Ja, då var det måndag igen. Jisses vad helgerna går fort :P!
 
Idag var Henrik på praktiken mellan 12 och 14:30 så det var en kort dag för honom idag. Skönt att han kommer hem i tid på dagarna! När han hade praktiken i Norrtälje åkte han jättetidigt på morgonen och kom hem ungefär kl18 / 18:30. Nu har han kortare dagar plus att han har kortare pendlingssträcka dessutom!
 
Idag har jag väl annars inte gjort så mycket. Jag har varit lite allmänt vårtrött sådär haha :P. Jag har iaf tagit tag i att noppra och färga ögonbrynen, vilket har stått på min "att göra-lista" i någon vecka nu. Nu är det gjort iaf och det känns skönt :)!
 
Nu kollar vi på familjen annorlunda. Jag och Leia i soffan med datorn och Henrik går på gångbandet. En typisk kvällssituation här på Mossvägen ;)
 
 
 
Hih. Måndagsmys går inte av för hackor det heller ;)!
 
 
Här sitter vi och kollar på Annika Bengtsson på 4an. Riktigt bra lär jag säga :)! Nu har vi pausar filmen eftersom Henrik hoppade in i duschen efter att ha gått på gångbander en sväng. Smidigt att man kan pausa livesändningarn med tivo som vi har :)!



Igår åkte vi hem till mamma och pappa en sväng och var där till idag vid lunchtid. Nu på eftermiddagen vid 16-tiden kom vår kompis Ullis med sambo, son och hund hit för att titta hur vi bor :). Vi har ju bott här sen i oktober men det är förarna nu som det passat sig att dem kom it ochh hälsade på. Vi bjöd på glass, maränger, banan och chokladsås. Mumsigt ;)!! 

Nu har vi startat filmen igen. 

Ha en mysig kväll!
Ja idag är det ju våffeldagen och vi gjorde ju såklart egna våfflor :)! De blev riktigt goda faktiskt! 
 
Det jag gjorde var att separera äggen och vispa äggvitorna för sig till ett vitt fluff som jag sen vände ner i smeten :). De blev goda och frasiga! Synd bara att de ska bli lite sladdriga när man lägger dem uppepå varandra :p.
 
 
Får jag en våffla matte?
 

Såklart fick hon en våffla även igår ;)! Synd att jag inte fick till en bra "våffelbild" bara :p...
 
Ja idag är det måndag och starten på en ny vecka.
 
Just nu sitter jag och kollar på Top Model, samt kollar efter våffelrecept. Det är ju våffeldagen imorrn så då måste man ju såklart äta våfflor! Tror dock att jag ska prova mig på ett eget recept. Återkommer imorrn över hur det blev ;)...
 
Idag annars så följde jag med mamma till parkbadet eftersom hon skulle hälsa på en elev där som hade sin praktik. Vi åt sen lite lunch där också. Jag tog korv och pomfritt och mamma hamburgare med pomfritt :P.
 
Just nu sitter dag dock och äter nått lite nyttigare, nämligen en smoothie :-P. 
 
 
Nu börjar Familjen Annorlunda. Jag hade tänkt följa Talang i år som går på trean, men faktum är att jag har tröttnat lite på det av någon anledning. Familjen Annorlunda är mer underhållning haha :P... Sen tycker jag också att vinjetten som är till Talang ser gammal ut och är i väldigt dålig kvalitet. Det ser ut som om de har tagit samma vinjett som var till den första säsongen som sändes :P... Nåja
 
Leia brukar ju vara sådär lite extra trött på söndagar, men eftersom vi var till Henriks syster och familj igår så har hon istället haft söndag idag haha :P. Vår lilla mysprupp!
 
Nu ska jag äta upp min smoothie och kanske ta en macka sen om jag orkar.
 
Ha en mysig kväll! Om 42min är det Hasselhof på trean :P
 
 
Nu är det minsann fredag! Fredagen och lördagen är helt klart de skönaste dagarna i veckan! Söndagar är rätt bra de med, men då ska man ju lägga sig tidigt eftersom man ska upp tidigt dagen efter :P. 
 
Det där med att gå och lägga sig i tid har ofta varit lite sisådär för min del. Jag har som mest energi att ta tag i att göra saker mellan kl20 och kl00. Efter det blir jag någorlunda trött så att jag somnar rätt fort när jag lägger mig. Nu när Henrik har sin praktik i Tierp måste han gå upp ganska tidigt på morgonen (idag gick han upp kl05:45 exempelvis). Detta innebär ju att han lägger sig i tid också (runt kl22). Så det har jag då också gjort nu en period. Rätt så skönt att lägga sig i tid, men jag är ju inte tillräckligt trött! Jag är lite trött men vrider och vänder på mig bra länge innan jag till slut somnar. Alternativt kollar jag runt på min Ipad tills jag somnar (vilket kan bli någon timme haha). Sen går jag ju inte direkt upp när Henrik går upp heller utan sover någon (läs några) timme till ;)!
 
