inte att det var så hemskt länge sen som jag var förkyld. Fast när jag tänker efter så var det nog i höstas :P. 
 
Nå, har man gjort nått idag då? Jo, jag har nopprat ögonbrynen bland annat :P (det var behövligt och jag har tänkt göra det i någon vecka nu :P). Sen har jag fått hem premier från några prenumerationer jag haft. Så då passade jag också på (man glömmer ju det så snabbt) att säga upp prenumerationerna! Pjuh, nu kommer det förhoppningsvis inga fler tidningar på ett tag (förrän jag tar en ny prenumeration med att annan bra premie ;)...). Sen har jag varit ute med Leia några gånger såklart, å gjort en god korvstroganoff med ris (det var inte igår vi åt vanligt ris inte!). Annars har jag också börjat fundera på vad jag ska köpa till folk i present. Det är hela 4st som fyller nu i maj (en "pluggkompis" som vi ska fira imorgon bland annat) å sen fyller papsen 50 i juli. Tja, inte lätt haha :P. Fast det brukar lösa sig när man väl kommer ut i affärer som tur är. 
 
Just nu så sitter man där man sitter :P. Leia har somnat i soffan ovanpå mitt ena ben, hihi ;-). Sen är det ju hockey på 4an också. Jag kollar inte så mycket men jag är iaf lite "sällskap" till Henrik som är mer inne i matchen ;). 
 
 
Hoppas på att man blir bättre till efter helgen iaf så man kan ta vara på det finfina vädret vi fått å ta lite längre promenader och så. Som det har varit nu några dagar har jag näsan inte orkat nått alls :-S. Fast lika bra att låta det gå över som sagt så håller man sig förhoppningsvis frisk längre sen :).
 
Nepps, nu hoppas vi att Sverige håller i den gär ledningen mot Norge!
 
Ha en mysig kväll :)
Ja, vid denna tid ligger jag kanske och sover (tidsinställt inlägg), eller snyter mig en massa :P. Bjuder på lite morgonmusik såhär mitt i veckan (en del gammalt och en del lite nyare). Aldrig fel :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en mysig start på onsdagen!
Ja idag har det varit en riktig snörveldag! Det har runnit och runnit massa ur näsan och jag känner mig nästan som den där killen i reklamen för nån nässpray (neseril kanske det heter?) där han sitter i en bil full med snytpapper och har en portfölj full :P. Sen har jag nyst massa emellan snytningarna också. Var kommer allt slem ifrån :P?
 
Annars har det ju varit kanonväder idag! Jag och Henrik tog också årets första isglass i solen, en varsin twister :D! Då känner man riktigt att det börjar bli vår! Sen har jag tagit mig för med nått så roligt som att tvätta, haha :P. Tvätta är iaf en av hussysslorna jag faktiskt inte tycker är så tråkigt. Då är det tråkigare att diska om man säger så :P.
 
I söndags kollade jag på programmet Inför Eurovision och då hade Martin Rolinski nån lista där i början med låtar som tidigare varit med i eurovision. Då blev jag påmind om denna läckra låt som jag helt hade glömt bort :P
 
 
 
Man blir glad av denna låten! Å vem vet, kanske hjälper den mot min förkylning dessutom ;-P? Värt att testa iaf :)
 
Nu ska jag ta å försöka hitta på någon lämplig huskur i köket. Slutar troligen med te och honung, det brukar bli så ;)
 
Ha en mysig kväll och sov gott!
Japp, så blev det. Idag är man hemma med feber och halsont minnsann. Uscha buscha! Igår kväll kändes det som att det var nått på gång och imorse vaknade jag med värsta halsontet och feber! Hugaligen.
När Henrik skulle sova efter att ha jobbat natt gick även jag och Leia och lade oss. Vi sov i ca 4h och Leia verkade tycka det var så mysigt så och hade inte alls brottomt upp när jag gick upp :P. Efter att sen ha gått ut med henne en sväng ville hon in till husse som sov vidare i sovrummet, och där sov hon med honom till han gick upp. Hihi, gobiten våran! Just nu ligger hon brevid mig är i soffan och myssover på en kudde också :).
 
Ja, det är ju grymt jobbigt att vara sjuk, men man får ju iaf äta sånthär till middag ;)
 
 
Nämligen fruktsallad med vaniljglass ;). Förena nytta med nöje (eller nyttigt med gott kanske man skulle säga i detta fall ;) ).
 
I övrigt ska jag ha "huskursprovning" här hemma och kanske en alvedon innan sängdags. Annars slappa för hela slanten och hoppas på att jag blir bättre till mitt i veckan.
 
Nu är jag påväg hem till Uppsala. Har varit hemma hos mamma och pappa en sväng för att hämta hem Leia bland annat :-). I fredags och igår var det inte så roligt väder men idag har det varit vårsoligt och mamma å jag kunde sitta å sola ute på deras altan :-)! Mysigt! Hoppas det är samma fina väder i Uppsala också!

Denna vecka blir både lugn och inte :-P. Jag har inga föreläsningar men däremot har jag labbar i två kurser som ska koordineras under veckan. Sen är det ju Kristi himmelfärd på torsdag och det är ju inte helt fel med en ledig dag mitt i veckan :-)!

Annars vaknade jag med lite ont i halsen imorse och snuva. Hoppas att det bara är tillfälligt och går över snart. Kände det på mig i torsdags och fredags att det "var nått lurt på g" :-P. Fast det försvinner nog snart förhoppningsvis. Massa frukt, juice och lite te så ska det nog ordna upp sig B-)...

