Idag är det fredag :)!! Detta innebär senare fredagsmys såklart!
Henrik åkte tidigt till skolan, och jag och Leia som är lediga idag sov länge (till efter 11 :S...). Det var skönt faktiskt :P...Sen var vi ut på en promenad och Leia tycker fortfarande att det är jätteroligt med snön :)! Såhär såg hon ut efter ett tag:
 
 
Hihi ;). Nu sitter jag med en balja te så man vaknar till lite ;)!
 
Imorgon börjar julkalendern :D! Den måste absolut följas! Jag gillade verkligen mysteriet på greveholm när den gick förra gången och därför har man ju såklart höga förväntningar på årets version!
 
Höres mer sen! Ha det mysigt sålänge :)
Idag åkte jag hem från skolan runt 16:30. Henrik kom hem någon timme tidigare. Idag var det grupparbete i skolan som handlar om hur företag ska behandla miljöfrågot etc. Intressant och ganska kul när man kommer in i tänket, men det är rätt svårt emellanåt också eftersom vi inte gjort nått liknande tidigare under utbildningen. 
 
Förut har jag tänkt på att när man exempelvis pratar engelska en hel dag så börjar man nästan tillslut tänka på engelska också, eller bara komma på engelska ord och så får man tänka efter för att hitta den svenska benämningen. Idag har jag också kommit fram till att samma fenomen även finns när man pratar om vilket typ av språk man pratar eller läser. Idag när vi jobbade med projektet så har vi skrivit med ett mer "byråkratiskt" svenska eller vad man ska säga. Alltså sådant språk där man använder ord som "enligt", "därav" och "skall". Jag kom sen på migsjälv att tänka mer på ett sånt typ av språk. Exempelvis tänkte jag något liknande detta: "Jag tar nu nästan i enlighet med svensk arbetsnorm helg". Med det menar jag alltså att jag tar helg, fast det inte är fredag förrän imorgon :P. 
 
I helgen hoppas vi på att kunna gå till hundhagen med Leia en sväng :)! Hon tycker ju som sagt att det är jättekul med snö och det skulle vara kul att låta henne få busa lös i snön :)!
 
Annars nu så sitter jag och dricker kvällsteet. Det fick bli lite ceylonte :)! Har precis kollat på Uppfinnarna på 4an. Roliga grejer folk kan komma på :)! Vet inte riktigt vilken uppfinning jag tycker ska vinna, men jag hoppas den där "magskruven" ska gå långt :)!
 
Ha en mysig kväll :)
 
 
Ops, det blev visst vinter ute :-P... Inte så kallt men ovant med snön. Leia tyckte ju det var superroligt med snön nu på morgonen! Sen när vi kom in var hon själv en stor snöboll haha :-D! Det gick knappt att dra loss de små snöbollarna heller så jag fick ta in henne i duschen för att smälta bort allt :-P. Inte lätt att vara en liten hund (lurvig sådan), antingen måste man duscha för att man blivit helt lerig ute, eller så måste man duscha för att man råkat blivit en snöboll ;-)!

Nåväl...

Ha en mysig dag :-)
God morgon! Nu är det torsdag igen. Var det inte nyss helg? 
 
Igår kväll fick jag en sån där gammal låt på huvudet igen, nämnligen denna:
 
 
... denna låt har jag säkert inte hört sen 90talet (känns det som iaf :P).
 
En annan låt som det var år sen man lyssnade på är denna:
 
 
... när jag hör denna låt tänker jag på högstadiet faktiskt :P. Det var nog senast man lyssnade på denna. Nästföljande låt lyssnade man nog på ungefär i samma veva:
 
 
Haha, ja man hittar många låtar som man inte lyssnat på på länge när man börjar titta runt :P. Så vi avslutar morgonens inlägg med denna (lite nyare) låt från Yellowcard:
  
 
... Å med det säger jag godmorgon och ha en mysig dag :)!
Nu är klockan snart efter 22:30 och här sitter jag och skriver. Henrik och Leia har redan lagt sig eftersom Henrik ska upp tidigt imorgon. Jag börjar inte förrän runt 10 imorgon så jag kan vara uppe lite till eftersom jag heller inte är speciellt trött så kommer jag inte kunna somna på en gång jag lagt mig. Så jag ska ta och skriva ner en "att göra-lista" till imorgon tänkte jag. Sen ska jag ta å kolla lite plugg tror jag. Sen får det vara bra för mig för idag också :P... Kanske att jag kollar lite julklappar ;).
 
Godnatt och sov gott!
 
 
 
 
 
Ja här är det kväller. Jag var i skolan till ca 17:45  eftersom labben drog över tiden. Väl hemma hade Henrik börjat med middagen :)! Det blev sallar med kalkon-bacon i :P. Riktigt gott :)!
 
Nu sitter jag med dagens obligatoriska kvällste :) ( å Leia ville vara med på ett hörn ;)...)
 
 
 
 
Här har det börjat snöa idag. Får se hur länge det håller sig kvar innan det smälter bort. Leia tyckte iaf att det är roligt med snö och hon blev busig när vi gick ut nyss <3
 
 
 
... snart kanske man kan göra snögubbar ;)!
 
