Ja... då var man hemma igen efter att ha varit i Karlstad och i Mariestad. Kul att se lite nya saker då jag inte har varit i Karlstad förut. Måste säga att det var en trevlig stad, men det var jättekrångligt att hitta dit man skulle :P. Trevligt var det att träffa lite släkt i Mariestad också =)! Så nu kom vi hem till Sandviken igen igår kväll lite innan midnatt. 
   Idag kommer Henrik hem till sandviken också =). Han fick semester igår och kommer vara ledig i 25 dagar, skönt skönt :)! Sen måste jag till banken idag också för i Karlstad råkade jag ha av bankkortet =P... haha klumpigt men jag skulle i alla fall buta till ett annat kort så det kanske var lika bra =P.

Jaja... nej nu ska jag ta och göra ett litet ryck...

Ha det så bra alla!

... är det idag minsan =), solen skiner ute och det ser ut att bli en finfin dag. För tillfället sitter jag och borstar tänderna samtidigt som jag tar en liten kik på nätet ;)...
   Så vad har man gjort hittills? Tjaaa, inte så mycket :P , gått med hästarna till gräshagen, käkat frukost, hängt tvätt och snart borstat tänderna då =P. 
   Vad görs senare idag då? Tjaa, idag blir det att packa inför imorgon när det bär av till karlstad. Ska bli kul eftersom jag aldrig varit där, så det blir trevligt att se lite nytt :)! Sen ska jag sola lite idag troligen (eller att bara vara utomhus gör ju att man får lite sol på sig..) och prata lite med Henrik på telefon. Får se vem av oss som ringer först ;)... ,kanske man ska slå vad som i filmen ratrace? Haha hade varit något det =)!!



Nej hörrni... nu ska jag ta och göra något vettigt kanske .....

Ha det så bra alla och passa på att vara ute och ha det bra idag!

Idag har det varit riktigt soligt och varmt! Skönt som bara den. Eftersom det varit soligt även de senaste dagarna har jag solat och fått lite färg =). Dessvärre har jag blivit lite röd och det har svidit lite så därför har jag varit inne mer idag än de senaste, men lite solning har det blivit även idag :)! Äntligen har sommaren tagit sig! Hoppas det förblir såhär (visst det kanske måste regna lite men då kan det göra det när man ligger och sover =P...).
   Annars idag har det varit ommöblering som gällt, har gjort så att rummet som ligger brevid köket blivit som middagsrum liksom... blev riktigt bra =)...
   Imorgon blir det att fixa inför på fredag. Ska till Karlstad på en "kortissemester" eftersom papsen ska spela upp för zornmärket. I samma veva kommer vi även träffa på lite släkt som bor inte så lång ifrån karlstad. Blir riktigt trevligt =)!! Sen på söndag får Henrik semester också, i 3 veckor =)! Ska bli skönt det med ! 

Ha det så bra nu alla! Hoppas ni har lika fint och soligt väder som det är här!
... är det idag. Skönt skönt och sol har det varit idag med :)! Passade såklart på att sola lite grann ;), måste bättra på färgen (eller ja, skaffa färg snarare :P..). Annars är det altanbygge för fullt här hemma, samt en hel del annat påtande...
   För tillfället sitter jag med ett glas örtté med smak av äpple och tranbär :), riktigt gotteligottans, känns lite somrigt också. Faktiskt så är det nu jag tycker det börjar kännas som sommar, fast inte riktigt förrän nu, konstigt... Nå ja, vad hände igår då? Jo en kompis till mig från högstadiet och gymnasiet var hemma här i sandviken en sväng och var ute och gick med sina hundar. Så jag och Henrik passade på att gå och möta dem för att snacka lite =)! Riktigt kul eftersom jag inte träffat min kompis på kanske 2,5 år eller något liknande... Mormor och morfar firade midsommar här hemma med mina päron så de var även kvar igår =). Vi kollade på "vi hade i alla fall tur med vädret, igen", och den var såå bra! Man kände igen sig i mycket som de var med om ;)... haha, skrattade en hel del! Svenska komedier är klart en av mina favoritgenrer när det gäller film. Annars gillar jag komedier överlag men även deckare och även lite skräckfilm. Kollade nästan bara på skräckfilmer när jag gick på gymnasiet men nu har man fegat ner sig lite ;P...
  Vad händer annars idag då? Tjaaa... ska väl fortsätta hjälpa till lite med altanen och sen blir det nog lite slappande med... kanske tar och går en liten promenad om man får tid till det...



