Lördag idag och det innebär ny graviditetsvecka :)! Så idag har man påbörjat vecka nr 31 :-D! Tala om att det går fort!

Idag har jag och Henrik hämtat ut ett paket på posten. Nämligen en liten säng som ska vara bredvid våran säng och sen en soppåse som man slänger blöjor i :p


Det tog lite tid att sätta ihop den men den blev bra till slut och den känns rejäl och bra :)!! 

Nu ikväll har vi tagit det lugnt och kollat på en film. Snart ska vi sätta igång en till film och till det slängde jag ihop en liten kaka ;)



Så nu ska vi sätta igång filmen! Hoppas ni haft en mysig kväll:)!

Ja nu är man lite trött om man säger så. Fredag är det och jag har inte varit hemma sen  kl10:20 ungefär. Har nämligen varit till Uppsala och skrivit en tenta. Återstår att se hur den gick men det kändes ganska ok :p... 

Efter tentan stannade jag i Uppsala till tåget efter det jag egentligen tänkte ta så jag skulle hinna med en liten fika med en kompis som jag inte sett på grymt länge :). Vilken tur att hon kunde komma å ta en fika med så kort varsel! Jag mena, jag ringde ju liksom precis när jag gick ut från tentasalen :p... Det blev en god morotskaka ;)


Supergod var den! Å sen en kaffe med grädde och chokladsås på det ;)... Blev en bra middag haha...

Nåväl. Nu är jag iaf på bussen påväg hem. Jag är trött men Lillen har precis påbörjat sitt kvällsparty i magen ;)... Mysigt! 
Nu är det måndag igen ja... veckorna går fort och speciellt helgerna! I lördags åkte jag, Henrik, mamma och pappa till Uppsala för att kolla på nationalteatern :D! De var riktigt bra live och vi fick platser allra längst fram vid scenen :)!
 
Igår var vi sen in på IKEA i Uppsala för att kolla på skötbord mm. Om man säger såhär så är det stor skillnad på IKEA här i valbo och det i Uppsala! I Uppsala fanns allt som man ville kolla på (och en hel del annat) uppställt. Så då fick vi se de möbler vi funderat på att köpa och det var tur att vi fick se möblerna eftersom de skötbord som blir en byrå eller ett skrivbord sen var mycket större och klumpigare än vad vi trott samt att skötbordet som blir en hylla sen inte alls var så klumpigt som man befarade. Så nu funderar vi på hur vi ska lösa det med alla möbler men jag tror att vi har en bra idé iaf :).
 
Idag tog jag och Leia sovmorgon, men Leia verkar tycka att det är "lite söndag" över denna måndag ändå ;)
 
 
Gäsp gäsp, hihi ;)... 
 
Nix nu ska jag snart ta en liten sväng med Leia...
 
Ha en mysig dag!
 
Här rullar kvällen på med buskis på 4an och tända ljus



Henrik sitter och klinkar lite på gitarren 


Leia ligger å myser i soffan och tycker att det är bra att vi är samlade i vardagsrummet allihopa :)


Å så har vi lite ljus tända också för mysets skull :)


Ja, härlig uppladdning inför morgondagens konsert i Uppsala :)


Det ska bli kul att se om även "Lillen" tycker att musiken är bra imorgon ;).

Hoppas ni har det lika mysigt såhär på fredagskvällen :)!
Här är det förberedelser för fredagsmys ;-)... Till middag blir det oxrulle med ugnsrostade rotfrukter samt nån hemmagjord ihopslängd sås :-P. 

Köttet i ugnen 


Rotfrukterna beredda att "hoppa" in i ugnen, samt början till sås :)

Tror och hoppas det kommer bli smaskens ;). Sen blir det en film till det. Det blir filmen Turbo som handlar om en snigel passande nog haha ;). Tror den ska vara bra, det är ju en animerad familjefilm så Leia kanske tycker om den också ;).

Ha en mysig fredagskväll!


Ja nu är det äntligen fredag! Tänk att det redan var en vecka sen som jag slutade på sommarjobbet. Det känns inte som så länge sen lär jag säga :P...
 
