Ja idag har det varit finfint väder ute=)! Skönt skönt... behövs nu ett tag känns det som. Dock har jag börjat känna av en viss kyla som kommer mer mot kvällen... Med andra ord så är det påväg att bli höst igen... Var tog sommaren vägen? Har man ens haft sommarlov något? Känns som det var nyss man gjorde den sista tentan innan sommarlovet. Å nu är man snart tillbaka i föreläsningssalarna igen. Dock har man hunnit med en hel del nu under tiden man varit ledig (i sisådär ett kvartal) vilket är roligt =). Badat hann jag bara göra 2 eller 3 gånger. Kansigt men sant... aja, det finns pool på vintern också =P.
   Idag ungefär vid lunchtid (typ då jag och henrik hade käkat upp frukosten för en timme sen) var vi ut en kortis och plockade lite bär här på gården. Vi har röda, svarta och vita vinbär, hallon, krusbär och några små jordgubbar =)! Vi plockade in en del och det resulterade i att det blev en vinbärskaka gjord av de röda vinbären som vi plockade =). Riktigt god om jag får säga det själv (även om den blev en aning tunnare än vad den skulle bli eftersom jag bara hade en aning för stora formar).
   Till kvällsmat blir det att göra en snabb hemmagjord (nyttig) glass =)! Har frusit in en banan som jag ska mixa tillsammans med lite vaniljyoghurt och frysta hallon och blåbär. Blir nog smaskens=)! För er som inte har provat att mixa fryst banan rekommenderar jag det skarpt! Det blir riktig glasskonsistens och det smakar riktig bananglass, plus att det är nyttigare än vanlig glass (glöm inte att skala bananen och lägga den i en fryspåse innan ni fryser in den bara ;P..). 

Nej åter till dubbelintegralerna och en kopp té =)

Ha det så bra alla!! 

ja nu var det ett tag sen man skrev här igen. Har haft en del att göra, plugga till tentor och så har tiden gått allmänt fort bara =P... Så som det kan vara ibland sådär...
   Idag har det varit riktigt bra väder i alla fall =)! Å såklart så ska man sitta inne och skriva en tenta då också =P... menmen, så som det kan vara det. Hoppas vädret håller i sig nu några dagar i alla fall :)!
   Sen idag på tentan borjade jag känna att jag blev seg i huvudet och att jag började frysa fast det var ganska varmt där inne i salen... så jag håller nog på att bli lite krasslig nu tror jag. Inte så konstigt heller kanske med tanke på att mamma var sjuk ett bra tag och att henrik haft mer eller mindre ont i halsen nu i typ 3veckor snart... hum. Har inte riktigt tid (eller lust för den delen) med att vara sjuk just nu, men det är väl då det slår till såklart...
   Just nu är henrik och införskaffar diverse föda på ica. Han skulle köpa en film också så vi ska ta och inviga vår blueray-spelare nu medan vi käkar lite försenad middag =)...


Nej hörrni, nu ska jag ta och göra något vettigt.

Ha det så bra alla =)! Puss och kram på er :)

Ja... och nu regnar, eller ursäkta SPÖregnar det ute.. :/. Tur att man inte var tvungen att vara ute nu i alla fall, det hade inte varit så kul =P. Så nu har man inte så dåligt samvete över att man inte är ute i alla fall. det var ganska soligt och fint nu tidigare idag, vid lunchtid ungefär. Då var jag ute och plockade bär som sedan fick bli en god smulpaj till middag :P. Mumsig värre!
   Ja och just nu håller jag på och packar lite. Ska nämligen en sväng till sandviken i helgen och imorgon är jag, henrik, mamsen och papsen bjudna på kräftskiva hos kompisar i Gävle =). Kulkul! Älskar kräftor dessutom =)! Henrik är däremot inte så förtjust i kräftor så han skulle grilla något gott istället =P.
   På måndag blir det lite mer allvar igen. Då ska jag nämligen skriva en omtenta :S. Får se hur det går, känns sådär =P..., men det är väl bara att göra sitt bästa det så får det gå som det går helt enkelt =P...

Nej nu har nog téet dragit klart och så är det Ernst Kirsteiger (eller hur han nu stavas) på 4:an =P


Ha det så bra alla! Snart är det helg igen!!
Lite trist väder här i uppsala idag också även om det inte har regnat nå särskillt.
    Idag har jag inte gjort så mycket... mest pluggat en del matte och kollat på tv. Henrik jobbade ju natt så han vaknade vid 13.30. Sen var han tvungen att åka igen vid 17.40. Så det blev inte så mycket tid till att göra saker idag... hum...men men, så kan det vara ibland.
   För till fället har jag tagit en liten paus i pluggandet av gränsvärden och kollade på Dr 90210 på tv400. Av någon anledning är det ett ganska bra program, vet inte riktigt varför, men det var det bästa som var på tv nu också så...