  Ha det så bra alla =)!! Hoppas det är soligt hos er!
Nu är vi hos Henriks bror och fixar i ordning lite innan alla andra kommer. Det kommer bli släkt och vänner så det blir riktigt trevligt :D! Har kollat lite på fotbollen nu också (Henrik kollar hela tiden, men jag kollar lite sporadiskt). Sverige kommer nog igen snart, Italien leder ju bara med 1-0 än så länge... jaja
   Nej nu ska jag ta och hjälpa till lite..:)!

Ha det så bra alla! Ha en jättemysig midsommar!!

Sitter och kollar på tv och kikar runt lite på nätet. Drack nyss lite cider med smak av jordgubb,päron och litchi.. smaskens =)... smakar ungefär som sånna där jordgubbsgodisar som ser ut som jordgubbar. Jaja, gott var det i alla fall=)!
   Igår var jag och päronen på en konsert med väsen. Hur bra som helst =)! De hade release av sin nya cd och så firade de 20år som musikgrupp. Riktigt bra konsert och så fick man den nya cd:n signad också :)! 
   Eftersom gårdagens konsert var i Uppsala så sov päronen hemma hos mig till idag. Så idag var vi en sväng till Gränby centrum och shoppade lite. Jag köpte en parfym, torrschampo ( man ska ju campa i sommar ) , en plånbok, ett linne och en t-shirt. Bra grejjer men nu är man kanske lite pankare än innan :P... Jaja.
   Imorgon är det midsommar! Tycker att det känns lite tidigt men det ska bli kul med lite firande. Jag och Henrik kommer befinna oss hos hans bror för att grilla och ha lite trevligt med släkt och vänner =)! Kommer bli kul! Hoppas i alla fall att det blir uppehåll (tänk vad man är beroende av vädret...).
   Nu tänker ni... Sanna har ju inte skrivit att hon dricker té eller så... Lugn lugn, ska ta en kopp snart tror jag ;)...

Ha det så bra alla!! Ha en toppen bra midsommar!!

... är det idag. Vaknade så sent som 13.06 :-S... Så sent har jag inte vaknat sen ett år kanske ( eller ja, väldigt länge sen i alla fall :P...). Det konstiga var att jag inte hade vaknat en enda gång på natten heller, vilket jag brukar göra i fall jag sover länge... aja, ganska skönt i alla fall =). 
   Ute regnar det... suck, när ska det komma sol och värme igen?? Snart hoppas jag! Iofs så är det ganska skönt att få ta det lite lugnt när man har varit ute dagen innan (och när det är riktigt trööökväder ute så har man ju inte lika dåligt samvete att man inte är ute och gör saker ) =). 
    Nå vad hände igår då? Jo, på eftermiddagen färgade jag och mamsen håret med en moussetoning (som är ljuslila) som ska ta bort gula skiftningar i håret. Måste säga att det fungerade jättebra! Så nu har man lite ljusare hår med kanske lite silveraktiga inslag, men jag är jättenöjd med resultatet =)! Så det är ett bra tips till blondiner som tycker att deras hår kanske har lite för gulaktig nyans... 


   Sen på kvällen bar det av till Steel Town här i stan... papsen skulle spela med det coverband han spelar med så det var ju klart att man var tvungen att gå och kika in läget =D! Det visade sig bli en succe! Det var ganska så mycket folk (så mycket folk det får plats med på det lilla stället) och alla diggade järnet! Så det var riktigt roligt! Vi träffade en hel del folk som man inte ser så ofta längre nu när man bor i Uppsala och så... riktigt kul var det!
   Sen var vi hemma runt 02:00 och så blev det rött té (med smak av champagne, vilket vi tyckte var passande efter en utekväll) och macka. Riktigt gott innan man gick och lade sig, det var ingen som var särskilt sugen på snabbmat så macka var ypperligt... Vi spelade också lite guitar hero innan vi lade oss runt 02:30...
   Så vad ska man hitta på idag då? Tjaa...inte så mycket, kolla på film troligen och mysa inomhus... vädret lockar inte en att gå ut direkt... Sen blir det nog en massa té för min del, vilket känns som en bra idé efter en utekväll igår (känns som att det behövs lite antioxidant-påfyllning :P..)... Jaja..