 
 
 
 
 
Nu är man på väg till skolan... Ska vara där fram till 17 ca... På förmiddagspromenaden med Leia fick man se att det minsann har börjat snöa! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, lite mysigt är det nog kanske men fast jag vet att det snart är december så har jag inte riktigt blivit beredd på att det ska bli vinter. Kanske för att det inte varit någon riktig sommar eller höst iår? Nåja, man kanske får lite mer julkänsla om det kommer snö... I helgen ska vi börja sätta upp lite julpynt tror jag. Man måste ju hinna njuta lite utav julpyntet innan man ska åka på jullov :-P... Å det är ju så mysigt när man får piffa till det med lite ljus och annat :-)!

Å förkylningen har inte riktigt släppt än heller... Igår kom jag till den där "fasen" då det rinner ur näsan och man nyser, haha :-P. Ja nös säkert minst 4 eller 5 gånger igår, och det är ganska mycket för att vara mig :-P... Snurrig blir man ju av det också hehe :-P... menmen man får väl vara glad att man inte blivit däckad i feber iaf (peppar peppar...).

Efter morgonprommisen idag så ville Leia leka direkt när vi kom in fast vi inte ens hunnit med frukost än, hihi gobusing :-)! Vi har ju inte gått så jättelånga promenader med henne de senaste dagarna så hon kanske har lite överskottsenergi :-).

Nåväl. När jag kommit till skolan ska jag passa på att köpa en kaffe tror jag. Kan kanske behövas :-P.

Ha en mysig onsdag!
Woff å godmorgon! Leia här :)! Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort :)! Tänkte att ni kanske ville lyssna på denna roliga låt som jag hittade :)?
 
 
Woff å puss!
/ Leia :)
 
Här har vi precis ätit lite middag. Det fick bli en enkel middag idag då jag inte orkade anstränga mig så mycket och Henrik var tvungen att plugga lite efter han kom hem, så det fick bli "korv-sås" med spagetti :P. Enkelt och gött!
 
Idag var det en snabb visit i skolan. Bara ett kort möte på skolan som varade i ca 20min, så Leia behövde inte vara hemma så länge själv idag :). Blev ju väckt av en annan i gruppen (kl 08:50 :P) som smsade om dagens möte, då ville man inte riktigt gå upp för Leia var såååå mysig och gosig <3! Enligt henne hade vi nog kunnat mysa i sängen hela förmiddagen åtminstone, kanske hela dagen till och med ;)! Fast måste man upp så måste man...
 
Efter att jag kom hem från skolan har jag haft ganska mycket energi tro det eller ej :P. Kanske att det kan bero på kaffet jag drack precis när jag kom hem, vem vet :P? Hur som helst så har jag inte kunnat sitta still mycket nu på eftermiddagen, konstigt eftersom jag brukar ha dåligt med energi de dagar det är dåligt väder, men idag var väl ett undantag då :P...
 
Snart ska jag ha lite olja i håret som ska få vara i någon timme innan jag ska duscha. Sen ska jag ta å göra en balja te och plugga lite inför en labb som vi ska ha imorgon. Kanske också att jag tar å planerar lite mer vilka julklappar som jag ska köpa. Tänkte att man kanske kan bli klar med årets klappar redan i helgen. Men, vi får se hur det blir med det :P. 
 
Vi tar en liten låt åtminstone ;) :
 
 
Ha en mysig kväll!
 
Nu är jag på g till skolan. Det blev lite stressig eftersom ett möte planerades snart inpå här, så jag blev väckt 0850 av ett sms som säger att jag ska vara på möte i skolan 1015... In med tvätt från tvättstugan, slänga på kläder och smink och ut med Leia. Fast nu är man på g och snart framme :-)!

Ha en bra start på dagen!
Japp, nu var det måndag igen då. I helgen var vi till sandviken en sväng för att hämnta hem Leia. Leia har varit hos mamma och pappa nu några veckor eftersom Henrik har sin praktik och jag har ju föreläsningar mm. Däremot är det inte så mycket i skolan nu i veckan så då passar det bra att ta hem henne :)! Så nu är det ordning på torpet igen, hihi ;)
 
 
 
Ja, som man kan se i bilderna så är det lite mys i soffan som råder för tillfället. Vi har för ca 45min sen ätit middag, och nu sitter jag och dricker lite kaffe och kollar på Project Runway-Sverige. Bra program det tycker jag fast jag lång i från kollat på alla. Fast man måste liksom inte följa precis alla program utan man kan titta ibland när man har tid liksom :)
 
Efter programmet ska jag nog kolla på solsidan som var igår, missade det igår eftersom jag satt på tåget hit då. 
 
Ha en mysig kväll :)
 
... Tar lite fredagsmusik också. Lite helg-pepp ;)!
 
 
Ha en trevlig helg!
 
Fredag och helg var det ja! Skönt :D! Denna vecka har gått så fort så jag nästan inte hunnit med :P. Fast när man tänker efter på var grej man gjort under veckodagarna kommer man fram till att jo, det är nog faktiskt helg igen ändå :P. Det är redan 1a advent nästa helg! Jag tyckte att det blev år 2012 nyss :P... Fast det är mysigt med julen tycker jag. Jag har dessutom redan hunnit med att köpa lite julklappar via nätet som jag fick hem igår. Riktigt snabba var de från de hemsidorna som jag skickade efter ifrån! Om man jämför det med de sidor som jag brukar skicka efter kurslitteratur ifrån så var de ultrasnabba från dessa sidor. Jag fick nog vänta lite över en vecka på böckerna jag skickade efter senast och bara två dagar på julklapparna :P.
 