Vad har man hunnit med hittills idag då? Tja, jag och Leia började dagen med att ta en liten sovmorgon ;)... Jag vaknade till vid 09:30 tror jag, men då ville jag inte väcka Leia eftersom hon sov så sött och viftade på svansen i sömnen ;-D. Det är ju så gulligt och man får anta att de drömmer om nått roligt så då är det bara att låta dem sova ;)... Vi gick iaf upp vid 10:20 ungefär ;)...
 
Annars så har jag hunnit med att tvätta en tvätt. Vi var och simmade igår eftermiddag så då är det ju bra att tvätta badkläderna och handdukarna i tid efter det. Annars är det lätt att glömma och det ligger länge där i påsen :P.
 
Om ett litet tag ska jag titta efter vad man ska ha på sig imorgon. Jag, Henrik, mamma och pappa ska nämligen åka till Uppsala och kolla på nationalteaterns rockorkester :). Det ska bli riktigt roligt! Jag tror att man vill ha nått halvsnyggt men ändå bekvämt och inte för varmt på sig. Jag gissar att det kommer vara mycket folk där på Katalin så att just inte ha för varma kläder på sig tror jag kan vara en bra  idé.
 
Förresten så har jag även dödat en geting nyss. Å usch usch usch vad jag kände mig taskig! Fick riktigt dåligt samvete faktiskt haha... Den hade ju liksom inte gjort nått mer än varit här inne och suttit på lite blommor. Fast det är såhär att Leia gillar att jaga och äta flugor och i lördags förra veckan åt hon faktiskt en geting som flög runt här inne! Uscha vad nervös man blev då! Hon blev nog kanske lite stucken i halsen innan geting kom ner i magen för hon var lite öm på en punkt i halsen just. Så det var viktigt att hålla koll på henne ifall hon fick en allergiskt reaktion eller inte. Tack och lov (peppar peppar) så fick hon inte det, men efter det gäller det att ha koll på vad som flyger runt här hemma.
 
Nåväl... det är väl på tiden att värma upp lite inför imorgon kväll genom att lyssna på lite nationalteatern då ;)
 
 
 
Ha en mysig fredag!
 
... kom regnet och muller. Eller ja, det kom för någon timme sen men iaf ;)... Då gör det iofs inte nått att man tänkt vara inne nu under dagen...
 
... Å för bara 10min sen kom husse hem från jobbet och då ser det som vanligt ut såhär ;)
 
 
Man ska nämnligen "mosa" husse i soffan när han kommer hem enligt Leia ;)...
 
Ja, idag har det varit en trött torsdag hittills. Henrik gick upp i tid eftersom han skulle till jobbet, sen gick han ut med Leia runt 7-tiden och i samband med det vaknade jag lite lätt också. När jag vaknade då kände jag mig faktiskt lite pigg, men tänkte att jag ligger kvar lite i sängen eftersom jag brukar kunna bli lite trött om ett tag igen i alla fall. Så då satt jag på nyhetsmorgon en stund i sovrummet och kollade lite. Där låg jag i kanske 20min innan jag kände att jag behövde upp på toa :P. Så där startade vi dagen jag och Leia lite innan 8 :P. Ovanligt för att vara oss!
 
Väl uppe gjorde jag frukost i vanlig ordning till både Leia och mig och kollade på nyhetsmorgon en stund. Sen nån gång mellan 9 / 9:30 kände jag mig trött igen och somnade i soffan :P. Där sov jag till ca kl11 :-S. Uscha, tala om att vara trött! Jag blev i alla fall lite piggare efter att ha varit ut med Leia en sväng och sett att det faktiskt var lite sol ute idag konstigt nog! Mina väder-appar på telefonen och paddan vill inte riktigt bestämma sig och de "sa" igår att det skulle regna idag. Ack så de hade fel (i alla fall änsålänge :P). 
 
Ja... å nu sitter jag och tänker vad sjutton man ska ta och göra till lunch. Tror det får bli en omelett faktiskt. Det blev jag lite sugen på ;). Det återstår att se om man hittar nått gott att blanda i hehe...
 