Jaja, det blev ett kort inlägg idag, men så kan det bli ibland =P... hih.

Nepps nu ska jag nog läsa lite till sen blir det att förbereda sig inför att inta sängläge.

Ha det så bra alla och sov så gott =)! Natti natti

Ja hej och hå så var det tisdag igen då=). Här har det regnat idag och det har varit allmännt trökväder (sandviksmål för tråkväder :P..)... Så idag har man tillbringat tiden mestadels inomhus. Får se hur det blir imorgon då.

   Till middag har vi käkat amerikanska pannkakor med grädde och sylt. Mumsigt värre =)! Det blev grädde kvar och vad kan man väl göra med det sen? Jo det blev en parfait som precis nyss fick åka in i frysen :P.

   Annars idag har jag pluggat en del och så har jag kollat på tv typ... Kollade bland annat på direktsändningen av presskonferensen angående princessan Madeleines förlovning. Lite trevligt att kolla på sådär, kanske inte värsta underhållningen men lite kul i alla fall =). Undrar när prins Karl Philip ska förlova sig då? Kanske inte står så på det heller... man får se =P.

   Jaja... ikväll blir det mer pluggande och tédrickande. På tal om té så var det nya téet som vi köpte igår riktigt gott =). Henrik tyckte det var ganska smaklöst men det tycker inte jag i alla fall =).


Jaja... nepps nu kanske man ska ta sig för med något  vettigt eller så =P.


Ha det så bra alla!

Ja hej och hå... nu var det några dagar sedan jag skrev här. Blir så när dagarna gå så fort som de gör =P.
   Kom nyss hem från att ha handlat på Ica Maxi som ligger vid stenhagen. Vi handlade en hel del så förhoppningsvis ska vi inte behöva handla på kanske en vecka eller så nu (eller ja... förutom mjölk i alla fall =P...). Köpte ett nytt té som jag inte har sett förut också. Grönt té med tranbär... tyckte det lät nyttigt och spännande så man var ju bara tvungen att köpa ett paket ;). Står förövrigt och drar nu så snart får man smaka lite ;)! 
   Annars ikväll så ska henka jobba och jag SKA passa på att plugga en hel del.. får se hur det går med det men jag måste för jag har tenta om ungefär en vecka :S...
   Tänka sig... snart är det slut på det sköna sommarlovet :(.., men det brukar å andra sidan bli kul att träffa alla igen=). Tycker att de nästan 3 månaderna jag har varit ledig har gått så himla fort så det är sanslöst!! Hoppas det går lika fort (eller fortare) tills man får nästa lov ;P...

Nepps, nu är det té-provsmakning som gäller. Utlåtande kommer sen :)!

Ha det så bra alla!

Ja... idag hade man tänkt sola... det var fint väder fram till bara en halvtimme sedan, nu regnar det istället :(. En kompis skulle komma hit och sola med mig också... men nu är det ju inte så mycket väder att sola i direkt :P... Man får hoppas på att det skiner upp sen så man kan lapa lite sol då istället...
   Nu har vi i alla fall fått igång blueray-spelaren =D! Vi var och köpte en HDMI-kabel igår för att vi skulle koppla in den i henriks dataskärm (vi trodde man var tvungen att "säga åt" spelaren att skicka signaler via ett annant uttag än just HDMI-uttaget (vilket de sa i affären),men så var inte fallet). Sedan provade vi att koppla in den i tv:n. Det blev bra bild och allt, men det kom inget ljud(?!). Så Henrik köpte en annan kabel efter jobbet idag (vilken jag inte riktigt har koll på vad den heter :P..). Så nu funkar det! Det är bättre bild än igår och det kommer ljud! Fantastiskt :D! Så nu kan vi kolla på filmer igen...
   Annars kanske man ska ta och plugga lite idag. Det skulle behövas om inte annat...Kanske man ska ta en sväng ner på stan om vädret blir bättre också. Det är ju raggaefestivalen nu i helgen =)! Det kan ju vara kul att gå förbi festivalområdet och "tjuvlyssna" på musiken lite ;).

Nepps... nu blir det en kopp té som tröst för det trista vädret ;)...

Ha det så bra alla!
Ja då var man hemma i uppsala igen då=)! Kom hem hit igår runt 14.30 ungefär...
   Idag ska vi åka till stan och köpa en HDMI-kabel till vår nyinköpta blueray-spelare. Det krångliga är att vi måste koppla in spelaren i Henriks skärm först för att kunna "säga åt" spelaren att den ska skicka signaler via ett annat uttag (vår tv har inte en HDMI-utgång nämligen). Jaja, vi kommer i alla fall behöva en HDMI-kabel till annat sen också kanske så =).
   Sen ska vi en sväng till rusta också. Vi ska köpa en tavelhylla så vi kan sätta upp tre egenmålade tavlor här hemma =). Vi provade att hänga upp dem på andra vis förut men det funkade typ inte =P... de åkte ner hela tiden, men en tavelhylla måste väl hålla kan man tycka =).