Ha det så bra alla! Passa på att ha en riktigt skön söndag med mycket myyyys!  
Ja äntligen är det fredag! Tänk att fast man har lov så är man lika glad när det blir helg ändå =)! Har för någon timme sedan käkat lunch här hemma hos föräldrarna i sandviken. Det blev kycklingklubbor och sallad. Riktigt smarrigt :)!
   Annars idag har man inte gjort så mycket, tagit det lite lugnt och så. Sånt man behöver göra emellanåt. Ikväll blir det att kolla på talangfinalen :D! Jag kommer själv inte riktigt ihåg vilka det är nu som kommer tävla ikväll, och jag har ingen direkt favorit så det blir nog prestationerna ikväll som kommer avgöra vilken som vinner. Spännande kommer det bli i alla fall =)! Hoppas på underhållande nummer också :)!!
   Just nu sitter jag och mamma och kolla på tv (pappa är och handlar), det är 27-dresses på canal+. Har sett den ett x antal gånger men den tål att ses ganska många gånger så.

Nej nu ska jag ta och lägga mig på "spikmattan" (yantramattan) en stund....

Ha det så bra alla! Ha en toppen dag med mycket fredagsmys ;D!!

Idag vaknade jag ganska tidigt för att vara mig, 08:40!! Kan kanske vara för att jag ställde både väckarklockan och mobilen på ringning. Ställer jag bara en av dem så brukar jag råka stänga av / inte höra när jag sover. 
   Ute regnar det fortfarande... när ska det bli sånt fint väder igen som det var för bara två veckor sen? Nu har ju kalendern slagit sommar så då tycker jag att vädret ska följa efter =)!! Jaja, det kanske är bra med lite regn också iofs, men det kan ju regna när man sover och vara fint på dagarna när man är vaken!?
   Idag bär det av till sandviken =). Ska vara där till kanske mitten på nästa vecka så det blir kul! Henrik kommer troligen till sandviken imorgon eller på lördag beroende på om han får ledigt på lördag eller inte... skulle vara kul om han fick ledigt så han kan följa med och kolla på bandet som pappa spelar med på lördag...
   Snart ska jag gå och färga ögonbrynen (vilket jag har tänkt göra i några dagar nu men det har inte blivit av :P.), fast först ska téet drickas upp. Sen blir det duschen och efter det ska jag packa... Så man lär nog strida till verket nu :P...

Ha det så bra alla! Kanske skriver lite senare också...

... då har man införskaffat "antigrönschampo", silverschampo och hårinpackning. Det blev inte så billigt men förhoppningsvis ska man förbli blond och inte bli grön nu då...
   Sitter för tillfället och kollar på fotbollsmatchen mellan Sverige och Malta. Vi har alldeles nyss ätit middag, det blev bär, keso och grädde :D.. Gotteligottans (och skönt att slippa lite matlagning, vad skulle man göra utan micro:n?). Kul att Sverige leder! Hoppas det håller i sig (fast fler mål kanske inte gör något direkt).
   Resten av kvällen kommer väl bestå av att kolla på matchen lite då och då (Henrik kollar hela tiden, men jag lyfter på ändan ur soffan emellanåt :P..), dricka té och fixa lite andra saker som behövs göras....

Nepps nu ska man kolla vidare.. HEJJA SVERIGE!!