Kollade nyss på några klipp på tv4play från nyhetsmorgon och i ett av klippen pratade de om musikgruppen Swedish House Maffia och att de har haft konserter flera dagar i rad på den nya Friends arena nu i veckan. Frågan ställdes också om de i panelen tyckte att det var melodiös musik eller inte eftersom det är mer som en "DJ-grupp" eller vad jag ska säga. Jag tycker iaf att den gruppen verkar vara mycket duktiga på det de gör och uppenbarligen tycker många det eftersom de säljer ut friends arena 3 dagar på rad, och hur många 1000 blir inte det?
 
Jag har ganska bred musiksmak ändå, allt från folkmusik till hårdrock och metal, men jag tror att det finns en sak som är gemensamt för den musik jag gillar och det är nog det att musiken ska kännas "genomtänkt" (eller hur jag ska uttrycka det). Jag tycker man hör om en låt är "ihopslängd över en lunch" eller om musikgruppen som man pratar om har "arbetat fram" låten. Sen varierar det ju vad man är sugen att lyssna på för stunden också såklart :P. Jag lyssnar för tillfället på en lista jag gjort på spotify som heter "Sannas gobitar" :P. Det är en salig blandning av låtar kan man säga (dock mest av det "genomtänkta" slaget), haha :P.
 
Nepps, nu kanske man ska göra nått vettigt.
 
Ha en mysig start på helgen!
 
Har för ca en timme sen kommit hem från att ha fikat med två kompisar. Köpte först lite fikamaterial på ica, det blev en kladdkaka med vaniljglasstopping och grädde och bär till det. Sen blev det ballerina pepparkaka också :P.... Jag köpte även denna till migsjälv för jag blev nyfiken :P :
 
 
det är en dricka med vitt te och blåbär. Riktigt god :)!
 
Nu kollar jag på finalen i hela sverige bakar. Värst vad grejer man kan göra! 
 
Ha en mysig kväll :)
Redan torsdag!? Ja, tydligen :P. Idag har jag gruppmöte i skolan och i eftermiddag blir det fika med två kompisar. Trevlans trevlans :)! 
 
Tja... vad tar vi för morgonmusik idag då? Vi börjar lite lugnt med denna :) :
 
 
Sen tar vi nått lite mer morgonpeppande :) :
 
 
Haha... Nu är man igång! Godmorgon :D!
 
 
Här sitter man med grönt te med honung i, i en kopp så stor att man nästan kan gömma sig bakom den. Nu nedrans förkylning är det upp till kamp :P! 
 
 
Innan jag lägger mig sen ska jag nog ta några vitlökstabletter också. Hoppas på att jag blir av med förkylningen snart!
 
Idag mötte jag upp Henrik på stan efter han kom hem från praktiken. Vi gick sen till en ny juicebar som öppnat i en galleria. De har en hel uppsjö av olika sorters juicer och jag tog en smoothie med bland annat spirulina i. Den var grön och riktigt god :P! Å nyttig :)! 
 
Nu ska jag plugga lite innan det är dags att knyta sig, lite tidigare än 01:30 som igår kanske :P.
 
Ha en mysig kväll och sov gott :)!
... då har det minsann blivit min tur. Att bli förkyld och få ont i halsen. Suck. Detta känner jag att jag inte riktigt har tid med! Det ska finnas ork till att plugga en del nu i veckan eftersom det är presentationer och labbar mm nästa vecka. Hmm... Aja, på nått sätt så hittar man väl orken, får man hoppas. Jag har startat dagen med en stor kopp grönt te iaf, kan ju aldrig bli fel :P... Får försöka äta nyttigt resten av dagen så kanske det ordnar sig. Kanske en kur motsvarande denna?:
Ha en mysig onsdag!
 
 
 
Onsdag ja... Mitt i veckan. Det rullar på. Snart är det helg igen :P. 
Vad sägs om att börja denna dag med en till låt av samma band som tisdagens morgonlåt :)? Lika peppande även denna:
 
 
Godmorgon säger vi till denna onsdag :)!
Kom hem från skolan runt 16-tiden och efter det så har jag tvättat bland annat. Sen har jag också skickat efter lite julklappar! Skönt att ha börjat med det iaf! Jag tänker nog som många andra år att jag ska ha fixat alla julklappar minst en vecka innan jul så man slipper stressen och trängseln i affärerna. Det återstår att se hur det artar sig :P... En bra tanke är det väl iaf :P...
 
Just nu sitter jag med lite olja i håret ett tag innan jag ska duscha:
 
 
Ibland så händer det ju att man får lite konstiga låtar på huvudet eller att man bara blir sugen att lyssna på låtar som man inte lyssnat på på riktigt länge! Denna låt lyssnar jag på nu haha :P :
 
 
Annars så dricks det kaffe, tvättas och pluggas. Jag ska även kolla runt lite mer på julklappar som man kan skicka efter till folk. Känns skönt att skicka efter lite så man slipper springa runt och leta precis alla julklappar i affärer iår. Lite kommer jag ju såklart springa runt i affärer också, det är liksom en del av tjusningen det med :)!
 
Nu ska jag ta lite med kaffe :)!
 