En annan bra dag i veckan iofs är torsdagar. Då har man iaf ett naturligt alternativ till vad man ska laga för mat om man inte har någon fantasi ;-P. Idag har jag ingen fantasi om vad jag ska laga till migsjälv till lunch. Vet heller inte alls vad jag är sugen på! Vi har massa grönsaker men det är jag inte alls sugen på :P. Haha ja, vi får se vad jag hittar på. Blir i värsta fall en macka eller nått. Det där med att laga riktig mat till sigsjälv är nått jag inte är särskillt bra på. Det känns onödigt på nått vis. 
 
Nåja. Ikväll slipper jag tänka på vad man ska laga till middag iaf. Jag och Henrik har nämligen blivit bjudna på middag hemma hos Henriks mamma. Blir trevligt :)!
 
Nej nu ska jag ta och titta efter vad det finns att slänga ihop till lunch. 
 
Ha en superdupermysig fredag!
 
Här kommer ett tips på en grymt god pannkaka torsdagen till ära ;)



Detta är banan och blåbärspannkakor. Jag mixade ihop två bananer och ca 1/2 dl blåbär. Sen hade jag i havregryn, mjölk och två ägg. Mixade sen ihop allt till en slät smet och stekte i kokosolja. De blev riktigt goda :)! Jag tror att hade man haft i en gnutta socker så hade dessa kunnat passa bra till vaniljglass och på så sätt blivit efterrätt också ;)! Nyttigt och gott och det gick hyfsat snabbt också.

Ja, fredagsmys råder här och vi har som många andra kollat på Let's Dance. Vad förvånad man blev när gladiatorn åkte ut! Folket hemma måste ha trott att han satt säkert till eller nått. Aja :-P...

Just nu kollar jag på Modern Family som går nu på 4an. Älskar den serien :-)! Detta är mitt mysiga sällskap:







Hihi, sådär fredagstrött som man bara kan vara om man gick upp 05:50 imorse. Hihi, mina älsklingar <3
Mitt i veckan!? Jajemensan, och här bloggar jag max varannan dag verkar det som. Jag får ta å skärpa mig lite ;)! 
 
Denna dag började med att Henrik gick upp kl6 (eller 5:45 för att vara exakt) och jag och Leia låg kvar. Henrik sa hejdå och gick iväg till bussen, å jag å Leia...låg kvar å sov ;). Fast Kl10 var det ändå dags att gå upp tyckte Leia så då gjorde vi väl det då, hehe :P. 
 
Sen nu på eftermiddagen åkte vi iväg på kalas eftersom han som jag och mamma är fadder till fyller hela 1år idag :)! Alltid trevligt med lite kalas :)! Det är så kul att se hur hans större bröder börjar leka mer med varandra, och råkar man ramla, ja då skrattar man lite så leker man vidare :P! Skulle jag ha ramlat på samma sätt hade jag helt klart grinat haha! Ja man börjar bli stel på gamla dagar ;-P...
 
Idag har Leia varit extra gosig och nyss la hon huvudet i husses hand här brevid mig i soffan (ungefär som hon gjorde då hon var valp). Lilla mysisen då ;)
 
 
Just nu tittar jag på top model. De plåtar bilder för en parfymreklam och killarna åker vattenskidor. Det ser så roligt ut! Garanterat nått jag måste prova på! Undrar varför jag inte gjort det tidigare egentligen? Tja, jag är väl en liten fegis :P...
 
Ha en myspysig kväll :)
 
Godmorgon godmorgon! Idag vaknade man tidigt, men fy sjutton vad trött jag var :P. Fick hasa mig upp och inte förrän nu när jag äter frukost så känner jag att jag kanske börjar bli människa :P.
 
Igår var vi som sagt till Gävle för att titta på Hundraåringen. Jag måste säga att den var riktigt riktigt bra! Efter bara ca 10sekunder in i filmen började jag skratta :P! Då måste det ju vara en bra film, eller hur ;)!
 
Väl hemma satt jag mig och gjorde klart inlämningsuppgiften och blev klar ca 1,5h innan tiden tog slut :P. Efter det gick jag och la mig och somnade inte så långt efter. Med tanke på det så har jag ju sovit mina timmar inatt, så att jag var trött när jag vaknade har nog med att det är grått ute att göra. Hoppas det lättar och blir lite soligare idag med!
 
Nyss var mamma hit och lämnade över hundarna, så nu har jag små mysisar att gosa med här idag :)!
 
 
Hihi, Katla syns nästan inte, men hon har lagt sig uppepå en massa kuddar i soffan och har en rolig stil :P. Undrar jag om det är bekvämt alla gånger ;).
 
Nu ska jag dricka lite mer te så håller jag mig förhoppningsvis pigg idag :P
 
Ha en mysig dag!
... som ska ta oss till Gävle där vi ska kolla på bion :-)!