Imorgon har jag lunchmöte 12-14 sen får vi se om det blir mer eller inte :-P. Veckan är inte riktigt planerad än, men det kommer den vara imorgon troligen.

Igår kollade jag och mamma på filmen Mammas pojkar. Den var väl kul emellanåt men det är ingen film som jag skulle rekommendera faktiskt. Den kom liksom aldrig fram till nått utan det var bara en handling utan slut rakt igenom (eller hur jag ska beskriva det).

Nu ska jag ta å sova lite på tåget. Leia ligger redan å sover på ett eget säte brevid :-)

Ha en mysig å solig kväll!
Idag är det andra dagen i maj och jag kom precis på att jag inte bytt månad i väggkalendern :P. I övrigt har det varit en rätt solig dag, men trots det har jag varit så trött, trööööött! Så fort jag satte mig ner började jag känna mig trött och jag har slumrat till säkert 4 gånger idag. Uscha buscha, jag brukar inte vara trött såhär på våren, men den har väl kommit med dunder och brak iår :P. Annars börjar jag även känna mig lite sjuk. Seg, fryssen, lite illamående och som sagt trött. Har av den anledningen heller inte orkat plugga så mycket som jag borde gjort idag, så om jag känner mig dålig imorgon också så får vi se om jag åker till tentan eller sjukskriver mig. Nåja, slut på gnäll :P.
 
Idag var Henriks kompis som han skriver uppsats med här. De valde bland annat att vara här för att jag kunde hjälpa dem med att fixa diagram i Excel :P. Jag är ju inte direkt någon expert på Excel, men jag har gjort ett och annat diagram till rapporter om man säger så :P. Tja, de vart nog nöjda iaf :P. Sen blev det våfflor till lunch, slår aldrig fel ;-P.
 
Ikväll är det ju let´s dance på 4an istället för imorgon. Känns lite konstigt men det är ju kul att det blir nått bra på tv:n på en torsdag också :). Sen är det hockey vm imorgon, får se om man tittar på det, känner mig inte så taggad på det :P...
 
 
Ja nu är det minnsann vår! Fläckvis finns det blommor i gräsmattan, årets första grillning gjordes igår och solen är framme! Härligt :)
 
Igår var det ju sista april, och det ska ju firas varje år som sig bör. I år ändrade vi dock lite på traditionerna och struntade i att kolla på forsränningen. Vi brukar annars ha folk från sandviken här och då är det ju kul att ta med dem å kolla på forsränningen och äta frukost ute på valborg, men i år struntade vi alltså i det eftersom det inte kom hit några från sandviken :P. Skönt det med faktiskt, att man fick lite sovmorgon ;). 
 
Vi gick mot ekonomikumparken vid 10:15 ca och där mötte vi upp några av Henriks klasskompisar som vi hängde med ett  tag. Vid 12 mötte sen Henrik upp två andra kompisar till honom som sen anslöt sig till den andra gruppen vi satt vid. Vi var kvar i parken till lite efter 13 innan jag ock Henrik gick hem för att fixa igång grillen. De andra kom ca en timme senare. 
 
Vi var ute och grillade till ca 16 när det började dugga lite. Runt 17 kom även Sofie hit och ökade tjejandelen i gänget :P. Vi stannade kvar här till lite innan 22 vartefter vi sen åkte ner på stan för att gå in på flustret. Det var första gången jag och Henrik var där och det var ett trevligt ställe :). Det var skönt också eftersom det är en åldersgräns på 25 för att komma in där och då kände man sig inte så gammal som man kan göra när man går ut på andra ställen där det är från 18år :P...
 
Efter flustret gick vi sen till Burger King en sväng innan vi åkte hem för att sova. Vi var hemma 01:45 och vi var då riktigt riktigt trötta! Det tar på krafterna att vara igång sen 10:30 ;)...
 
Till lunch idag grillade vi resten av det kött vi grillade i går:
 
 
Färdigmarinerat kött med potatissallad och bearnaissås :). Till middag bestämde vi oss för den middag som troligen halva uppsala äter idag, nämligen pizza och kebabrulle :P. På vägen till pizzerian som ligger ett halvt stenkast härifrån mötte jag en "pizzaleverans-bil" och ett par som precis hade köpt pizza. Vid pizzerian var det också andra där som precis hade handlat. Så pizzeriorna tjänar nog pengar idag om man säger så :P...
 
På väg hem från pizzerian möttes vi av ett till vårtecken bakom en häck:
 
Två harar vid en rabatt :). Tur att de inte var så skygga så att jag kunde ta ett kort :)!
 
Just nu sitter jag å kollar lite slött på humorgalan på 4an. Annars idag har jag försökt plugga lite till en tenta jag har på fredag, men jag har varit så trött samt haft lite lite ont i huvudet och det resulterade i att jag somnade i soffan här på eftermiddagen :P. Sov nog i ca 1,5 - 2h :P. Nåja, huvudvärken försvann iaf. Innan det är dags att sova nu för natten ska jag försöka hinna plugga en hel del och morgondagen kommer till 99,99% bestå av plugg också. Tur att det är eftermiddagstenta på fredag iaf så man inte behöver gå å lägga sig så tidigt imorgon.
 
Ja, plugga lite till var det ja.
 
Ha en mysig vårkväll!