Ha en myspysig kväll!
Tisdag var det ja. Den dag i veckan som i regel känns längst (se diagram från i fredags :P). Så vad passar då bättre än en peppande låt :)? Denna tycker iaf jag är peppande:
 
 
Ha en bra start på dagen :)!
Tro det eller ej men nu har jag lagt mig... innan kl00!? Jojo minsann :-P. Detta är ganska tidigt enligt mig, å jag är inte så trött än heller för den delen :-P. Henrik däremot snarkar redan,haha ;-).
Innan jag gick och lade mig nu så tittade jag på slutet av programmet "mitt liv är ett skämt" (kända personligheter provar på standup och skämtar om sig själva) och det var Marcus Birro och Frank Andersson som tävlade mot varandra. Jag måste säga att det programmet är riktigt bra faktiskt, och det är kul att se kändisarna i en ny roll och faktiskt få se att de kan vara nervösa ibland de med :-P. Undra vad man själv skulle skämta om ifall man var i deras sits? Kanske skämt om te, om att jag är kort och ett och annat blondinskämt skulle gå hem :-P?

Nåja, detta är kanske något som jag får ta å drömma om i natt. Sen ska jag nog drömma lite om olika sorters glögg också :-P. Börjar bli mer och mer sugen på att göra egen glögg nu!



Med en supersöt bild på Leia när hon sover här i soffan bredvid mig säger jag godnatt och sov gott :-)!
Idag var det två grejer i skolan. Först var det en presentation av ett grupprojekt och sen var det en föreläsning om  miljölagstiftning mm. Intressant faktiskt :)! 
 
En i klassen har gjort en sats egen glögg som står och "puttrar" i en hink. Det lät roligt att göra egen glögg, så få se om man kanske tar å gör en egen omgång eller nått :P. Här är iaf ett recept på en glöggvariant:
 
Ingredienser
  • 5 liter svagdricka
  • 50 g vanlig jäst
  • 2,5 kg socker
  • 1 påse kardemummakärnor
  • 1 bit färsk ingefära (ca 5 cm)
  • 1 påse hel kryddnejlika
  • 500 g russin
  • 1 kanelstång
  • 5 skalade och skivade råa potatisar
Gör såhär:
  1. Häll alla ingredienserna i en väl rengjord hink och rör om.
  2. Täck med plastfolie som du gör små hål i.
  3. Låt stå 3-6 veckor.
  4. Tappa upp på väl rengjorda flaskor med hävert – undvik den grumliga bottensatsen.
  5. Går att lagra några år.
Imorgon börjar jag inte förrän kl13, vilket är ganska skönt :P! Ikväll ska jag kolla på project runway tror jag. Det kan väl inte vara så långt kvar av den serien nu?
 
Nåja, nu har Henrik gjort en varsin balja med te :)!
 
 
Ha en mysig kväll!
Hej hopp å där var helgen slut ja. Den som nyss började :P (nåja, diagrammet från inlägget i fredags stämde iaf). I helgen var jag och Henrik till sandviken igen. Leia får vara "barnvalp" nu några veckor när Henrik har sin praktik och det inte riktigt går att planera in så att inte Leia behöver vara hemma så länge själv. Det verkar iaf både Leia, mamma, pappa och mormor och morfar tycka vara roligt :)! Det är jobbigast för oss som ska lämna henne på söndagen, det blir liksom lite tomt här i lägenheten om man säger så :P. 
 
I fredags så kollade vi på x-factor, i lördags var jag, mamma och pappa på 1årskalas å sen idag så var det mest mys innan det var dags att åka till tåget tillbaka till Uppsala... I helgen har också två ridturer hunnits med. Mysigt :). Jag har också tjafsat med ett dataprogram som jag ska använda i en kurs jag har läst (har bara en liten del av en inlämningsuppgift kvar, vilken jag måste använda detta program till). Det bara går inte att ens öppna programmet, i vilken variant av operativsystem jag än provar!? Detta kan ju göra en mer än måttligt tokig! Jag menar, finns det nått värre än datorer som krånglar!? Nåja, det finns säkert 100000saker man kan komma på som är värre, men ändock, alltid så irriterande :P! Har pratat med läraren, som i sin tur sen har pratat med en annan lärare så nu får vi se om det löser sig eller inte :P...
 
Just nu sitter jag och planerar lite inför veckan. Det är en presentation imorgon, sen är det föreläsningar typ resten av veckan. Kanske att man hinner ner på stan en kortis för att kolla på julklappar? Tja, det återstår nog att se, men man kanske hinner tänka lite på vad man ska köpa till folk i år iaf :P...
 
Nåja, denna helg avslutas nu med en kopp... inte te faktiskt, utan Glögg! Inte den man kan köpa på ica, utan "systemglögg/vinglögg". Rensar gott i halsen (kanske att man slipper halsont även imorgon, pepparpeppar?)!
 
Sov gott sen! Det ska iaf jag försöka göra :)
Nu är det helg :-D! Skönt med lite ledigt... desvärre så har Henrik gått å blivit sjuk, och jag känner mig inte så mycket bättre :-/... Jag har nog inte feber, men jag känner mig ändå seeeeg å har haft lite ont i halsen idag. Har precis ätit ett äpple och en smoothie för att försöka mota bort förkylningen. Återstår att se om det funkade :-P...
Till middag ikväll blir det troligen sushi för min del och pizza för Henriks del :-P... Sen blir det att kolla på X-factor, en vanlig fredagskväll helt enkelt ;-)!