Nej nu ska man göra sig lite mer i ordning =). Skriver lite mer sen kanske =)

Ha det så bra sålänge alla!
Ja då har man precis kommit hem ifrån mormor och morfar. Har varit där och käkat surströmming :P. Mumsigt värre :)! Snart ska vi gjuta betonggrejjer. Jag ska gjuta en stor kruka som jag ska ha örter i sen  är det tänkt :). Hoppas den blir bra bara :P. Man vet u aldrig hur det blir sen när det torkar klart och så... den kanske blir sprucken eller så =P.
Såhär är det tänkt att den ska se ut ungefär:


å sen kommer det vara olika örter i varje hål (kanske att hålen ska vara en aning större :P) och sen så blir underdelen liksom "skålformad"...

Nepps, man kanske ska ta och sätta igång då :)

Ha det så bra alla!

... är det idag, tydligen. Man håller inte riktigt koll på vad det är för dag när man är ledig en längre tid =P. Skönt är väl det också iofs...
Ute skiner solen också och gör en på gott humör =D! Ska sola så man håller färgen så att säga ;P...Jag har ju en ganska ljus hy annars så det gäller att få en färg som håller :).
   Annars sitter jag med en kopp té med smak av svartvinbär (kanske inte är så förvånande ;P...), vilket får mig att tänka på att jag var ute och plockade just vinbär här igår...Det var dock inte svarta vinbär utan röda, men i alla fall (mamsen tog hand om de svarta vinbären). De röda vinbären (i alla fall en del av det jag plockade) blev till sylt som vi hade till pannkaka sen :D... mumselimusigt :)!
   Igår tränade jag lite också... cyklade på en träningscykel i hela 20min! Det ni (sanna vara duktig flicka :P...) ! Har tänkt att jag skulle bli lite mer "fit" under sommaren och egentligen också tränat upp mina muskler lite... hum, det har kanske inte blivit så mycket av med den saken :P... Så nu gäller det att ta allt på slutet av lovet (vilket kanske kommer innebära att jag måste gå/jogga till uppsala nästa gång jag ska hem XD...)... nåja, allt går ju inte helt enligt planerna, men som man brukar säga: man ska sikta mot stjärnorna så kanske man når trädtopparna iaf :). Hittills har jag kommit till lite över rötterna ungefär... :P

Nepps, nu ska jag ta och soooola lite :D!


Ha det så bra alla!

... är det idag. Sköna söndag =). Bra väder idag med och jag gör en favorit i repris, nämligen att jag har haft i blondspray i håret igen som får verka under dagen. Ikväll sköljer jag ur det och då är det spännande att se hur resultatet blivit :P. Det kommer inte bli någon drastisk förändring men lite ljusare kommer det ju att bli allt =)!
   Annars, vad ska man hitta på idag då? Jo jag ska nog ta det lilla lugna, kanske passa på att träna lite/ta en längre promenad när man ändå är frisk, man vet ju aldrig om man får en förkylning eller så :P. Har känt av lite förkylning förut men nu är det (peppar peppar ta i trä) bättre i alla fall =). Är det annars något bra på tv på söndagskvällar? Kommer ju aldrig ihåg det där längre eftersom man inte tittar lika mycket på tv på sommaren.
   På tal om det... Hur mycket har man hunnit bada i sommar då? Jag har lyckats bada ynka två gånger i sommar... varav en här hemma i sandviken bara... hum... men augusti är ju en ganska varm månad det med så man hinner kanske med något bad till eller så.

Nej men nu ska jag ta och gå ut och lapa lite sol medan den är framme =)!

Ha det så bra alla! Ut i solen med er om den skiner hos er!
... trallallala... =).
Ja vad ska man hitt´ på idag då? Vädret är stabilt och det är lite sol sådär, så kanske att man kommer kunna sola idag med =)! Trevligt trevligt =)!
   Idag ska jag ta itu med lite matte, dricka en massa grönt té och kanske bleka håret lite till. Blekte ju det lite igår (sån där spray-blekning som gör håret typ solblekt) i utväxten i alla fall. Det blev lite ljusare också vilket glädjer mig =). Man vill ju inte hålla på med starka blekningar jämt bara för utväxtens skull, så då är det bra med spray ;D!



Annars så är mamsen fortfarande klen av tandvärk. Hoppas det blir bra snart. Tänk om jag blivit smittad :S!? Hoppas inte det för hon har haft riktigt ont och jag vill ogärna ha det :P! Kollade på huskurer på nätet förut och man skulle prova kryddnejlika... hum.. det är ju värt att prova kanske :P... får se.

Nepps nu kanske man ska ta sig för med något.

Ha det så bra alla! Tjingeling!