Ha det så bra alla!!
... är det idag.. Lillördag med andra ord (får man äta lite godis då?) och med det menas att det snart är helg igen... Tänkas vad det går fort va ;P...
   Vad ska man hitta på idag då? Tjaa... här regnar det i alla fall ute och det är ju inte så värst kul heller... Lite måste vi gå ut i alla fall... måste skaffa lite mjölk fil och sånt annat som man typ jämt handlar... (funderar på om man kanske ska skicka efter det via internet istället, men eftersom vi bor bara 4min från ett ica så känns det ganska slött.. :P..). Sen måste jag till stan också idag eftersom jag måste köpa schampo (det hårda vattnet som vi har här i uppsala gör att mitt hår blir grönt så jag lär köpa ett speciellt schampo som finns hos frisörer).
   Nåväl... Imorgon bär det av till sandviken troligen :)! På lördag ska papsen spela på ett ställe på stan med det coverband han spelar med i. Då måste man ju bara gå dit och lyssna (headbanga och skrika längst fram också kanske ;D..)! Haha det blir kul det =)... 
   En sak som har blivit dumt med UL (Upplands Lokaltrafik) nu är att de har höjt priserna så in i bomben! Förut kunde man köpa 20ggr-kort men det kan man inte längre utan man måste köpa 10ggr-kort som är lika dyra som ett 20ggr-kort var för ett år sen... Iofs så blir det kanske inte så fasligt dyrt jämfört med att åka SJ, men det faktum att priserna har dubblerats på bara ett år är inte så rolig... Jaja.

Nej nu till en kopp vitt, grönt, svart eller rött.. får se vad som lockar i köket :P

Ha det så bra alla! Hoppas ni har finare väder!!
...blev det till middag idag (vi har diskat så mycket idag så vi hade inte lust med att skita ner mer för att laga mat :P..). När vi var ute och gick för någon dag sen (tror det var i söndags) märkte vi att i området som är "bakom oss" fanns det en liten pizzeria som vi inte visste om innan. Så vi tänkte att det kanske man kan prova. Det visade sig att det var riktigt gott! Får helt klart 6 eller 7 poäng av 10 :)!! Så nu har vi nära till många restauranger och pizzahak :P, känns bra det =)!
   Förresten så har Henrik skaffat sig en blogg nu också =)! Haha... kul kul  (länk finns lite längre ner i den väntra kolumnen. Har även andra blogg-länkar där...).
   För tillfället kollar jag lite på Grand Prix på fyran (och tar lite rött)... Ska kolla på lite skolsaker snart också... Henrik ska snart gå och lägga sig eftersom han ska tidigt till jobbet imorgon. Å andra sidan så kommer han hem väldigt tidigt istället.. vilket ju är bra =)! 
   Tänkte att ni kanske ville se mina fina bröd som jag bakade igår (eller kanske inte :P..) I alla fall... här kommer en bild på dem :P...:



Ser ganska gott ut va ;)... hihi.. de blev helt godkända åtminstone...



Det här är en ganska nytagen bild på Henrik (tror den är tagen idag till och med)... Lite konstig min :P...


Ha det så bra alla!
Ja idag är det tisdag. Lillfredag alltså :P... Idag ska jag göra sånna roliga saker som städa, tvätta och diska (yes... :P) och kanske gå en promenix senare... får se =).
   Igår eftermiddag var vi till IKEA och kollade runt lite. De har ju byggt ett nytt i boländerna som är ungefär 3ggr större än vad det tidigare var. Vi skulle köpa oss en ny liten stekpanna och jag kan säga att det tog lite tid innan man kom till stekpannorna =P. Vi hittade också lite andra saker som en sån där gammeldags mjölkflaska, ett grytunderlägg med magneter i, sugrör mm... Efter vi betalat ville Henrik ha något att dricka och jag blev sugen på en mjukglass. Nuförtiden köper man struten och sen går man till en maskin som har i glassen åt en. Jag var ju såklart tvungen att prova =P. Kom sen på att om man äter glassen med en sked så kan man äta upp glassen i struten och sen stoppa in den i maskinen igen. Måste provas sen :P... haha nedå men en lite rolig tanke kanske... 
   Sen tog vi bussen hem igen och det blev en liten intressant konversation :P:

Henrik: "Jag tycker vi stannar vid statoil och kollar ifall de har quinoasallad, och så kan vi kolla ifall de har någon  intressant film vi kan köpa".
Sanna: "Okej så du vill käka sån sallad ikväll?"
Henrik: "mm.. Ska vi steka kebab och göra sallad till middag?"
Sanna: "men om vi käkar quinoasallad behöver vi väl inte göra kebab också?"
Henrik: "Nej vad dum jag är. Haha..."
Sanna: "Men du vill inte laga mat ikväll alltså?"
Henrik: "Vill du inte?"