Ha en mysig kväll!


Ha en mysig kväll!
Äntligen fredag!! Skönt med helg! Jobbet eller skolan på fredagar brukar gå fort, så snart får man fredagsmysa :D!  Det är nått speciellt med det där fredagsmyset ;)!
Jag tycker att veckorna går så fort nuförtiden, vissa dagar går ju fortare än andra... Ungefär såhär kan man sammanfatta att en vecka beter sig (enligt mig) :
 
Ur denna graf kan man då utläsa att denna helg kommer gå fort, som de flesta andra ;).
 
Lite musik för att kicka igång denna fredag och det stundande fredagsmyset:
 
 
Ha en mysig fredag :)!!
 
 
... är det som gäller just nu. Till det slängde jag ihop en liten smulpaj med annanas, blåbär och banan :)! I själva smuldegen så har jag rågflingor, havregryn och quinoa (å så lite vetemjöl då). Den blev smarrig faktiskt :)! Dessutom känns den lite nyttig ;)!
 
 
Just nu så kollar vi på uppfinnarna på 4an. Riktigt roligt att se vad folk klurar på där hemma ;)! Undra om man kanske ska klura ut nått fiffigt att visa upp ifall det blir en till säsong :P? En ny typ av tesil kanske?
 
Ha en mysig kväll!
 
 
Morrn morrn! Sovit gott? Idag står grupparbete och föreläsningar på schemat. Börjar 11 så man behövde inte gå upp så tidigt iaf ;)!
 
... Lite morgonmusik kanse passar för att kicka igång dagen :) (alltså, utöver teet...)?
 
 
H en mysig torsdag!
Jo, ägginpackningen verkade fungera tycker jag :)! Efter att nu duschat ut inpackningen känns håret lite stadigare, eller hur jag ska uttrycka det :)! Spännande att se hur det blir när det torkat sen! Man kanske alltså kan hitta ett nytt talesätt: "Ett ägg om dagen håller håret i trim" eller "Ge håret ett äggstra tillskott" ;)!
 

Tja lite kvällsmusik på det då kanske :)!
 
 
 
(Det finns en viss vidd i min musiksmak har jag märkt ;-P...).
 
Nu tror jag att jag ska ta lite mer nyponsoppa, för att mota förkylningen såklart ;)!
 
Ha en mysig kväll å sov gott!
Ja, idag var man länge i skolan. Började med föreläsning 8 i morse och efter den blev det gruppmöte mellan 10 till ca 16. Så heldag i skolan kan man säga att det blev :P. När klockan ringde imorse så var jag ganska pigg faktiskt, men sen när jag satt på bussen blev jag ohyggligt trött! Uscha buscha! Kan det kanske vara för att jag somna ca 02 inatt :P...
 
Funderade på att göra en hårinpackning nu ikväll innan jag ska duscha. Såg på en nätsida att man kunde blanda ägg och balsam som då skulle ge protein till håret. Så jag funderar på att testa det :P. Det stod även att man inte ska vara i för varma utrymmen eftersom det inte är så trevligt med äggrör i håret :P. Haha, jag man får väl ta å undvika det då :P. Får återkomma med recension ;). 
 
Annars så känner både jag och Henrik oss lite sega, som om vi håller på att bli sjuka. Vilket iofs inte skulle vara så konstigt med tanke på att många är förkylda vi den här tiden. Fast det skulle inte passa så bra eftersom vi har massor att göra på dagarna. Fast när passar det att vara sjuk egentligen :P? Vi får ta å överdosera lite vitaminer och förkylningshuskurer helt enkelt :P!
 
Ha en mysig kväll :)
Godmorgon :-)! Till skillnad från de senaste mornarna så är detta ett "live-inlägg" (ett inlägg jag skickar direkt nu när jag skriver och inte ett som jag skrivit kvällen innan och lagt in så att det visas på morgonen) kan man säga, haha :-P. Vaknade förvånansvärt pigg imorse fast jag kanske sovit runt 4,5h... Idag blir det heldag i skolan eftersom vi ska göra grupparbete nu på eftermiddagen. Mycket grupparbete nu känner jag, men det är roligt det med :-)!



Bjussar på en mysig bild på Leia som vi knäppte för kanske en månad sen :-)!

Ha en mysig start på dagen!
Ja nu är det kväll. Så, hur har det nu gått med dagens "att inte göra"-lista? Jovars, jag har faktiskt inte diskat eller städat, men dessvärre så har jag hjälpt till och bädda sängen (det var ju hockey tydligen, haha :P). Fast ibland kan det vara ganska underhållande att göra vardagliga sysslor (speciellt om man har en liten hund):
 
 
Leia har alltså gömt ben och leksaker i sängen så bra att man inte märker dem förrän man ska byta sängkläder, hihi busingen våran ;D!
 
Just nu sitter jag och planerar och pluggar lite, samt dricker en kopp ceylonte (från den där gigantiska påsen jag fick när jag fyllde), riktigt gott :)!! I bakgrunden går programmet Äntligen hemma, spännande med runda bokhyllor :P!
 
Happ, tillbaka till teet!
 
Ha en mysig kväll!
Nu är jag på väg hem ifrån skolan. Vi har suttit med en gruppuppgift från 12... Vi är inte riktigt klara än men nästan :-P...