å när man har tråkigt kan man ta lite sefies, hehe ;-)
Ja, idag är det söndag igen. Är det inte bara måndagar och söndagar i veckan :P?
 
Igår var mamma och pappa hit och kollade på melodifestivalen med oss. Mysigt :)! Vi köpte mat från det närmsta pizzastället som finns här i området och sen hade vi köpt chips och godis som vi också smaskade på under melodifestivalen. 
 
Så, vann rätt låt då? Jo det tyckte jag nog ändå. Fast man lär nog sitta och håla tummarna för att vi ska gå vidare från semifinalen i Eurovision. Ballader brukar ju gå sisådär i Eurovision, men det ska nog gå bra :).
 
Ja, å vad händer denna sköna söndag då? Jo jag ska plugga en hel del företagsetik (en uppgift som ska in ikväll), sen ska jag och Henrik åka till gävle ikväll för att kolla på bio :)! Vi ska se hundraåringen. Det var ett bra tag sen vi var på bio nu så det var på tiden! Ska bli mysigt :)!
 
Å äntligen har det börjat bli sol ute! Det har man längtat efter! Man blir så mycket piggare och gladare, så tänk vad beroende vi är av vädret egentligen... Hoppas våren håller i sig nu så att det inte blir nått bakslag. Jag menar, det är ju ändå mitten på mars snart så då tycker jag att det är på sin plats att det blir vår helt enkelt ;)!
 
Nu ska jag ta lite te och sen ska jag läsa företagsetik. Det är faktiskt intressant lär jag säga :)
 
Ha en superdupermysig dag :)!
Torsdag är det idag. Snart helg vilket faktiskt ska bli lite skönt. 
 
Idag har det inte hänt så mycket. Jag har suttit och pluggat med Leia brevid mig i soffan och Henrik har varit på sin praktik i Tierp. Skönt att han slipper åka ända till Norrtälje nu! Jag menar, det tog mer än 2timmar enkel resa från Uppsala (det skulle nog ta kanske en timme till här i från sandviken känns det som) och nu tar det lite mer än en timme bara.
 
Just nu kollar jag på keno, haha :P (det var postkodmiljonären innan). Vad är det på tv ikväll? Glömmer jämt bort vad det är för program på torsdagar just :P. Jag får bläddra runt och titta ;)...
 
Imorgon blir det fredagsmys på kvällen efter praktik och plugg, på lördag är det final i melodifestivalen så det ska man såklart kolla på! Sen på söndag funderar vi att kanske kolla på bio. Det var ett tag sen och det går ju en del filmer som man skulle kunna tänka sig att se nu. Återstår att se vilken vi bestämmer oss för ;)...
 
Nä nu ska jag läsa lite mer företagsetik. Sen ska jag och min mysiga "soffkompanion" zappa på tv:n ;)
 
 
Mitt ben är tydligen en mysig kudde, hihi.
 
Ha en mysig kväll!
 
Ja idag väckte jag inte tuppen, men inte långt ifrån ;). Henrik vaknade och gick upp kl06 eftersom han skulle till sin praktik som han har i Tierp. Jag ville gärna sova lite till eftersom jag egentligen inte var trött när jag la mig och somnade kanske lite innan kl01 inatt. Fast Leia tyckte vi hade sovit tillräckligt hon vid ca 06:45 så hon gick runt i sovrummet så att jag skulle vakna tror jag :P. 07:30 gick vi iaf upp.
 
Nyss kom mamma och pappas hund Katla hit och ska vara här idag när mamma jobbar och pappa sover efter att ha jobbat natt. Leia blev så glad när Katla kom in genom dörren :D! De busade och sprang runt i alla rum tror jag :)! Sen gick Leia och åt upp resten av sin frukost ;).
 
Idag är det fettisdagen :)! Så igår förberedde jag muffinsar som jag sen ska göra semlor av. Kommer bli smarrigt gissar jag (man var ju tvungen att testa en igår hihi ;)...). Mamma och pappa kommer hit en sväng nu på eftermiddagen och äter lite semmelmuffinsar med oss :),
 
Nu ska jag äta upp frukosten. Det återstår att se om jag kommer hålla mig pigg resten av dagen eller om jag kommer att ta en lite tupplur om ett tag. Än så länge så känner jag mig rätt så pigg, men hundarna är lite småtrötta och ligger och snusar bakom mig i soffan. Det blir man lätt lite trött av att höra :P...
 
Ha en mysig dag!
 
FÖrsta måndagen i mars idag. Tänka sig att det redan är mars!
 
Tänkte slänga in ett snabbt och nyttigt lunchtips:
 
 
Man skulle kunna kalla det för en "tzatziki-äggröra" då det är en äggröra med gurka och turkisk yoghurt :P! Riktigt gott blev det! Till det två finncrisp :)!