Ha en mysig dag sålänge!
Tar lite mellanmål såhär på eftermiddag. Bland annat lyckades jag fixa till en "upp och ner"- kaffelatte ;)


Mycket god blev den också ;)...

 Hej hopp! Här var det ett tag sen man bloggade igen. Det blir lätt så när man jobbar på dagarna och gärna vill hinna med att göra lite saker på helgerna. 
 
Min sommarteknologpraktik slutade nu i fredags, vilket kändes lite konstigt men lite skönt på samma gång. Jag lämnade ifrån mig en rapport på ca 113sidor och en del excelfiler som jag jobbat med, så jag hoppas de kommer till nytta ;)...
 
Igår var jag först till barnmorskan för en v28-koll. Allt såg bra ut som det verkar :). Nästa gång jag ska dit är för en v31-koll och det blir 8/9. Efter jag var till barnmorskan var jag till försäkringskassan för att lämna in ett moderskapsintyg och sen var jag till arbetsförmedlingen för att skriva in mig som arbetssökande. Man behöver tydligen göra så för att få en bra föräldrarpenning när man inte har ett fast jobb innan man går hem på föräldrarledighet. Det tog bra lång tid på arbetsförmedlingen då det var många där och man först var tvungen att ta en sån där kölapp. När det var min tur sa hon jag pratade med att jag var tvungen att skapa en profil via en av deras datorer som de har där och sen sätta mig och vänta ett tag till innan det var en arbetsförmedlare som kunde ta ett litet möte med mig. Sammankagt tog det säkert 1,5h vid arbetsförmedlingen och stackars mamma fick sitta och vänta i bilen eftersom vi trodde att allt skulle gå jättefort. 
 
Nåväl. Efter det tog jag och mamma en sväng till valbo. Hon skulle bland annat in på IKEA för att handla lite saker till ett rum hon har på jobbet. Jag passade på att titta på lite grejer jag med, men de hade faktiskt inte så mycket barnmöbler (som skötbord tex) framme, vilket var dåligt tycker jag! Det var ju lite det man ville se :P. Efter IKEA var vi även in i några andra affärer och vi hittade jättesöta kläder till den lille :D!
 
Idag tog jag och Leia en behövlig sovmorgon till kl10:17 :P. Det var riktigt skönt lär jag säga. Vilket Leia också tyckte för hon hade inte så bråttomt upp ur sängen hehe ;)... Efter morgonrundan med Leia blev det "brunch":
 


Ungefär sähär äter jag varje morgon. En tallrik med flingor och fil/yoghurt och sen en macka och en vitamintablett. Till det brukar jag också ta en kopp té men den koppen sitter jag med nu istället ;)...
 
Om några timmar ska jag till badhuset för att simma lite med en kompis. Det ska bli roligt och skönt att röra på sig lite! Jag pratade med barnmorskan igår och hon tyckte att det var bra att jag höll igång konditionen så länge jag orkar för det hjälper till sen när man ska in på förlossningen. Hon tyckte även att simning just är en bra träning eftersom det tränar hela kroppen men ändå är skonsamt. Jag har ett kort som gäller fram till nån gång i oktober så det är ju passande :). Efter det kommer jag antingen inte orka eller så är busen redan ute och då kan man ju inte bara åka å simma sådär haha...
 
Nej, nu ska jag titta på om jag hittar lite lunch, sen ska jag se till att packa badväskan och göra mig i ordning för att ta mig till badhuset.
 
Ha en mysig dag!
 
 
 
Här står jag och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Jag och Henrik är "husvakt" nu när mamma och pappa är och roar sig i Stockholm ;)... Känns rätt bekant ändå eftersom jag gått till denna busshållplats många gånger tidigare! På ett sätt är det däremot skönt att vi bor nära jobbet nu eftersom jag då inte behöver anpassa mig efter busstiderna utan bara efter mig själv på morgonen :p... Fast det är rätt skönt att åka buss också. 

Vädret kommer bli kanon idag också verkar det som! Soligt och sådär lagomt varmt





Bjuder på en solbild och en selfie ;)...

Ha en mysig dag idag!