Folk pratar om att det blivit lite varmare, men det har det inte blivit här! Fy sjutton vad kallt det är nu :-P! Nåja, i november är det väl inte så ovanligt att vintern kommer, men varje år så tycker man att kylan kommer alldeles för tidigt :-P.

Henrik hade gjort middag hemma nu som jag ska ta å värma när jag kommer hem. Skönt att slippa laga mat lär jag säga :-)!

Imorgon blir det heldag i skolan som det ser ut. Ingen rast, ingen ro här inte :-P...
Tisdag morgon är det minsann! Jag brukar ju ibland skriva ner vad jag ska göra under dagen, så jag funderade och kom fram till att man kanske kan göra en lista över vad man inte ska göra under dagen :P. Nåja detta kanske inte blir en lista, men några punkter iaf :P :
 
Idag tisdag ska jag inte...
  • ...diska (diskade upp allt som fanns i diskväg här hemma igår kväll, vilket tog över en timme fast Henrik hjälpte till att torka!)
  • ...städa (det finns annat att göra :P)
  • ...bädda sängen (det får Henrik göra :P)
Japp, det var tre saker jag ska försöka att inte göra under dagen :P. Avslutar detta inlägg med en låt som passar in på detta inlägg:
 
 
Ha en mysig tisdag :)!
.. men här sitter jag med en kopp (balja) med rött te :P... Kollar på sex and the city samtidigt som jag planerar och pluggar lite
 
 
Det är runt den här tiden (eller ja mellan 21 - 01 ungefär) som jag känner att jag är som mest aktiv. Haha nattuggla jo tack :P Har nog alltid varit och kommer alltid att vara, har jag insett :P. 
 
Jag har iaf bestämt mig för att inte vara uppe så jättemycket längre. Bara till 01 ungefär :P...
 
Sov så gott! Det ska iaf jag göra sen :)!
Här har vi precis ätit lite middag. Det fick bli rester från igår då ingen av oss orkade laga nått haha :P... Igår efter att vi kommit hit med tåget tog vi bussen till Ica på en gång för att handla. Vi köpte bland annat färska lasagneplattor som vi använde till att göra laxlasagne till middag :) (för någon vecka sedan så gjorde jag lax i ugnen som jag sen frös in). Så det var det som fick bli dagens middag också :).
 
Annars idag så har det inte hänt så mycket :P. Kom hem lite innan 17 och efter det så har jag skickat efter lite kurslitteratur, planerat lite inför veckan och ätit middag då. Snart så ska jag ta å göra en stor balja med gott rött te tror jag ;)! I bakgrunden går programmet Project Runway Sverige :)! Jag har nog faktiskt bara sett ett eller två avsnitt av hela serien eftersom det har varit annat på tv samtidigt, men nu är det bara fotbollsgalan på 4an så :P...
 
Har också börjat fundera lite på vad man ska köpa till folk i julklapp. Veckorna går ju så fort så det står ju inte på förrän det faktiskt är just jul :S... Nåja, medan jag funderar vidare på det så bjussar jag på lite kvällsmusik:
 
 
Ha en mysig kväll!
 
 
Ja nu är det måndag igen. Jisses vad helgen drog iväg :-P...
I helgen så var vi till Sandviken för att fira pappa på farsdag :-)! Vi började med att gå på bio i fredags och vi såg ju nya bondfilmen Skyfall. Måste säga att det var en av de bättre filmer som jag sett på ett bra tag! Man ville liksom inte att filmen skulle ta slut :-P.

I lördags gjorde vi inte så mycket tror jag... Jag färgade ögonbrynen iaf vilket var på tiden :-P... Sen kollade vi på så mycket bättre på kvällen. Riktigt bra program det tycker jag :-)!

Sen igår var det ju hög tid att fira papsen :-)! Började med frukost på sängen såklart, sen blev det fika med mormor och morfar på eftermiddagen innan vi skulle åka hem hit igen. Bra helg :-D!

Nu så ska jag ha en föreläsning mellan 15 till 17... Sen får vi se vad det blir ikväll, plugg med en balja te skulle jag gissa :-P...

Ha en bra start på veckan!
Skönt med helg :-)! Igår kväll var vi och kollade på nya bondfilmen Skyfall... Måste säga att den var riktigtriktigt bra! Mycket bättre än den förra (även om den också var bra). Det är nått visst med att gå på bio ändå, även om man skulle ha en stor tv hemma så blir det på ett helt annat vis ändå på nått sätt.

Idag vet jag inte riktigt vad som ska göras, kanske färga ögonbrynen och fransarna, det skulle behövas iaf :-P... Leia tycker att vi ska ha en mysdag idag verkar det som för hon är trött och myspyser i soffan :-)! Bredvid henne sitter jag med en kopp kaffe och tittar på gårdagens X-factor eftersom jag missade det igår när vi var på bion.

Hoppas ni har en mysig lördag :-)
Här kommer en härlig morgonblandning av musik i olika stilar :). I dag är det redan fredag, värst vad veckorna ska gå undan :P...
 
 
 
 
 
 
Så det var lite morgonmusik :)!
 