Sen efter vi kom hem gjorde vi mat (salladen kostade över 50:- styck så det hade vi ingen lust med att köpa) och när vi käkade kollade vi på filmen som vi köpte på willys för typ en vecka sen. Den var riktigt bra faktiskt :)!! Drillbit Taylor hette den förresten. Efter det började jag baka det bröd jag hittade recept på tidigare igår. Det blev supergott faktiskt :D!! Mumselimums... synd att dinkelmjöl ska vara så dyrt bara. Någon som vet var man kan köpa det lite billigare?? 

Jaja... nej nu ska man ta och göra lite vettigt kanske :P...

Ha en underbar tisdag alla!
... har det blivit nu. Sitter för tillfället och kollar runt efter ett bra recept på GI-bröd (som inte tar jättelång tid och inte behöver jäsa till dagen efter i kylskåpet). Tror att jag har hittat ett ganska bra. Några småfranskor av nått slag... Finns det något mumsigare än nybakat bröd (med té såklart) ? Nja, inte mycket åtminstone =P...
   Nu på förmiddagen var jag en sväng till skolan för att kolla på lite uppifter med en lärare. Ska fixa dem så snart som möjligt...
   Efter att jag kom hem gick Henrik ut och klippte gräsen (och jag med krattan efter för att skrapa upp det klippta). Det blev riktigt bra tillslut =).
   Undrar vad man ska göra senare idag!? Baka som sagt, kanske åka till ikea (ska i alla fall åka dit någon dag den här veckan), gå en promenad, kolla på en film... ja vi får se, det beror mycket på vädret ockå...

Nepps.. nu ska jag skriva ner receptet och kanske kolla så att jag har alla ingrediensen =P...

Ha det så bra alla!

Ja.. snart ska man bege sig för att rösta i EU-valet (efter att man tagit in tvätten)... har nog bestämt mig för vad jag ska rösta på tror jag men det tog ett tag att välja. Tycker att informationen om valet kommit väldigt sent så man har inte riktigt haft tid till att bestämma sig och analyserat varje parti ordentligt vilket jag hade velat gjort. Sen kan jag tycka att många partier har rätt i några frågor, kan man inte rösta på en blandning :P... Haha, aja det blir nog bra, man är ju bara en av 7000 000 röstberättigade i Sverige så.
   Henrik kom för drygt en timme sen hem ifrån jobbet och vi käkade lunch nyss. Det blev kött som var kvar ifrån igår med quinoa och lite sallad. Konstigt nog var nästan köttet lite godare idag... konstigt det där..
   Ikväll blir det nog att kolla på valvakan också, i all fall lite. Spännande :)!

Nej nu lär man skynda sig... tennismatch kl15:00 också :P..


Ha det så bra alla!

I eftermiddags var jag och Henrik ner till stan en sväng för att kolla ifall det var något på g på stan. Det var det inte riktigt, eller ja, det var folk ute som hade lite picknick och spelade kubb och så. Det skulle vara lite uppträdanden och så men det var redan tidigare på dagen (runt 13.00 tror jag). Så vi gick och tog lite att dricka i flustret istället =)! Det var trevligt, Henrik tog en öl och en drink som liknade "whisky sour", jag tog en cider/drink på flaska med smak av lyche och päron. Gott gott. Direkt när vi kom hem sen fixade vi med grillen och började grilla vår fläskytterfile. Det blev riktigt gott till slut, fast det regnade som bara den (som jag skrev i förra inlägget skulle vi grilla även om det skulle slå som spön i backen :P..). 
   Runt 10-tiden idag var henrik och hämtade ut sina kläder som han beställt från internet. Det var en t-shirt och en keps. Jag knäppe kort och Henrik stod modell ;)...(i stadsparken) :





Vad tråkigt att Sverige förlorade mot Danmark förresten. Kanske lika bra att man halvsov i soffan :P... Till matchen käkade vi "Viennetta". Det var ju inte igår man åt det så att säga så vi tyckte det var på tiden (behöver jag nämna att hela tog slut också :P?...). 
   Nåväl... nu sitter jag och kollar på "vad kvinnor vill ha". Har sett den förut men det var ett bra tag sen så jag kommer inte ihåg den riktigt. Sitter med en kopp grönt té också..:P...