Ha en mysig start på fredagen!
Nu är man iaf på g hem igen då. Plugget tog inte så lång tid denna gång, iaf inte lika lång som igår :-P... 3,5timmar är inte så lång tid i jämförelse :-P....Ibland när man sitter på en buss kan det lätt bli lite trÖkigt, speciellt runt den tiden då alla ska hem från jobbet och man får stå vid rödljus flera minuter! Då kan man roa sig med att ta sådana här bilder:
Ja, man kan hitta humor i det mesta :-P...Nu är man snart hemma...
Ja jag kom ju som sagt hem sen från skolan igår... Vi blev nästintill klar med rapporten, nu är det bara lite småfix kvar så att man kan skicka i den i eftermiddag :-P... Hoppas å tror att det inte blir lika sent idag haha :-P... att vara i skolan fram till 2040 är lite länge :-P.

Ha en mysig start på torsdagen!
Tänkte prova på funktionen att man kan tidsinställa blogginlägg så att man kan skriva i förväg innan det läggs ut. Så igår kväll skrev jag detta inlägg och här kommer lite musik som jag har "fått på huvudet" fast jag inte hört dem på jag vet inte hur länge :P. Haha här kommer alltså lite förmiddagsmusik. Håll tillgodo :)!
 
 
 
 
 
Ha en mysig start på dagen :)!!
 
 
 
Ja, nu är man iaf hemma. Skönt! Lite roligt hur man kan tänka lika ibland. Henrik frågade mig när han mötte upp mig vid bussen om jag inte kunde göra lite varm choklad när vi kom hem. Så jag trodde ju att han hade läst det senaste jag skrev här i bloggen, men det hade han tydligen inte :P... Så det blev att jag gjorde lite varm choklad och han diskade lite. Det tyckte jag var en bra arbetsfördelning :P...
 
 
På tal om choklad så har jag provat ett av nagellacken som jag fick i brevlådan igår, nämnligen den som är lite brunare och heter "hot choko" :P. Ganska läcker färg faktiskt :)! Verkar vara bra kvalitet också eftersom det inte har börjat flagna av än :P...
 
Nu ska jag ta å kolla lite plugg innan det är dags för sängen igen... Värst vad klockan ska gå fort om dagarna. Man hinner ju inte mycket alls tycker jag :P. Tänk om ett dygn hade 36timmar istället för 24. Det vore optimalt (om man inte jobbade eller pluggade längre på dagarna än vad man gör nu dvs :P). 
 
Nåja, ha en mysig onsdagskväll :)!
Nu är man äntligen på g hem från skolan! Det vart länge i skolan idag eftersom vi har skrivit på en rapport som ska in imorgon... Var i skolan i ca 10timmar :-P...

Sen var det ju inte nog med att det skulle bli sent heller, utan det ska dessutom vara kallt som bara den! Uscha buscha nu kommer vintern :-P...

När jag kommer hem får det bli en kopp varm choklad tror jag! Eller är det för tidigt med glögg?
Idag har det varit en vanlig dag, fast med lite mer "udda inslag" :P. Jag var trött imorse igen (mörkret som börjar göra sig påmind?) och vaknade av att hemtelefonen ringde. Det var någon som ringde fel. Är det "vakna av hemtelefonen i onödan"-veckan denna vecka tro :P? Vår hemtelefon ringer sällan annars, haha :P...
 
I skolan skulle vi ha labb klockan 15. Det blev dock 15:45 ca eftersom gruppen före oss drog över lite på tiden :P. Så labben var inte klar förrän 18:00 ungefär istället för 17 :P. Labben gick förövrigt ganska bra tror jag... 
Efter labben hörde en kompis av sig för att höra ifall vi skulle åka och köpa hundfoder, så hon hämtade upp mig så vi hann till djuraffären innan 19:00. Väl där verkade det som att det inte var rabatt längre utan att det var till 4/11 och inte 6/11 som vi trott. Jag fick 125:- rabatt på en 8kg-säck ändå hihi :P... Min kompis som var med hade beställt annat hundfoder via affären tidigare och det hade kommit till affären tidigare idag, så det var ju passande att hon kunde ta med sog den säcken hem på samma gång :P...
 
Efter vi köpt fodret var vi in på ikea en sväng för att min kompis skulle leta efter lite grejer... Innan vi gick runt och kollade så tog vi en kaffe och lite fika. Måste säga att det är billigt med kaffe och en bit "daimkaka" för 30:- :P... Sen var vi runt och kollade, och jag som egentligen inte skulla ha nått hittade: ett paraply, en flaska balsam, ett paket med plåster, två paket fryspåsar, trägalgar och tre stycken nya matlådor :P... Det var ju bra grejer iaf haha :P...Vi gick runt där i godan ro och fick för oss att de stängde kl21 eftersom de ropade ut i högtalarna att de skulle stänga restaurangen och bistron kl20. Efter ett tag märkte vi att det var lite tyst i butiken och att de hade stängt av musiken i högtalarna... Vi kollade då i en katalog och såg att de faktiskt även stängde butiken 20:00 haha :P! Nåja vi betalade iaf kl20:10 ungefär så så farligt var det kanske inte :P... När jag skulle betala så frågade han i kassan ifall jag hade IKEAfamily-kort. Fast jag sa att jag inte hade det så fick jag iaf 50:- rabatt... Så man kan se det som att jag "tjänade" 175:- av att handla just idag haha :P...
 
När min kompis hade skjutsat hem mig så kollade jag postlådan och såg att det var ett litet paket där. Det var premien för en tidningsprenumeration som kommit (det var på tiden eftersom jag började prenumerera i maj!). I paketet var det två nagellack, en mascara, ett läppstift och en foundation från maxfactor:
 
 
Jag var hemma runt  20:30 och efter det har jag inte hunnit så mycket mer än att äta lite middag och duschat... Jag ska kolla lite snabbt på plugg nu, men sen måste jag knoppa, ska upp tidigt imorgon och vara i skolan länge :P... 
 