Jaja, nej nu ska jag ta och ägna mig åt filmen (jag kan ju göra flera saker samtidigt men ändå :P..).

Ha det så bra alla ! Hoppas ni haft en jättebra nationaldag!!
... är det idag =)! Trevligt att få lyxa till det lite och mysa till det idag! Här ska det grillas ikväll (även om det så skulle slå spön i backen), det blir grillad fläskytterfile troligen. Hoppas det blir smaskens ;)!
  Just nu sitter jag och väntar på att håret ska torka lite (under tiden inmundigas en kopp té självfallet ;)...) så att man snart kan gå till ica. Det  visade sig i morse att smöret börjar ta slut. Sen tänkte vi att man kanske ska unna sig lite glass en sån här dag ;-P...
   Sen efter lunch kanske vi drar ner till stadsparken och kollar lite om inte vädret är allt för dåligt =)! Sen blir det fotboll ikväll eftersom det är sverige och Danmark som spelar. Om Sverige är med kan till och med jag tycka att det är kul att kolla på sport... annars ser jag inte meningen med att kolla på det :P... Jaja...

   Nepps nu ska jag dricka upp och göra mig lite i ordning tror jag...


Ha det gött alla!! Hoppas ni lyxar till det lite idag!!
...var det lite grann idag. Det var folk som tog studenten nämnligen :)!! Det får en att tänka tillbaka på när man själv tog studenten och åkte runt på flak. Härligt och riktigt soligt och varm var det :)! Tyckte lite synd om studenterna nu när det inte var riktigt bra väder... men de är nog glada ändå skulle jag tro.
Hittade en bild på mig ifrån min student som jag tog för 3år sen. Lite nostalgi är det ;)...:

Ja...sitter för tillfället och äter lite lunch. Fiskpinnar och potatismos. Potatismosen gjordes direkt i matlådan för att spara på lite disk ;P... Riktigt gott är det i alla fall =)!
   Igår kväll blev det inte den film vi tänkte kolla på. Det blev istället "Dodge ball" som gick på 6:an. Har sett slutet på den filmen hur många gånger som helst men aldrig hela från början. Riktigt rolig film :)! Det får bli den andra filmen någon annan gång, vi har ju köpt den så det är ingen panik :P...
   Jaja, idag ska man en sväng till skolan. Håller på att äta och tvätta nu och när tvätten är klar blir det att dra till skolan. Ska fixa till en rapport (det var ett dataprogram förut som inte ville funka när jag gjorde rapporten senast...typiskt med datorer alltså :P...).
   Sen ikväll blir det väl att kolla på talangfinalen =)!! Ska bli kul att se vad de har för nummer att bjuda på! Å sen är det ju helg nu också!! Skönt skönt! Imorgon är det nationaldagen...brukar inte fira den så jättemycket men det är trevligt och man får kanske lyxa till det lite ;)!

Nej hörrni... nu ska jag käka upp maten, sen blir det en kopp té troligen. Sen ska jag packa skolväskan och lite så...

Ha det så bra alla! Kanske skriver en rad eller två senare också :)!!
Uscha vilket väder det är idag! Blä... tur att man inte måste vara ute så mycket idag i alla fall. Vi vaknade ganska sent idag och till frukost (brunch) blev det nybakat bröd (jag hade gjort degen igår eftermiddag och i receptet står det att den ska jäsa i kylen till dagen efter). Det blev supergott! Det är aldrig fel med nybakat bröd på morgonen ;)! Sen efter lunch så åkte jag en sväng till skolan för att rätta till en rapport i mekanik som jag och en kompis gjort. Vi satt och filade ett bra tag på den och vi fick till det ganska bra till slut. Sen gick vi till läraren för att höra lite om vi skulle förbättra lite mer eller om den var klar. Den visade sig vara klar :D... så det var skönt. Såg alldeles nyss att jag blivit godkänd på en annan rapport också =)! Så det känns ju bra... bara två grejjer kvar nu.
   Sen efter att jag kom hem runt 16-tiden käkade vi "lunch" och åkte en sväng till willys. De hade extrapris på fläskytterfile och benfri fläskkarré så det köpte vi =). Egentligen behövde vi kanske inte handla men när det är extrapris lär man ju passa på ;)...
   Så nu har vi ganska nyss kommit hem igen. Sitter och dricker té (nähä!?...) och har tagit kort på min klänning som jag köpte igår. Lite senare ikväll ska vi kika på en film som vi hittade på willys också, en komedi av något slag (kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om men den såg bra ut i affären åtminstone :P..).
Här kommer lite bilder då =) :


Här är klänningen som jag köpte på NewYorker igår... tror det var märket fish bone...


Henrik skojjar till sig lite inför kameran...


... och jag lite grann också...:P


Sådär ja... då har ni fått lite bilder :)!!

Ha det så bra alla! Hoppas det inte regnar för mycket på er...
...nu är vi hemma igen efter vår kväll/natt promenad. Vi gick runt på ställen vi aldrig gått på tidigare och gick bland annat runt i området som kallas "Kantorn". Det är ett studentområde som ligger inte så långt härifrån. Vi var ute ganska länge och det var skönt ute =)!! Anledningen till att det blev ganska länge var att vi på slutet blev lite förvirrade och undrade var vi var =P. Det löste sig tillslut i alla fall (det är tur att Henrik har lokalsinne ;)...). Så nu är vi hemma igen (*puh*)... Henrik sitter och spelar metallica på guitar hero och jag sitter och skriver lite här samtidigt som jag borstar tänderna. Har nyss köpt en ny tandborste så nu har jag en som inte är platt dessutom=P...
   Snart ska vi gå och lägga oss också tror jag.....

Nej nu måste jag gå och spotta ut tandkrämen...

Ha det så bra alla! Sov gott..
...soligt blev det idag i alla fall :)! Det var inte så bra väder i förmiddags men det tog sig lite till efter lunch (eller tja... efter brunch för vår del :P...). Lite efter 13:00 gick vi till bussen för att åka till min skola så jag fick lämna in en uppgift. Det var lite "slarvräkningar" i en rapport som jag fixade till. Så går det när man glömmer ett minustecken :P... Hoppas det blev rätt den här gången i alla fall. 
   Efter det så åkte vi ner till stan. Henrik bytte in några gamla spel som han inte spelade längre för att få några nya. Han fick lämna in två stycken spel och fick därför lite pengar att byta till sig andra spel för. Så han tog något krigsspel (karlar alltså...) och så tog han guitar hero metallica :D! Det verkar roligt i alla fall! Henrik har provat lite men inte jag än, skall göra det senare. Det var det sista guitar hero metallica-spelet som de hade inne så vi hade tur :P... Efter det så var vi in på stadium för Henrik skulle kolla storlek på keps eftersom han ska skicka efter en på internet. Sen var vi in en sväng på NewYorker och jag köpte en klänning :)! En grå och vitmönstrad liksom... riktigt snygg =)! Sen avslutade vi stadsrundan med en sväng in på Wayne´s coffe. Jag tog en stor chailatte (vad annars :P) och Henrik tog en dubbel espresso med grädde på :P... gotteligottans =)
   Nu sen vi kommit hem har vi inte gjort så mycket... lagat lite mat (svampsås med spagetti igen ;)..) och kollat lite på tv. Lite senare ska vi ta en kvällsprommis (sisådär vid 22-tiden tänkte vi) om vädret tillåter =). Sen blir det bär med grädde till middag ;) (köpte jordgubbar på stan också)...
   Imorgon ska jag en liten sväng till skolan. Ska fixa till en rapport som jag och en klasskompis gjort, och så ska jag fixa till en annan rapport...

Nepps... nu kanske man ska ta och göra ngt vettigt. Ta sig lite vitt kanske ;)....