Nu ska jag ta och köra igång med det sista innan klockan blir för mycket, har också valvakan på tv4 på i bakgrunden eftersom det känns som att "man ska ha kollat lite på det" :P...
 
Ha det bra och sov gott!
 
Nu har jag slutat i skolan... laborationen tog lite längre tid än planerat :-P...

Nu ska jag snart åka med en kompis ioch köpa hundfoder :-P... det var rabatt till idag tydligen haha :-P... bäst att passa på liksom :-P... sen blir det hem å fixa med middag och så.

Ikväll blir det väl annars inte så mycket mer än plugg eftersom jag ska upp tidigt imorgon :-P...

Får se om jag hinner skriva mer sen. Ha en mysig kväll sålänge :-)!
Denna dag började med att jag hade tänkt gå upp lite tidigare och plugga innan jag skulle göra mig iordning för att dra till skolan. Det blev inte riktigt så :P. Henrik började tidigt så han gick upp innan 7 men jag sov vidare till jag blev väckt av hemtelefonen 07:30. Jag sprang till telefonen (eller nja, masade mig fram kanske rättare sagt) och kollade på numret. Det var ett sånt där konstigt nummer som bara kan betyda att det är frågan om en telefonförsäljare (fast får de ringa så tidigt på morgonen?). Så jag svarade inte, pustade och tänkte att jag gått upp i onödan för att sedan lägga mig en stund till. Sen ringde telefonen igen lite efter 9. Det var hemligt nummer så jag svarade. Det var en indier som pratade Engelska och frågade ifall jag hade problem med Windows. Jag svarade att jag inte hade en windowsdator och han frågade då om jag hade en mac och mumlade sen nått som jag inte hörde, så då la jag på (Henrik sa förut att det hade ringt någon liknande person när han svarade i telefonen en gång med samma fråga... Man kan ju undra vad det är för fuffens :P). Efter det lade jag mig en stund till :P... Gick sen upp runt 10:20 haha :P... Då var det bara att hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att ha lunchmöte kl 12...
 
Här sitter man, med en kopp kaffe och datorn i knät, som sig bör en helt vanlig måndag :P... När Henrik skulle gå hem från skolan så gick han förbi ett ICA på vägen och köpte mjölk och dylikt. Jag bad även honom köpa denna som jag sett reklam för ett tag:
 
 
Det är alltså philadelphiaost med marabouchoklad i. Den har såklart redan provats (med sked) och konstaterats vara mycket god :)! Måste vara perfekt att ha i cheesecake bland annat :P. Får ta och prova det nån gång :P... På bilden syns även resultatet av hårfärgen som jag använde i helgen. Jag är iaf jättenöjd :)!
 
Nu ska jag ta och dricka kaffet innan det är dags att värma på det igen :P
 
Ha en mysig kväll!
Ja nu har man inte skrivit här på hela helgen :-P... Vi var upp till Sandviken i helgen för att fira Henriks lillasyster som fyllt 20 :-)! jättetrevligt att träffa massa släkt på Henriks sida :-)! Sen var vi även ut i Gävle efter det. Också ganska kul, roligast var ju att många som var där hade klätt ut sig eftersom det var halloween :-P... Fick nostalgikänsla när jag såg att två stycken hade klätt ut sig till B1 och B2 från bananer i pyjamas :-P! Tittade på det varje morgon när jag var mindre!

Nu är jag på g till skolan... först lunchmöte sen föreläsning efter det och kanske ett till möte... vi får se :-P...

Ha en mysig måndag!
Nu är man på g hem iaf :-)! Tror det kommer vara en glad liten hund som möter mig i dörren :-D! Henriks tenta slutar 18... så han borde vara på g hem snart han med...

Undrar vad man ska hitta på till middag? Det blir lax iaf, men tillbehör? Quinoa? Grönsaker? Tja, jag får väl se vad jag hittar hemma :-P...

Ikväll ska jag göra klart en pluggrej och sen försöka slå in 20årspresenten... kommer bli lite trixigt tror jag :-P...

I övrigt är det helg nu eftersom vi inte har ngt i skolan imorrn :-D! alltid skönt med tredagarshelger :-P...
Hemma en kortis nu mellan föreläsningarna. Leia tyckte matte och husse var supertråkiga och ville leka. Det har vi gjort en stund men sen så tog vi kort vid datorn istället ;)...
 
 
Ska dricka lite kaffe oh plugga nu, sen lunch å så drar jag till skolan igen :)
 
Ha det gött såläge!
... Japp, jag vaknade som jag skulle nu på morgonen :-P... Fast lite segt var det, det måste man ju säga :-P... Min väckarklocka på telefonen har fått för sig att inte vilja bli avstängt heller av någon konstig anledning. Hur jag än gör så går det inte att varken znooza eller stänga av alarmet... Jag har börjat få stänga av telefonen helt och hållet istället haha :-P.

Nu på morgonen är det mikro-nanoteknik sen mellan 15 - 17 är det avancerad materialanalys... långt hål emellan så då passar man nog på att åka hem en sväng :-P...

Ha en bra förmiddag!