Ha det så bra alla!
...så var den sista tentan innan sommaren över =)!! Känns skönt! Nu är det bara lite inlämningsuppgifter och sånt som ska lämnas in sen så... blir det lite ledigt!! Skönt skönt... Just nu sitter jag och gör precis det ni tror, nämnligen dricker té :P... Har varit till ica nyss så det blev lite mjölk i också, haha =P.
   Man kanske ska ta och göra en lista på saker man ska ta sig för med i sommar!? Är det någon som har en idé eller två är det välkommet att skicka en liten kommentar ;)... Ska i alla fall skaffa körkortstilstånd så jag kan övningsköra lite i sommar när man är hemma hos föräldrarna. Det vore nog en bra idé så man bara kan köra upp sen någon gång när man har tid för det... Bada skrev jag förut...Åka till Bingsjö på spelmansstämma... hum... ja en massa saker. Ta dagen som den kommer också kanske :). Sola sig oblek kanske också...
   Tänkte lägga ut lite bilder från i helgen också =)... Varsågoda ;) :


Här är en bild inne i självaste Göransson Arena. Mäktigt stor måste jag säga!


Här är också i arenan, fast taget åt andra hållet.


Det bjöds på riktigt bra artisteri dessutom. Det var bland annat Tomas Ledin...


... och Marlena Ernman. Båda härstammande ifrån Sandviken... Det ni ;)..


Här är det Henrik, Pappa och jag utanför hallen, trull, trapp, tripp. FInklätt skulle det vara också. (Det går nästan inte att undvika att uppmärksamma den perfekta diagonala linje som våra huvuden bildar :P... ).


Henrik jag och mamsen utanför arenan. Varför inte spexa lite inför kameran!?...


Dagen efter den större invigningen var det en stor barnkör som fick sjunga på den stora scenen i arenan. Henriks lillebror skulle vara med och sjunga (han i svart t-shirt med vitt tryck) så det är klart vi var där och kollade :D!, och knäppte kort såklart =)


De fick även sjunga med självaste "Idol-Alice", även hon härstammar från ett ställe nära sandviken :)!

Så nu har ni fått lite bilder =)! O nej.. koppen är tom. Påfyllning nästa ;P...

Ha det så bra alla!
sås blev det nu till lunch. Med spagetti :)! Mums mums. Ser nu att jag inte skrivit här på 5 dagar drygt. Jag skulle skriva ett inlägg för några dagar sedan men så lade mitt internet av så det bev aldrig upplagt :/... aja, så kan det vara ibland.
   Vad har man då gjort de senaste dagarna? Jo i fredags hade jag en till tenta (så nu är två av tre avklarade innan sommaren) och efter tentan bar det av hem mot sandviken. Min mormor fyllde 75år på fredagen och det var middag hemma hos oss. Jättemysigt var det =)!  Trerätters och allt...
   Sen på lördagen skulle vi på invigningen av Göransson Arena i sandviken, det var underhållning av bland annat artisterna Tomas Ledin och Marlena Ernman :)! Innan invigningen var vi på en restaurang och åt plankstek, mycket gott det med =)!
   På söndagen (igår) fyllde henrik 22år :)!! Så nu är han min lilla gubbe ;P, hehe nedå =P... Det var fika hemma hos hans mamma och lite släkt kom för att fira honom lite =)! Trevligt trevligt och gott med lite tårta ;D!
   Idag är det polymerer hit och dit som gäller, jag äter till och med stärkelse just nu, det ni =P... Ne skämt och sido men polymertentan är imorgon... får se hur det går med den. Ska bli skönt att få den ur världen för tillfället i alla fall. Sen blir det sommarlov!! Såå skönt.. nu är det nedräkning ;)... Efter tentan imorgon ska man kanske ta och baka lite bröd eller så... Ska i alla fall inte plugga nått tror jag åtminstone. Undrar vad man ska ta sig för med annars i sommar?... Bada låter i alla fall som en bra idé ;-P.

   Nej nu ska jag ta och käka upp lunchen så jag kan plugga lite mer polymer sen... (undrar vad det är för polymerer i champinjoner förresten?... får googla..:P)

Ha det så bra alla! Ut i solen med er ;)!